Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość layalaya

w 2012 ma byc koniec świata.wierzycie???

Polecane posty

Gość layalaya

wlasnie byl u mnie w pracy znajomy. w sprawach sluzbowych a znowu zaczal mi pieprzyc o tym calym koncu swiata. juz mi kiedys o tym gadal i pokazywal strony w necie, ale oo jest lekko walniety na tym punkcie. mi to sie wydaje jedna wielka bzdura, bo: -jest to nadinterpretacja jakis tam informacji -Majowie niby przewidzieli koniec swiata, a nie potrafili przewidziec i zapobiec konca swojej cywilizacji ;) -nie wypowiadaja sie powazni naukowcy nt. temat, wiec raczej nic sie stanie, bo jak by bylo jakies zagrozenie to media juz by szumialy -zawsze bylam noga z fizyki, ale przebiegunowanie sie Ziemi w ciagu kilku minut czy godzin to wielka bzdura i wiele jeszcze innych bzdet bym mogla znalexc sadze, ze zycie na Ziemi skonczy sie wtedy gdy pierdyknie jakas asteroida, bo pelno tego badziewia jest w kosmosie, ale jak mozna podac date konca swita co do dnia, a nawet godziny i minuty. jak juz mowilam, generalnie w to nie wierze, ale przyznaje, ze zawsze gdzies tam odrobina niepokoju pozostaje a co wy o tym sadzicie?

Gość kilo prochu
jasne, jesne. Glupoty streasze. Tez o tym czytalam

Gość avalonn
jasne jak sie zjada na euro to ziemia nie wytrzymie:D

Gość pfeee
za dobrze by było ;P :D

Gość kalendzarz Majów
sie konczy w 2012, wiele innych znakow swiadczy o ty, ze swiat ma sie skonczyc 21.12.2012 o 11:11 GMT

niby człowiek traktuje tego rodzaju wiadomości z przymrużeniem oka, ajednak...

Gość kalendzarz Majów
proroctwo Malachiasza (ale obalono, bo to jednak falszywka) uklad planet ma byc taki sam ja w 9792 p.n.e, gdy zatonela atlantyda (piramidy sa jaks ustwione, ze odworozuja cos tam) cos tam jest w ogole w piramidach zapisane

Gość pfeee
"A teraz spróbuję wyjaśnić, czy w 2012 roku rzeczywiście ma nastąpić koniec świata, rzekomo zapowiadany przez kończący się w owym roku kalendarz Majów. Otóż przede wszystkim należy wiedzieć, że Majowie nazywali "światem" ten sam okres, który u nas nosi nazwę Roku Platońskiego, wynoszący w przybliżeniu ok. 26 000 lat. W naszej cywilizacji nazywany on jest "erą", a Majowie zwali go "światem". Według naszej tradycji kończy się właśnie Era Ryb, a według Majów kończy się cykl życia planety, zwany "światem". W dniu 21 grudnia 2012 r. zamkną się wszystkie ważne cykle, uwzględniane w wyliczeniach ich kalendarza. Od tego momentu zaczyna się nowy "świat", czyli kolejny cykl życia planety oraz kolejny etap rozwoju ludzkości." ze strony: http://astro.eco.pl/przepowiednie.html i nie pitolta głupot :P

Gość kalendzarz Majów
zodiak z Dendery, tez to potwierda

Gość kalendzarz Majów
Dowody na koniec Świata w 2012 roku - Koniec kalendarza Majów w 2012 roku - Koniec kalendarza Starożytnych Egipcjan w 2012 roku - `Proroctwo Oriona na rok 2012' Ksiazka wybitnego astrofizyka P.Geryla - Tysiące proroków mówi o końcu w roku 2012 - Tysiące kontaktów tzw. Channeling, różnych ludzi na Ziemi z istotami z innych światów i wymiarów - za każdym razem jest przekazywana informacja ludziom o 2012 roku - Pojawiajace się ostatnio na całym świecie `kule energi = istoty duchowe z innych wymiarów' na zdjeciach, które robią ludzie wierzący i majacy kontakt channelingowe z innymi bytami - jest to udowodnione i potwierdzone przez wielu specjalistów. - `Projekt Cheopsa' - pewna Wrocławianka potwierdziła eksperymentem na duza skalę, ze ma kontakt i bardzo dokładne informacje od innej cywilizacji - teraz szykuje się do odnalezienia Faraona Cheopsa oraz otwarcia Piramidy cheopsa co spowoduje połączenie elektromagnetyczne Ziemi z innymi planetami- jest to misja ratowania Ziemi. - Wzmożone obserwacje tysiecy statków UFO na całym świecie - Setki, ogromnych Piktogramów Zbożowych - powstajacych na całym Świecie - potwierdzone naukowo, że nie są wykonane ludzką reką. - Niespotykane anomalie i katastrofy naturalne w ostatnich latach - Kod Biblii - 2012 rok

Gość yeaaaaaaaaaaaaaaa
Seba ma racje. Dobijemy cieniasow! :D 🖐️

Gość Lubiany
no i co panikaro jedz na zachod to zapomnisz o panice bo tam jest duzo wiecel wyznan heee

Gość fefefe34
tak specjalnie, zeby Polska nie zdązyła zorganizowac EURO 2112:)TAKI ZART NA poLSKE PANA BOGA:)

Gość elle..........
dla mnie to nawet dziaij moze byc ten koniec swiata.

Gość Lubiany
elle to panika to zly doracca heeeee ona jest taka heee

Gość w 1999 roku
tez miał być koniec świata i był?a może ja teraz śnie :P

Gość Lubiany
Mila powiem Ci cos mam dvd z filmen "NOSTRODAMUS " JAK DASZ E::MAILKA TO CI GO WYSLE OK TAM SKAPUJESZ ZE TO BYL MADRY CZLOWIE ITD A NIE PANIKASZSZ A WIEC POMYSL