Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta786890

moj facet mnie nie podnieca mimo ze bardzo go kocham

Polecane posty

Gość rozdarta786890

bardzo kocham mojego faceta ale ostatnio nie chce mi sie w ogole z nim kochac, poniewaz nie czuje zadnego podniecenia i czasem jak sie zmusze bo widze ze jest strasznie napalony na mnie to az mnie to drazni ze on dochodzi jest zadowolony a ja wkurzona.. Rozmawialam z nim na ten temat i on tez sie strasznie z tym czuje.. probowalismy to jakos zmienic.. np dluzsza gra wstepna jakies masaze cos.. ale jak juz czuje sie podniecona to za chwile to przechodzi.. Seks jest wazny w zwiazku a my chcemy spedzic ze soba reszte zycia.. Co mam zrobic? Czy mi to samo przyjdzie? wkoncu mam dopiero 19 lat.. A moze chodzi o jego wyglad bo fakt faktem nie swieci uroda ale zakochalam sie w jego charakterze a do wygladu nie mialam zadnych zastrzezen.. Co wy o tym myslicie?

Gość kup sobie wibrotor
i zobacz czy wogóle potrafisz dojść jeśli tak to powiedz mu jak tego dokonałaś :P

Gość lubiany
znajdz se takiego co bedzie cie kochal i ty jego bo sex i milosc ida razem

Gość rozdarta786890
potrafie.. sam mnie kilka razy doprowadzil oralnie.. czasem poprostu jestem prawie na szczycie a za chwile to mija i juz mnie potem tylko drazni jak mi robi minete

Gość rozdarta786890
do lubiany. chodzi o to ze my sie kochamy i to bardzo tylko mamy male problemy w lozku bo on mnie nie podnieca ale to nie jest chyba powod do rozstania ? chyba ze dla ciebie seks jest wazniejszy od milosci

powiem Ci ze ja tez mam taki problem.. i jestem na troche wyzszym poziomie tego.. i w moim przypadku zwiazek sie rozpada.. to po prostu nie ten... zobaczymy jak bedzi eu Ciebie ale osobisice uwazam ze to tylko zauroczenie byc moze to twoj pierwszy prawdziwy facet z nim zaczelas sex uprawiac i jestes do niego przywiazana... sex nie jest waznijesyz od milosci ale tez jest wazne.. stanowi fundament zwiazku.. jesli on nie jest stabilny to potem sie wszystko burzy.... ale zycze zeby Ci sie tam wszystko ulozyo :)

Gość lubiany
ROZDARTA MASZ RACJE 100%

Gość gość
Nie ma nic tragiczniejszego niż to że mężczyzna którego kochasz mówi Ci po 4 latach wspólnego mieszkania że już nie chce z Tobą być. I to wszystko z dnia na dzień. A robiłam dla niego wszystko, sprzątałam, gotowałam i wspierałam go jak tylko mogłam. Świat mi się zawalił. Mimo wszystko czułam że muszę go mieć. Zamówiłam rytuał ze strony http://urok-milosny.pl i na całe szczęscie udało się. Znowu mieszkamy razem a ja jestem przeszczęśliwa.