Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczenie

Ciagłe zmęczenie-co robić?

Polecane posty

Gość idealna recepta
1.taniec 2.gimnastyka 3.pływanie 4.sport miłosny 5 prawidłowe odżywianie wysokowitaminowe i optymalniebiałkowe 6.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu

Gość No nie przesadzajmy
tez zapper i odkwaszenie organizmu

Gość cncifhf
A to ciekawe pic wyjalowione mleko i dostarczac sobie kwasu mlekowego , tylko z czego? jak bakterie produkujace ten kwas mlekowy sa wybite przez np. gotowanie. Wielu ludzi nie toleruje mleka, bo nie posiadaja juz enzymow do ich trawienia. Cos to naciagane jest. Tluszcze jak najbardziej sa potrzebne, ale bez zadnych dodatkow chemicznych jak margaryny, dobrej jakosci i odpowiednio przechowywane np, oliwa w ciemnych butelkach. Niski poziom cholesterolu wcale nie jest bezpieczny.

Gość Mimi_m
na serwisie www.drbach.pl można znaleźć program afiliacyjny, polecając znajomym kupno esencji można zbierać punkty i wymieniać na produkty!

Gość gosc1234
Ciagle zmeczenie moze byc spowodowane wystepowaniem pasozytow w organizmie. Polecam w tym przypadku wybrac sie na badanie, z ktorego bedziemy wiedziec w ciagu godziny jakie pasozyty, grzyby, bakterie czy wirusy mamy w organizmie. Badanie takie mozna sobie zrobic miedzy innymi w Krakowie. Malopolskie Centrum Promocji Zdrowia ma kilka placowek, gdzie takie badanie robia. Pozniej mozna wybrac sie rowniez na terapie do nich i usunac te swinstwa z organizmu raz na zawsze. Dodatkowo dzieki specjalnej aparaturze mozna podniesc parametry ukladu immunologicznego

Gość Metoda Dr.Volla
Słyszałam o tej metodzie. Dużo czytałam na ich temat. Ogólnie mają dobre opinie. Sama się przymierzam do badania. Kuzynka korzystała z takiego badania. Wykryto u niej wszystkie patogeny w jej organizmie (bakterie, grzyby, pasożyty, toksyny). Wcześniej miała takie objawy jak senność, zmęczenie, uczucie "ciężkich oczów" Okazało się, że jest przeciążona glutenem. Zmieniła dietę na bezglutenową i lepiej się czuje. Więcej na ich stronie. www.mcpz.pl www.insytutvolla.pl dla zaciekawionych takich jak ja

Gość Gonda
To juz lepsze badanie synchrometrem,o wiele tansze niz ten Violla

Gość kalambury pod poduchy
miałam ten sam problem, szturmowałam fora lekarskie w poszukiwaniu specyfiku i znalazłam żeńszeń vita complex firmy Olimp 30 tabletek, 1 dziennie koszt 10 - 16 zł (w zależności od apteki) naprawdę polecam znaczną poprawę nastroju odczujesz po 4/6 dniach stosowania

Gość gość
ze swojego doświadczenia mogę polecić Formentor, odkąd go biorę pożegnałam problemy z rannym wstawianiem i sennością w pracy. Poza witaminami formentor ma w składzie ginko biloba na pamięć i guranę, która niweluje zmęczenie i dodaje energii, aż chce się człowiekowi żyć ;-)

Gość gość
Energetyk bardzo smaczny bez aspartamu strasznie szkodliwego to www.darkdog.com.pl Podaję od razu stronę, bo tam masz krok po kroku skład opisany. Wiem z dobrego źródła, że wielu profesjonalnych zawodników wspiera się tym energy drinkiem, bo ma minimalne skutki uboczne przy długoterminowym stosowaniu. Do tego certyfikowany pod względem GMO (wolny od chemicznej i genetycznej obróbki). W tej branży to się naprawdę rzadko zdarza. Dla mnie numer jeden na rynku. Szkoda, że jeszcze nie we wszystkich sklepach można kupić. Naturalny smak pod względem napojów energetycznych spotkałem tylko z Dark Dogu. Jak macie podobne polecenia to chętnie przyjmę :)

Gość gość
Zobacz jakie mają propozycje na http://sanitera.pl dobry może okazać się detoks organizmu, może masz zakwaszony?