Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawianus

cała w celluicie w ciągu 2 mies

Polecane posty

Gość Pawianus

Mam pytanie czy zna ktoś dobry sposób na pozbycie się celluitu. Po operacji troszke mi sie przytyło i niestety pojawił się celluit na nogach i brzuchu i JEST OGROMNY! Dosłownie w ciągu 2 miesięcy mnie "obsypało celluitem", dodam, że nie przytyłam duzo a brzuchi nogi całkowicie straciły jędrność. Zaczynam chodzić na basen i fitness, ale chetnie kupiłabym jeszcze jakiś dobry (może być drogi) preparat na celluit. Będę dozgonnie wdzięczna, bo bardzo zle sie z tym czuje, nagle psotarzałam się o pare lat przez to paskudztwo ;)

Gość liliweneda
Wita, moge polecić Ci skuteczny sposób na pozbucie sie celulitu ale od razu pisze,ze jest on tylko dla wytrwałych.(moja mama zrezygnowała po 3 razach)Kup sobie krem i serum przeciw celelitowi firmy eveline.Pok kapieli tzn.tarciu ciała ossttrrąą gabką nałóz kremy i owiń sie folią spozywcza.Wejdz na rorerek stacjonarny i popedałuj tak ok.20 min (ile dasz rade) W ciagu 1,5 miesiaca pozbyłam sie cellulitu całkowicie EFEKT MUROWANY!!!!POLECAM ~!!!!

Gość Pawianus
Dziękuje ślicznie napewno spróbuje, wiem, że bez wisiłku nie mam raczej na co liczyć :) Pozdrawiam

Gość liliweneda
Spróbuj naprawde warto!!!!jezeli nie masz rowerka to skacz np na skakance.ruch jest konieczny tym bardziej,ze po uzyciu tych kremów i owinieciu folia edziesz odczuwała niesamowity chłod!!!wrecz przejmujace zimno!!!Wtedy organizm szybciej bedzie spalal tluszcz!!Równiez pozdrawiam i zycze powodzenia!!

Gość Pawianus
A dla tych co nie mają takiego problemu radze kończyć kąpiel zimnym prysznicem, tzn zlewac nogi, ewentualnie brzuch naprzemian ciepłą i zimna wodą (kończąć zimną) nie trzeba długo wystarczy po 3 razy ciepłą i zimną, ciepłą zlewać sie tak aby tylko ciało się ogrzało, a zimną też chwileczke. To dobry sposób robiłam tak do czasu jak nie zmieniłam mieszkania, bo teraz mam zimno w łazience i zamarzam jak zleje się zimna wodą. Ale to naprawde dobry sposób. :)

Gość No ale po co
No to takie hartowanie ciała masz na mysli,to stary dobry sposób polecam równiez proszek zasadowy Dr Auera,pieknie wyrównuje cellulit

Gość Pawianus
wyrównuje tzn zwalcza? a co to za specyfik jest jak się go stosuje?

Gość Kkarolinaka
Słyszałam że masaż ROLLEN pomaga można to urzadzenie znaleźć na siłowi lub w klubie fitness.

Gość Pawianus
w przyszłym tyg ide pierwszy raz na fitness zobacze może maja takie urządzenie. Dziękuje

Gość yhfuyfl
jeszcze peling z kawy, mielisz kawe, mieszasz ją z jakims balsamem i owijasz sie folią na 30 minut

Gość yhfuyfl
a w ogóle jak mozna nabawic sie tego swinstwa w ciagu 2 miechów???

Gość Pawianus
Dziękuje też cos słyszałam o kawie, dziś wypróbuje. Ja tez sie zdziwiłam to tak jakbym zaraziła sie jakąś chorobą :) Niestety to mozliwe :( Przeszłam operacje i po niej tak sie "zapusciłam" wczesniej chodziłam codziennie na godzinne szybkie spacery i tyle było mojej aktywności fizycznej ale nigdy nie miałam takiego brzydkiego ciała jak teraz. Straciło jędrność i witalność, teraz jak wcieram balsam to nie chce mi sie na siebie patrzec :(