Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrywa sie kontakt

Zrywa sie miedzy nami kontakt... to co nas ,

Polecane posty

Gość zrywa sie kontakt

łączyło....Moze to zwykla przyjazn,ale juz nie moge.. Jego smsy są oschłe..kiedys pisał milion razy dziennie. Po sylwestrze nagle nie ma dla mnie czasu ... nic...zero... napisal mi rano ze nie ma czasu na pisanie smsów. Przeciez zawsze mial czas,zawsze!Kochal do mnie pisac. Nagle wszystko sie zepsuło. Chce mu cos napisać....Moge mu to wyslac? "Ok. Ja juz nie bede pisała,bo wiem ze cos jest nie tak ...takze trzymaj sie cieplutko:* :( zmieniam numer kom,jesli bedziesz chciał to napisz.caluje! Nie wiem co sie stało,ale wiem ze przeszkadzam.....Dobrej nocy."

bezsensu. on nie pisze a ty mimo wszystko chcesz zmusic go zeby napisal. moze przestan pisac. to chyba jest juz zbyt oczywiste, ze brak kontaktu jest lepszy od narzucania sie...

Gość ika..
czemu bezsensu? niech napisze jesli tak czuje poczuje sie lzej ze to przeczytal

Gość janka ot tak
no i po co????? zadzwoń i pogadaj jak człowiek po co te gierki??

Gość ffffff
taki tekst zadziałalby na faceta który wciaz kocha. Na takiego który olewa zadziała... milczenie. Albo jakaś mała zemsta

Gość Uppik
zrywa sie kontakt mam podobnie wiem co czujesz:O

samo pisanie, ze sie nie bedzie pisalo jest bezsensu. 'trzymaj sie cieplutko' - facet nie odpisuje i zachowuje sie olewajaco i jeszcze takie rzeczy mu pisac? buzka smutna odpada, bo jest smutna. 'zmieniam nr kom, jak chcesz to pisz' - to moze zostac. caluje - odpada. nie nagradza sie za cos zlego. 'nie wiem co sie stalo, ale wiem ze przeszkadzam' - jesli wie, ze przeszkadza, to po co ma o tym go jeszcze dodatkowo informowac? dobrej nocy - moze ewentualnie zostac...

Gość
napisz że idziesz na piwo z kolegą i jemu też życzysz miłego wieczoru :)

Gość ffffff
no wlasnie ja bym napisala: skoro Ty nie masz czasu, to ja sobie też go zajmę. Idę z kolegą do klubu. Pa.

Gość Uppik
daj spokoj, nic nie pisz. to bez sensu

Gość nic nie pisz
za bardzo mu sie narzucac chlopak widzi ze ma cie w garsci i moze z toba zrobic c chce.......przeciesz wie ze jestes wkurzona wiec jak by mu zalezalo to by sam sie odezwal ...daj sobie z nim spokoj......przestan pisac ..i czekaj az sam sie odezwie!!!

Gość tu
mozesz to napisac,