Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania_lisa

katar

Polecane posty

macie jakieś sposoby domowe, już 2 dzień leci mi straszna woda z nosa jak z kranu - pomocy

Gość gość

Polecam inhalacje. Bardzo dobry inhalator pneumatyczno tłokowy ma włoski Flaem, chodzi mi o Familino Pro. Działa szybko wydajnie nie mam żadnego problemu z obsługą, z przygotowaniem lekarstwa, aerozol przyjemny przy wdechu nie podrażnia nie męczy.

Gość Gośc

Bardzo wartościowy inhalator do najpoważniejszych schorzeń górnych dróg oddechowych Novama Familino PRO Flaem, akurat z regulowaną wielkością cząsteczek i uniwersalnie pod każdy lek obecnie spotykany na rynku nadający się do inhalacji. Uważam, że ten inhalator spokojnie na kilka lat. Ewentualnie można wymienić części, czy coś w tym stylu.

Gość Gość

Na problemy z tchawicą dobry inhalator Novama Familino by Flaem, a z tego powodu, że posiada funkcję regulowania cząsteczek. Działanie intuicyjne, maseczka wygodna. Sprzęt klasy premium od włoskiego producenta za niecałe 200 złotych .Mniejsze cząsteczki leku działają korzystnie na płuca. Producent zapewnia przy okazji dożywotnią gwarancję, co jest uważam godne podkreślenia.

Gość Dodek

Ja zawsze w domowej apteczce trzymam tabletki Pelafen. Mają naturalny skład i bardzo skutecznie zwalczają pierwsze objawy przeziębienia. Jak tylko zaczyna mi lecieć z nosa, to je zażywam.