Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochodna

w meskiej szatni..

Polecane posty

Gość pochodna

zalozylam sie z kolega ze przebiore sie z nim( tzn z 30 chlopakami i z nim w meskiej szatni na w-f. On powiedzial ze w zyciu, ze stchórze, rany no dla mnie to nic takiego przeciez do naga sie nie rozbieram, ale z drugiej strony cos zaczelam sie wachac. problem w tym ze bedzie tam chlopak ktory mi sie podoba. I tu pytanie: czy nie zrobie na mi zlego wrazenia przebierajac sie w meskiej szatni?

Gość pozniej bedziesz klasową
kurewką ^^

Gość ---aniol--
ale ciebie podpuscili --ty to chyba jestes wyjatkowa naiwna --to niech oni najpierw sie rozbiora na boisku szkolnym tak do naga

Gość pochodna
no wlasnie :( to troche tak nie za fajnie co on sobie o mnie pomysli. no ale z drugiej strony przeciez na basen jak sie idzie to Cie wszyscy widza w stroju kapielowym i co? no i spoko ..o rany doradzcie ...przegrac zaklad? bo w sumie to bardziej mi na nim zalezy niz na jakims tam zakladzie, i wlasnie nie wiem..

Gość obronca obrońców obrońców psów
no właśnie a na plaży dla nudystów to co, czemu nie iść tak do kościoła przecież nie widzę różnicy

Gość ---aniol--
albo wiesz co --rozbiesz sie to napewno koledzy przesla to na internet i tez sobie poogladamy --powodzenia

Gość lelumpolelelum
a ile Ty masz lat?...ewidentna małolatka

Gość pochodna
eh...no tez racja, to chyba nie zrobi na nim wrazenia wrecz przeciwnie. jeszcze sobie pomysli ze ja jakas k***ewka. alez ja jestem glupia ze sie dalam namowic.

Gość Pomarańcza86
Nie rób tego... To niby nic, ale później możesz tego żałować, może się to za Tobą ciągnać, oni mogą rozpamiętywać. I własnie nie wiesz jak on może to odebrać i Ciebie spostrzec w takiej sytuacji. Wątpie żeby pozytywnie...

Gość pochodna
dzięki Pomarańcza chyba masz racje, nawet sobie z tego nie zdawałam sprawy jak się zakładałam..

Gość dziubas 29
też zdecydowanie odradzam. potem będziesz "tą która się rozbiera przy wszystkich" ->chyba raczej niemiłe :(