Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Będę szczery...

Proste pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość buddyń buddysta
lepiej spróbuj zaparkować Mercedesa klasy S w garażu na fiata 126 p :D Najlepiej to jest mieć partnera, który do ciebie pasuje, również anatomicznie.

Gość Ja wiem swoje
Czyżbyś nie wiedział, że garaż dla fiata126p na wymiar to już całkowity surrealizm?

Gość buddyń buddysta
metaforyczno-anatomicznie pełny realizm. A w temacie metrażu garaży się nie wypowiadam, nie posiadam garażu :classic_cool:

To ja napiszę coś od siebie. Tak się składa że wymiary mam dość duże, jak nie bardzo duże jak porównać ze średnią europejską (mam 19 cm). Miałem kilkanaście kobiet w życiu i powiem wam, że jest to bardzo przyjemne uczucie gdy kobieta widzi mnie po raz pierwszy nago i ze zdumienia aż wytrzeszcza oczy :) W ogóle miny kobiet są fajne, człowiek czuje że faktycznie jest dobrze. Wiem, że sporo z was napisze tutaj, że długość nie ma znaczenia. Bo faktycznie, nie ma. Mam kumpli którzy mają standardzik i są zadowoleni. Ich kobiety także. Ale jest inna sprawa - uważam że każda kobieta choćby nie wiem jak była zadowolona z długości ptaka swojego faceta zawsze będzie marzyła o tym, zeby chociaż podotykać naprawdę dużego penisa. Moja eks np. opowiadała mi, że tyle lat trafiały się jej standardowe ptaki, aż w końcu jest bardzo szczęsliwa, że może lizać mojego. Nie żebym się przechwalał. Seks miała ze mną pewnie tak samo dobry jak z poprzednimi facetami, ale sama świadomość tego że mam dużego ją bardzo nakręcała. I naprawdę kobiety marzą o dużych penisach. Czasami zabawiam się na skype i z kamerką z kobietami. Po prostu zdarzy mi się niektórym \"go\" pokazać. Każda jest zachwycona tym co widzi, każda mi mówi, że marzy o takim. W realu oczywiście się nie przyzna do tego, nie powie tego swojemu mężowi czy chłopakowi, ale anonimowo przez internet tak. Czyli co tu dużo pisać. Lepiej mieć większego niż mniejszego. Ale to nie znaczy, że z mniejszym będzie jakoś gorzej. Zależy to od kobiety i jej podejścia.

a i jeszcze coś. Nie wierzcie w te bajki że dużo facetów ma powyżej 20 cm. To nierealne. Pamiętam jak byłem w wojsku to sobie z chłopakami pod prysznicami mierzyliśmy długość. Wyszło, że na 40 chłopa tylko jeden miał większego od mojego. Tak więc nie wiem gdzie szukać tych z powyżej 20 cm. Chyba w Afryce :)

ale pierdolisz głupoty 💤 małym kutasow chociaż laskę łatwiej zrobić bo jak facet ma 19cm to nie wiem :O dziewczyny marzą o wielkich penisach?człowieku gdzie ty żyjesz?chyba się za bardzo zakochałeś w swoim penisie ja tam wole mniejsze i nikt mi nie wmówi że jest inaczej