Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malalala

co o nich sadzicie?

Polecane posty

Gość malalala

hej, w zyciu nie pomyslalam ze wkleje tu kiedykolwiek skrawek swojego ciala, no ale coz ;) wklejam tu zdjecie swoich nog aby przeczytac obiektywne opinie obcych mi ludzi, nie chce zadnego zachwalania, pocieszania czy cos, chce przeczytac tylko szczere wypowiedzi, http://img408.imageshack.us/img408/5456/nogizprzoduag2.jpg raz kozie smierc:P

Gość malalala
dobra sory nie umiem linku zamiescic ;/

dobrze jest-któryś z poniższych się otwiera...masz ładniejsze nogi niż ja...masz szczupłe uda-no ja niestety takich nie mam... jak dla mnie są o.k.

Gość malalala
a skupiajac sie na nizszych partiach nog?? od kolana do kostki

Gość lalaunialala
masz bardzo łądne nogi szczupłe uda i wogóle ładne kolana zazdroszcze ci poniekad:P

Gość malalala
moze dzis sie ktos wypowie... jak bedzie wiecej komentarzy napisze czemu zdecydowalam sie pokazac Wam swoje nogi czekam na szczere wypowiedzi

Gość 250333
nie moge otworzyc

jezlei masz zamiar odchudzac sobie lydki ,to nie rob tego..masz juz wystarczajaco szczuple,land enozki.... tez bym takie chciala:(

Gość akka22
Z gadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami- masz ładne nogi... Troche podobne do moich :-P

Gość malalala
no wlasnie chcialabym odchudzic lydki (35-36cm w obwodzie) nogi zawsze stanowily moj kompleks, uda w porzadku ale od kolana w dol ehhh, nawet pamietam jak bylam w 5 klasie podstawowki i byl w szkole jakis apel, my dziewczynki na galowo, i spostrzeglam ze mimo iz jestem najszczuplejsza i najdrobniejsza z klasy to lydki mam najgrubsze, od tamtego czasu omijalam spodniczki wielkim lukiem, nie krylam sie ze swoim kompleksem, i czsami ktos mowil ze co ja gadam przeciez szczupla jestem, a mnie tak strasznie zlosc wtedy ogarniala, bo szczupla to moze jestem ale od pasa w gore i temu nie zaprzeczam ale nogi - dwa slupki (jak to mowi o nich moja ciotka) w najblizszej rodzinie to samo - ale ty masz potezne nogi, dobrze zbudowane, meskie, ja niby sie smialam bo przeciez nic nie zrobie, innym razem kuzynka(nogi jak patyki) "och czy ja naprawde mam szczuple nogi bo wszyscy mi to mowia" ja:"masz" ona:"naprawde?" ja:"tak masz, masz duzo szczuplejsze od moich" ona:"no co ty, a podnies nogawke (podnioslam), a faktycznie, ty masz takie bardziej masywne" efekt byl taki ze obecnie w szafie mam 1 sukienke i 2 spodniczki kupione za ogromna namowa mojego chlopaka, on znowu uwaza ze nie mam wcale takich grubych nog, kiedys myslalam ze po prostu tak mi gada zeby mnie troche dowartosciowac, ale np jesli mu mowie "mam zmarszczki" czy "mam cellulit" to nie zaprzecza i mowi "i co z tego" wiec tak mysl ze gdyby naprawde uwazal ze mam grube nogi to by mi to w taki chociazby sposob powiedzial no ale rozne upodobania fakt jest faktem ze nogi mam grubsze niz niejedna dziewczyna i zakladajac spodniczke mam wrazenie ze wszyscy na mnie patrza i mysla: "niby szczupla a nogi jak klocki" , do tego wszystkiego uwazam jeszcze ze mam brzydko zbudowane lydki, chodzi mi o ksztalt przepraszam ze tak sie rozpisalam moze jeszcze dodam ze mam 162, waze 49kg

Gość malalala
podnosze

Gość llalaaaa
masz bardzo ładne nogi :) nie masz grubych łydek nie wmawiaj sobie. Mam pytanie ile masz cm w najgrubszym miejscu uda i ile masz wzrostu?

Gość FGFG
A ILE MASZ CM W UDZIE NAJSZERSZE MIEJSCE I POSRODKU UDA...NOGI SA SUPER ALE ILE MASZ W NICH CENTYMETRÓW ..PYTAM Z CIEKAWOSCI,

Gość to ja nanana
co z tego ze sa szczuple skoro sa STRASZNIE krzywe

Gość to ja nanana
wrecz koslawe, poza tym grube przy kostkach :(

Gość dghjh
autorko a ile masz po srodku uda i u samej góry najszersze miejsce w calym udzie pod posladkiem?i w łydce najszersze ile ? blagam zmierz

Gość llalaaaa
w łydce podała autorka - 35 cm

Gość star99
szczuple,na pewno nie masz za grubych ud,unikaj tylko butów z zapięciem wokół kostki,bo to jest Twoje najbardziej kłopotliwe miejsce,nie uda:)

Gość malalala
dghjh--> udo u gory 50, po srodku 45, lydka 35, przy kostce 21, wzrost 162 star99--> dzia za rade - juz od jakigos czasu przestrzegam ;)

Gość footfetishmen
Nogi, owszem, szczupłe, zgrabne. Ale zdjecie BEZNADZIEJNE :( A to dlatego, że nie idać na nim stóp. A stopy, według mnie są najpiekniejszą i najbardziej fascynjacą częścią nie tylko nóg ale kobiecego ciała wogóle. Także - proszę - wrzuć fotki swoiich stópek wtedy będę mół napisać coś więcej :)

Gość malalala
ajajaj nie mam nawet mozliwosci na zrobienia zdjecia a za godzinke wyjezdzam, zamieszczajac zdjecie chodzilo mi o kostki lydki i kolana, jesli chodzi o stopy to nie mam sie raczej czym chwalic ;) pozdrawiam

Gość KARMASNDF
SLICZNE I SZCZUPLE NOGI ALE DAJ INNE ZDJECIE PROSIMY.

Gość KARMASNDF
MI NIE CHODZI O STOPY ALE MOZE ZRÓB KIEDYS INNE ZDJECIE TWEYCH NÓG I JESZCZE N ADODATEK ZRÓB ZDJECIE OD TYLU JAK TA LASKA TUTAJ ..WTEDY ŁATWIEJ OCENIAC CAŁOSC..STÓP NIE MUSISZ ROBIC.HEHE CHODZI MI O TAKIE ZDJECIE JAK TUTAJ JEST OD TYLU NÓG http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/a3ec625f62bc5cd8.html

Gość malalala
nie no fakt, moze na tym zdjeciu lepiej lydki widac, w sumie to zrobilam tez zdjecie nog od tylu ale nie chcialam wam tu zasmiecac masa zdjec, niestety mam nie na tym kompie a teraz nie mam za bardzo czasu

Gość KARMASNDF
malala to zapodaj jutro albo dzis wieczorem co?? jestem ciekawa bardzo :):)masz super zgrabne nogi