Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paskudstwo celulit

czy codzienna gimnastyka 30 min zlikwiduje celulit?

Polecane posty

Gość paskudstwo celulit

do tego oczywiście zdrowa dieta i regularne masaże i kremy antycelulitowe Jak myslicie? Czy lepiej 3 razy w tygodniu po godzince?

Gość paskudstwo celulit
nikt sie nie orientuje?

Pomóc, to na pewno pomoże, ale nie wiem które rozwiązanie lepsze. Ja ćwiczyłam filmik z Cindy (około 40-45 minut) jakieś 6 razy w tygodniu i bez balsamów mi znikał (jak brałam przy ćwiczeniu l-karnityne to miałam na prawdę rewelacyjne wyniki w zwalczaniu celulitu). I to nawet bez diety, ot zwykłe MŻ,

Chodzi o film "Kształtuj swoje ciało" prowadzony przez Cindy Crowford i jej trenera. Tam są dwa treningi po jakieś 40-45 minut+ taki awaryjny 10 minutowy trening. Bardzo szybko efekty miałam. Po prostu pewnego dnia spojrzałam w lustro i mi szczęka opadła. Teraz się na nowo przymierzam do tych ćwiczeń bo muszę z sobą porządek zrobić, chociaż mimo sadła celulitu prawie nie mam. Płytę z tymi ćwiczeniami można kupić w necie za jakieś 20 zł. Moge CI linki na megaupload podać, ale tam są straszne limity więc jak nie masz konta premium to lradzę kupić tym bardziej że nie wiem czy to po polsku jest. Widziałam tez w Empiku i w Media Markt. Na prawdę warto. Cindy ma jeszcze 2 płyty: łatwiejszą "Nowy wymiar" i trudniejszą "Nowe wyzwanie"

Gość fhfhfhf
wazniejsze od dlugosci jest cwiczenie systematycznie. ja cwiczylam 30 mnut dzien w dzien i byly efekty zadowalajace

zależy jak duży się ma ten cellulit. ja jestem b. szczupła a mikrocellilit pojawił mi sie dzieki tabsom anty :o ćwiczyłam przez miesiąc (przed wakacjami hehe :P) codziennie lub co drugi dień tylko ABS na pupę i wszystko zniknęło (i nie powróciło przez ten czas, kiedy nie ćwiczyłam za specjalnie)

Gość paskudstwo celulit
a może lepiej ćwiczyć 4 razy w tygodniu po 40 minut na stepperze? Bo akurat mam w domu stepper

Gość paskudstwo celulit
albo chociaż go zredukują troche?

Gość fayne
No cóz, ja ćwiczę regularnie 5 razy w tygodniu po 3 godziny, ale cellelit jak był tak jest.

Gość ja kilerka
A ja ćwicze po 15 minut dziennie ( a powiem ze celulitu miałam DUŻOOO) od listopada i jest juz prawie nie widoczny jak spojzałam w lustro to az mi szczeka pdała

Gość edzia__________________
Neit a jak dlugo cwiczylas zanim Ci zniknal?

Po jakimś miesiącu ćwiczeń i brania l-karnityny już było widać wyraźną różnice.

Gość bardzo powazny...
ma celulit bo moze zle cwiczy? albo ma bardzo uparty celulit chodowany latami i mysli ze tylko cwiczenia go zabiją...a tu nie ma tak łatwo.....

Rodzaj ćwiczeń na pewno ma znaczenie. Przy \"Cindy\" mi pięknie znikał, to samo mam przy ćwiczeniach na wioślarzu. Dużo słabiej działa na mnie rowerek, a już taki steper ani trochę.

no bo to muszą być ćwiczenia spalające tłuszcz a nie rozbudowujące mięśnie. co z tego że ktoś siedzi 3 godz na siłowni..

Dokładnie. masz rację. Ja proponuję zapisać się na konkretne zajęcia fitness, albo znaleźć trenera... znam kilka dobrych klubów, ale to zależy od tego czego oczekujecie no i miejsca zamieszkania. Poszukajcie może w takiej wyszukiwarce trenujto.pl