Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryna maryna

BŁAGAM, KTO MI TO PRZETŁUMACZY??????? PROSZĘ!!!!!!!

Polecane posty

Gość margaryna maryna

However, a drop in oil prices combined with government leaders more friendly to oil and gas companies than to alternative energy development policies led to the expiration of tax credits for solar collectors and the shutdown of the 2 largest solar dish plants. błagam!!!!!!! proszę,,,,, pomóżcie kobicie w potrzebie...!!!!

Gość margaryna maryna
błagam!!!! jestem mega-zdesperowana!!! kto wie, to proszę :) przetłumacz mi jak wiesz...... błagam CIĘ!!! chociaż tak mniej więcej o co w tym chodzi....

Gość margaryna maryna
kto jest zza granicy??? bo wątpie żeby jakiś Polak umiał to przetłumaczyć............:(

Gość no jakos tak
aczkolwiek spadek cen ropy w polaczeniu z tym ze rzad jest bardziej przyjazny dla rafinerii niz dla tych zajmujacych sie alternatywnymi sposobami pozyskiwania energii doprowadzilo do wygasniecia kredytow podatkowych dla tych ktorzy zajmujasa sie pozyskiwaniem energii slonecznej i do zamkniecia 2 najwiekszych solar dish plants 9nie wiem jak to przetlumayczyc) ;) bardzo na szybko ale powinnas zalapac o co chjodzi

Gość margaryna maryna
dzięki Ci :D niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi.... dzięki wielkie

solar dish plants to są takie urządzenia do pobierania energii słonecznej - nie mam pojęcia jak to się po polsku nazywa... :( mogę narysować ;)

Gość ogniwa słoneczne