Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jury2008

Oskary kfeterii 2007

Polecane posty

Gość W KATEGORII 30.
(DZIEWICA ROKU) nominowana jest: madchen

🌻 no od razu mi TROCHĘ lepiej . byle jeszcze Żury zaakceptowały:( :D

Gość osoba trzecia
zaraz madchen to już nie dziewica, rozjebała błone bananem :/ (to miało byc cienkie)

1. W kategorii wyzwolona kobieta roku nominowane są: Lusesita de Milagros Dolores 2.W kategorii ciota roku nominowani są: Andrzej z Biłgoraja 3.W kategorii fajna laseczka nominowane są: robaczek41 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: wielbiciel 75B 5.W kategorii totalny kretyn/kretynka nominowani są: Idealista z Marsa, Kasia_1985 6.W kategorii najśmieszniejsi na forum nominowani są: podszywacze 7.W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: 8.W kategorii kompromitacja roku: znikające topiki 9.W kategorii totalny brak dystansu/obrazalska: fajna madchen 10.W kategorii słynna częśc ciała: swędząca macica Zochy 12.W kategorii teks roku:----------->:classic_cool: 13.W kategorii temat roku: Swędząca macica Zochy 21.W kategorii człowiek o największych problemach roku: przerwa miedzy palcami 24.W kategorii najlepszy nick żeński: kulaj czukerek 25.W kategorii najlepszy nick męski: a mi kabel USB

Gość przeżyjmy to jeszcze raz
Zwycięzcy z zeszłego roku (chlip, chlip) OSKARY 2006 - ZWYCIĘSCY: 1. W kategorii kobieta wyzwolona zwycięża: Gorrraca25 (bezaapelacyjnie!) 2. W kategorii ciota zwycięża: Juken 3. W kategorii fajna laseczka zwycięża: Bezzebna Lachudra (gromiąc rywalki) 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Oranvag 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Juken 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum zwyciężają: Podszywacze 7. W kategorii człowiek roku zwycięża: Pozdro600 (bezapelacyjnie!) 8. W kategorii kompromitacja roku zwycięża: Juken 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku) zwycięża: Wicky Ticky (z ogromna przewagą nad rywalami) 10. W kategorii słynna część ciała zwycięża: Tyłek Skalskiej 11. W kategorii akcja roku zwyciężają: Oskary w zeszłym roku 12. W kategorii tekst roku zwycięża: Jestem wzruszony, a teraz w.y.p.i.e.r.d.alaj 13. W kategorii temat roku zwycieża: Swędzi mnie macica... 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum zwycięża: Perla (z dużą przewaaaaaagą!) 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum zwycięża: Juken 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres zwycięża: Pozdro600 17. W kategorii analfabeta roku zwycięża: Juken 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum zwycięża: Przedlurzacz Orgazmów 19. W kategorii para roku zwycięża: Margaritta i jej kochankowie 20. w kategorii debiut roku zwycięża: Wicky Ticky 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku zwycięża: Ale Bujda 22. W kategorii malkontent roku zwycięża: Ale Bujda 23. W kategorii NETOMANKA roku zwycięża: Lusesita de Milagros Dolores 24. W kategorii najlepszy nick żeński zwycięża: Owłosiona hemoroida 25. W kategorii najlepszy nick męski zwycięża: Przedlurzacz Orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji zwyciężają: ...Bujda-Ciekawska-Pozdro-Lusesita-Jankesa...

Gość nasteczka18
aaaaaaaaaaaaaaa, bo to stare :)

Moje typy: -Najlepszy nick męski: pól dupy zza krzaka -kompromitacja roku:znikające posty -wyzwolona kobieta:czyżby ja(???),a na poważnie to Pozdro reszta pózniej :P

moje typy: 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: pozdro600 2. W kategorii ciota roku nominowani są: idealista 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: robzczek41 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Myrevin 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: Rolnik.:classic_cool: 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Lusesita de Milagros 8. W kategorii kompromitacja roku: Idealista 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Bejbe Lilly 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: 12. W kategorii tekst roku: ja bym skoczył, pokaż tzytzki 13. W kategorii temat roku: beznadziejne teksty na randkach 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Ssilly maggot 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Idealista 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: robaczek41 17. W kategorii analfabeta roku: pomarańczki 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Gnom 19. W kategorii para roku: pedro i bejbe lilly 20. w kategorii debiut roku: Jarek-84 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: Beznadziejna alias Przerwa 22. W kategorii malkontent roku: Beznadziejna alias Przerwa 23. W kategorii NETOMANKA roku: 24. W kategorii najlepszy nick żeński: Lusesita de Milagros:) 25. W kategorii najlepszy nick męski: Przedłurzacz 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: ugh, Bejbe Lilly, Delicious

no własnie swędząca macica to było w 2006 roku więc na to nie glosujcie :P :P :D

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: MEAAA 2. W kategorii ciota roku nominowani są: IDEALISTA 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: ŻADEN NICK NIE WCHODZI, JUSTINE 1982 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: JEDEN Z SYNÓW BYWALCA (POZDRAWIAM, S.N.) 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: ORENŻADKA 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: CIPSKO WYCZEKIWANE 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: HARIS PILTON WE WSZYSTKICH WCIELENIACH 8. W kategorii kompromitacja roku: PSIKUSKA 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): NADIYA26l 10. W kategorii słynna część ciała: NOGI SOSNOWICZANKI, KTÓRE OPINANE BYŁY PRZEZ SŁAWNE RAJTKI 11. W kategorii akcja roku: -- 12. W kategorii tekst roku: \"Bo ja mam dwa fakultety...\" 13. W kategorii temat roku: Mój chłopak dotknął nosem mojego kolana - czy jestem w ciąży? 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: S.N - jednak. 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: NADIYA26l 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: MEAAA 17. W kategorii analfabeta roku: NADIYA26l 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: BYWALEC1 19. W kategorii para roku: BYWALEC1 I BYWALCZA SCHIZOFRENIA 20. w kategorii debiut roku: -- 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: -- 22. W kategorii malkontent roku: -- 23. W kategorii NETOMANKA roku: I znów HARIS PILTON 24. W kategorii najlepszy nick żeński: SZALONA KROWA, POMYLOONA 25. W kategorii najlepszy nick męski: -- 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: sorki paskudy muszę - EKKM I JESZCZE: Największa tęsknota roku:CIPSKO, CIPSKO, CIPSKO

może już----> Dzięki na nominacje! :) Muszę jednak zamiścić małe sprostowanie: s.n. nie jest moim synem lecz bratem ( a dokładnie to jego pseudonim) Moje typy: 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Haris Pilton 2. W kategorii ciota roku nominowani są: (mam swój typ ale przemilczę gdyż zasady nie obrażm nikogo na forum) 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: Roma 31, meaaa 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Wielbiciel 70b, Ktoś z daleka 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: jak w p.2 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: oranżadka 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Meaaa 8. W kategorii kompromitacja roku: prowokator /-rzy wszczynajacy wojnę na forum między grubymi a chudymi 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): nie zauważyłem 10. W kategorii słynna część ciała: doopa 11. W kategorii akcja roku: Koniec wojny między grybymi a chudymi autor: koneserd http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3603509 12. W kategorii tekst roku: było wiele ale nie notowałem 13. W kategorii temat roku: czy mogę być w ciąży? 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Szalona Krowa, może już 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: jak p.2 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: nie zauważyłem 17. W kategorii analfabeta roku: jakp.2 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Wielbiciel 70b 19. W kategorii para roku: Wielbiciel 70b i Justine 1982 20. w kategorii debiut roku: - (nie wypada mi nominować... siebie :o) 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: nie zauważyłem 22. W kategorii malkontent roku: komiczne 23. W kategorii NETOMANKA roku: pijawka 24. W kategorii najlepszy nick żeński: Jestem Deską przegrała życie oraz Dobry materiał na kochankę (ostatnio coś nie pisze) 25. W kategorii najlepszy nick męski: URZEKŁA MNIE TWOJA HISTERIA 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: starzy kafetariusze A może jakieś sugestie co d nowych kategorii? - owszem 27. Najlepsza stopka - czowiekiem jestem i nic co obce nie jest mi ludzkie (koneserd) 28. Najlepszy profil (znów nie wypada mi nominować siebie :o )

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Jestem Deską Przegrałem Życie :classic_cool: 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Idealista 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Pozdro600 (z braku konkurencji) 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Juken [a co!!!!!] 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista Pozdo600 {(kogoś trzeba) 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Perła 8. W kategorii kompromitacja roku: Idealista 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Jestem Deską Przegrałam Życie 10. W kategorii słynna część ciała: brak 11. W kategorii akcja roku: Kiedy Juken poznał Deskę :P 12. W kategorii tekst roku: brak takowego :( 13. W kategorii temat roku: Temat moich pierwszych urodzin na kaffe :classic_cool: 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Perła (jak zawsze:D) 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Idealista 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: Temarii 17. W kategorii analfabeta roku: Juken (ale konkurencja mocno ciśnie:-O) 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Juken 19. W kategorii para roku: JA i Deska :P 20. w kategorii debiut roku: Jestem Deską przegrałam Zycie 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: Idealista 22. W kategorii malkontent roku: Pozdro600 :P 23. W kategorii NETOMANKA roku:IJestem Deską Przegrałam Zycie 24. W kategorii najlepszy nick żeński: Pozdro600 25. W kategorii najlepszy nick męski: Juken 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: sorki paskudy muszę - Wszystkie topiki powyżej 1000 wpisów :D:P

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Pani Cenzor :classic_cool: 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Jarel-84 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: żadna nie spełnia warunków :classic_cool: 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Pedro* 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Jarek-84 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: Jarek-84 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Jarek-84 8. W kategorii kompromitacja roku: Jarek-84 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): długo by wymieniać 10. W kategorii słynna część ciała: tzytzki 11. W kategorii akcja roku: znikające posty 12. W kategorii tekst roku: "proszę bez podszywów" :D 13. W kategorii temat roku: "Mojego psa pudelka porwał jaszczomb!" 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: idealista z Marsa 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Jarek-84 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: Jarek-84 17. W kategorii analfabeta roku: ex aequo połowa kafe 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: Jacek1982 19. W kategorii para roku: BYWALEC1 I BYWALCZA SCHIZOFRENIA 20. w kategorii debiut roku: Jarek-84 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: ..... 22. W kategorii malkontent roku: .... 23. W kategorii NETOMANKA roku: .... 24. W kategorii najlepszy nick żeński: żuczek gnojowniczek 25. W kategorii najlepszy nick męski: szpieg pospolity 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: Jarek-84 i Pani Cenzor :classic_cool:

Gość a w kategriii najbardziej
przegrana dziewica i najbardziej przegrany prawiczek?????:D Deska i Faith Hope Glory by się nadali:O

rozwaliliście mnie, po prostu muszę :D dzięki może już i Bywalec za nominacje 👄 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Haris Pilton 2. W kategorii ciota roku nominowani są: komiczne 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Justine1982, Szalona Krowa 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Wielbiciel 70B 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: ekhm... wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi, ale mam zakaz dokuczania tej osobie :P 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: ORANŻADKA (bawi mnie bardzo) 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: moi przyjaciele z kółka wzajemnej adoracji zwanego EKKM 8. W kategorii kompromitacja roku: staraczki 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): nie mogę powiedzieć - zakazano :( 10. W kategorii słynna część ciała: tyłek Skalskiej 11. W kategorii akcja roku: PAMIĘTNIKI!!! 12. W kategorii tekst roku: Jem kupe 13. W kategorii temat roku: Mojego psa pudelka porwał JASZCZOMB 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Luśka :P 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: komiczne 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: kuźwa tu wszyscy najmądrzejsi 17. W kategorii analfabeta roku: też nie mogę powiedzieć :( 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: BYWALEC1 19. W kategorii para roku: BYWALEC1 I BYWALCZA SCHIZOFRENIA 20. w kategorii debiut roku: nie mam zdania 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: nie mam zdania 22. W kategorii malkontent roku: komiczne 23. W kategorii NETOMANKA roku: Haris Pilton 24. W kategorii najlepszy nick żeński: deska jak nic 25. W kategorii najlepszy nick męski: jakiśtam facet 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: EKKM !!!! no i zapomniane CIPSKO -wróóóóóóóóóóóćććććććććććc!!!

Gość po pierwsze zaciął się
temat po drugie juken fajnie się chwali że w końcu poznał jakąś dziewczynę po 20stce już by się przydało

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Lusesita 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Juken 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są: Kuraiko 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: jakiś tam facet(chyba nie przekreciłam nicka;)) 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Idealista :O 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: podszywacz kończący taką buźką :classic_cool: 8. W kategorii kompromitacja roku: Idealista 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): fajna madchen 10. W kategorii słynna część ciała: motylki i bułeczki ;) czyli kafeteryjne okreslenie warg sromowych czyt:cipy 12. W kategorii tekst roku: mam 25 lat X miesięcy i Y dni i nigdy nie miałem dziewczyny 13. W kategorii temat roku: nieśmiertelny \"seks analny-przyjemność czy zboczenie\" 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Lusesita 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Idealista 19. W kategorii para roku: Pozdro 600 i Idealista 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: beznadziejna osoba 22. W kategorii malkontent roku: Faith Hope Glory 23. W kategorii NETOMANKA roku: Lusesita 24. W kategorii najlepszy nick żeński: Kulaj Czukerek 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: stara gwardia: Pozdro, Juken,Deska,Idealista

Gość Karmen Sandiego
18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: jak dla mnie mistrz patelni za opis robienia minetki http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3638228 i przyznanie ze woli robic to i moze zyc bez penetracji do konca swoich dni byle mial mozliwosc lizania, to sie nazywa zrozumienie kobiet :D

ostatni rzadko bywam więc ma wiedza na temat życia na kafe ogranicza się do starych tubylców wiec z gory sorry;) 1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są:pozdro, lusesita 2. W kategorii ciota roku nominowani są: idealista 3. W kategorii fajna laseczka nominowane są: perła ,setunia 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: bum ,mmm 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: idealista 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: deska 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: ? 8. W kategorii kompromitacja roku: idealista 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): ? 10. W kategorii słynna część ciała: lusesita i jej pupa:) and idealista i jego penis w kształcie rozka:D 11. W kategorii akcja roku: kompromitacja idealisty 12. W kategorii tekst roku:przegrałeś zycie 13. W kategorii temat roku:? 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum:perła 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:? 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres:? 17. W kategorii analfabeta roku: ? 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: na jednego nie umiem sie zdecydować:p 19. W kategorii para roku: pozdro&juken:classic_cool: 20. w kategorii debiut roku: ? 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:beznadziejna osoba 22. W kategorii malkontent roku:oj różnie 23. W kategorii NETOMANKA roku:Bejbe Lilly 24. W kategorii najlepszy nick żeński:? 25. W kategorii najlepszy nick męski:? 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: ? cholera muszę tu częściej zaglądać:o

Ciekawska thx za nominacje:)🌻 ja zalosuje jutro, ale chcialam zaapelowac do Jury by nie nominowac juz tego co sie powtarzalo w ostatnich latach: samim wiecie co:) do nominowania i rozdania🖐️😴

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku Lusesita 2. W kategorii ciota roku :Hernan 3. W kategorii fajna laseczka :Perła 4. W kategorii fajny koleś :pisarz niezrzeszony 5. W kategorii totalny kretyn/ka :Hernan 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku :pisarz niezrzeszony 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są:Perła 8. W kategorii kompromitacja roku:Bejbe Lilly 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku):Herana 10. W kategorii słynna część ciała:tzytzki 11. W kategorii akcja roku:lpgpwanie 12. W kategorii tekst roku:pokaż tzytzki 13. W kategorii temat roku:Czy jestem w ciązy 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum:Perła 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum:Idealista 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres:Perła 17. W kategorii analfabeta roku:Hernan 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum:przedłuzacz orgazmów 19. W kategorii para roku:Bejbe Lilly i Pedro 20. w kategorii debiut roku:pisarz niezrzeszony 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku:Naga Prawda 22. W kategorii malkontent roku:Hernan 23. W kategorii NETOMANKA roku:pijawka 24. W kategorii najlepszy nick żeński:bujdetta 25. W kategorii najlepszy nick męski:przedłuzacz orgazmów 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji:podszywacze

1. W kategorii kobieta wyzwolona roku nominowane są: Musztarda, Pozdro 2. W kategorii ciota roku nominowani są: Hernan-GargamelXX 3. W kategorii fajna laseczka niminowane są:Jestem deską przegrałam życie, Pozdro 4. W kategorii fajny koleś nominowani są: Pisarz niezrzeszony 5. W kategorii totalny kretyn/ka nominowani są: Hernan-GargamelXX 6. W kategorii najśmieszniejsi na forum roku nominowani są: Pisarz niezrzeszony, podszywacze 7. W kategorii człowiek roku na forum nominowani są: Pisarz niezrzeszony, podszywacze 8. W kategorii kompromitacja roku: Hernan-GargamelXX 9. W kategorii totalny brak dystansu (obrażalski/a roku): Hernan-GargamelXX, panie z tzw. motylkami 10. W kategorii słynna część ciała: motylki - bułeczki 11. W kategorii akcja roku: kompromitacja Idealisty 12. W kategorii tekst roku: nie potrafię się zdecydować;) 13. W kategorii temat roku: nie potrafię się zdecydować;) 14. W kategorii najbardziej lubiana osoba na forum: Pozdro, Musztarda, Jestem deską, Pisarz niezrzeszony, Rolnik 15. W kategorii najbardziej nielubiana osoba na forum: Hernan-GargamelXX 16. W kategorii specjalist/k/a roku - porady szeroki zakres: wielu;) 17. W kategorii analfabeta roku: Hernan-GargamelXX, Reno 18. W kategorii prawdziwy mężczyzna forum: ;) 19. W kategorii para roku: Matylda - Lubelak 20. w kategorii debiut roku: Hernan-GargamelXX, Pisarz niezrzeszony 21. W kategorii człowiek o największych problemach roku: Hernan-GargamelXX 22. W kategorii malkontent roku: Hernan-GargamelXX 23. W kategorii NETOMANKA roku: Motylkowa, Matylda (Zapach imbiru, Skazany na bluesa, Upadła anielica...) 24. W kategorii najlepszy nick żeński: nie potrafię się zdecydować;) 25. W kategorii najlepszy nick męski: nie potrafię się zdecydować;) 26. W kategorii Koło wzajemnej adoracji: nie mam pojęcia;)