Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijka............123

Mąż mnie....

Polecane posty

Mam problem. Jestem 2 lata po ślubie. Mój mąż jest miły opiekuńczy jednak znęca się nade mną fizycznie. Tzn. nie robi mi krzywdy tylko mnie gwałci, kiedy nie mam ochoty na sex. Nie robi mi krzywdy nawet nieraz mi się to podobało ale zaczyna się to robić uciążliwe. Kocham go i nie mogłabym go zostawić. Nie wiem co dalej robić. Wczoraj wrócił o 3 w nocy i wymusił na mnie współżycie. Nie chcę żeby tak było i chociaż taki sex sprawia mi przyjemność łącznie z orgazmem to wolałabym żeby to wszysto było inne.

Gość powiedz mu to

mówiłam ale mówi że nie może się powstrzymać nieraz i przeprasza

najgorsze jest to , że on nie ma do mnie szacunku i tryska mi sperma do buzi z całej siły. a ja bym chciała by tylko tak trochę

to do góry to podszyw

Gość hhhmmmmmmmmmm
ja bym sie cieszyla :D zawsze o czyms takim marzylam :)

Gość wiem o czym piszesz
mój jest taki sam.... ja uwielbiam sex i mój mąż chyba nie powinien narzekac bo mamy rózne urozmaicenia ale ja czasami nie mam siły albo ochoty bo np jestem przed okresem i sie zle czuje albo mam okres i jakos mnie to krepuje a dla niego nie ma nie:(

Gość no coz....
widac wasza relacja poczatku byla nie tego...zastanow sie czy to milosc bo chyba nie bardzo pamietaj jakiekolwiek uzaleznienie psychiczne czy fizyczne to nie milosc........

chyba żartujesz jak to chciałabyś być budzona i ruchana godzine w środku nocy

kto mi doradzi jak mogę przekonać męża do zmiany zachowania

Gość no to moze
mu powiedz, ze masz jakas infekcje i ze przez dluzszy czas nie mozesz sie seksic

ale ja też lobię sex to nie o to chodzi gdym=bym nie lubiła to bym od niego odszedla

:(

Gość para nago
My udajemy ze maz mnie g***** to jest auper zabawa.Lubimy uprawiac sex maz jest zawsze gotowy do seksu.Pewnego razu postanowilismy wieczorem upralwiac sex na tarasie na pieterku ubrana bylam tylko w mnin spudnice i tiszercik i podspodem golasek.Wyszlam na taras bylo juz ciemno nikogo ma ulicy meszkamy troche na unoczu pod malym laskiem.Noc byla ciepla i ciemna rylko pare metrow dalej swiecila latarnia.Stalam tak jak podszedl maz i zaczelismy sie szarpac przepychac wygladalo to jak by bylo naprawde.Maz zerwal ze mnie tiszert moje piersi zaczely falowac,potem zerwal mi spudnice stalam nago na tarasie.Podszedl do mnie i schylil mi flowe do k****a i wsadzil mi go w usta ssalam mu go wypieta tylkiem do ulicy.Maz powiedzial ze jakis facet szedl ulica i patrzyl w nasza strone bylo to podniecajace.Meza k***s juz super stal ale ja dalej wypinqlam dupsko w kierunku faceta.Jak sie wyprostowalam zobaczylam faceta krury stal w cieniu latarni i patrzyl w naszym kierunku.Maz podprowadzil mnie do barjerki i pochylil do przodu wsadzil mi k****a od tylu moje cycki lataly jak oszalale a maz dymal mnie coraz mocniej jego k***s stawal sie coraz twardszy.W koncu wyszedl ze mnie i znowu dal mi k****a do obciagania byl super twardy zylasty lubie takiego az w koncu trysnol mi sperma w ustach dopychal k****a polknelam jego sperme wyssalam kazda kropelke jego k***s zaczynal opadac ala ja go dalej ssalam myslac ze zaraz mu jeszcze raz stanie i znowu bendzie mnie ****** ale nie wyczerpany musial odpoczac.Zapomnialam o facecie co nas pdgladal jak spojrzalam w jego strone nikogo juz tam nie bylo.Od czasu do czasu fajnie jest tak sie pobawic na niby przemoc dopero po paru chwilaxh dotarlo do mnie ze by podgpadaczem mie byl nasz sasiad on czasami wychodzi z psem na spacer noca ale co tam wolnosc tomku w swoim somku.

Gość gość
Może powiedz, by Koranu tyle nie czytał, albo karz mu czytać nie tylko Koran. Czy wyciągiu z prawa szaria. I poleć mu coś w innym stylu.