Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani f

eveline 3 d wyszczuplający do ciala? dziala?

Polecane posty

Gość pani f
nikt nie napisze? kurde jutro ide go kupic i neiwiem czy dobrze zrobie

Gość marrriiiiikaaaaaa313
ja biore ev3d na modelujaco ujedrnaijacy takie rozowe pudeleczko do biustu i z ev3 mam tez przyspieszacz do opalania nie narzekam

To chyba ten, co strasznie chłodzi i szczypie po użyciu... :P Dla mnie jest dobry :] ale powinno go sie uzywac 2 razy dziennie, a nie mam czasu :(

Gość pani f
kurcze z tego co widz i czytam tu na forum to on jest rewelacyjny ciekawejakbym go tak smarowala skore np 3 razy dzienie pomogl by lepiej czy to nie zalezy od tego? jutro go napewno kupuje:)

jak dla mnie -sredni. wole taki niebieski w pudeleczku z eveline ale nazwy nie pamietam.

wedlog mnie jest dobry:) uzywam go:) tylko lupie uczucie jest jak sie nim posmarujesz...jak bys byla oblana zimna woda

Gość pani f
jaki niebieski?

Gość DO ELINKI
ellinka-powiedz mi jak wkleiłaś tą stronke z allegro nie umiem zdradz tajemnice uchyl kol.rąbka tajemnicy a będe wdzięczna

Gość DO ELINKI
jak to robisz bo ja weszłam np.w tel kom i co mam zaznaczyć kopiuj potem zamknąć to okno wejść spowrotem na forum kliknąć wklej i nie moge nie idzie napewno robie to nie tak podpowisz mi plis tylo się nie śmiejcie naprawde nie mam pojęcia a mam od wczoraj kąputer sorki że akurat tutaj pytam ale tak przypadkowo temat mnie zaciekawił Z GÓRY DZIĘKI SERDECZNE JAK DAM RADE TO NAPISZE ŻE JUŻ UMIEM A JAK NIE NO TO POPROSZE O DALSZE WSKAZÓWKI JEŻELI MOGE OCZYWIŚCIE:D

Gość DO ELINKI
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zaznaczasz my6szka adres, prawymprzyciskiem myszki wybierasz kopiuj i tam gdzie chcesz wkleij prawym przyciskiem myszki i wklej.

Gość DO ELINKI
ALE JAK ZAZNACZAM OBRAZEK NP.APARAT FOT,TO NIE MA TAM WKLEJ TYLKO SAMO KOPIUJ

Gość DO ELINKI
POMOŻESZ MI JESZCZE NIE WIEM NIE MOGE CO ROBIE ŻLE SORKI ŻE PRZESZKADZAM PLIS!! ZALEŻY MI BARDZO

bo najpierw musisz skopiowac,a dopiero pozniej wkleic.wytlumacze to prosciej: 1)zaznacz to,co chcesz skopiowac(lewym klawiszem myszki,wyswietli sie to na niebiesko) 2)wcisnij prawy klawisz myszki,wyswietli sie opcja:kopiuj-wybierz to.komputer ma to teraz w swej pamieci 3)kliknij myszka(lewym klawiszem) w miejsce,gdzie chcesz to wkleic 4)wcisnij prawy klawisz myszki i daj-wklej i ....gotowe! mam nadzieje,ze juz kumasz:)

bo najpierw musisz skopiowac,a dopiero pozniej wkleic.wytlumacze to prosciej: 1)zaznacz to,co chcesz skopiowac(lewym klawiszem myszki,wyswietli sie to na niebiesko) 2)wcisnij prawy klawisz myszki,wyswietli sie opcja:kopiuj-wybierz to.komputer ma to teraz w swej pamieci 3)kliknij myszka(lewym klawiszem) w miejsce,gdzie chcesz to wkleic 4)wcisnij prawy klawisz myszki i daj-wklej i ....gotowe! mam nadzieje,ze juz kumasz:)

Gość DZIĘKUJEEEEEEEEE
KOKOSANKA I ELINKA-----------DZIĘKUJE KOBIETKI ŚLICZNE DZIĘKI RAZ JESZCZE

Gość okłamałaś kogoś
nie działa