Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek 24

Chora, nienormalna i godna braku zaufania dziewczyna. Chce mnie chyba znisczyć.

Polecane posty

Gość Bartek 24

2 lata razem, ufałem jej. Zadeklarowałem sie że chce z nią być, powiedziałem jej na wstępie że nie chce się nigdy żenić, nie chce dzieci. Zgodziła się. Od paru miesięcy bierze pigułki (tak mówiła) kłamała mnie jednak, bo wpadła. Zrobiła sobie dziecko ze mną wbrew mojej woli. Teraz oczekuje że się jej oświadczę. Ja tego nie chce, postanowiłem jasne warunki. Nie mam ochoty z nią być po tym, chce rozwiązać problem i nie chce mieć żadnych zobowiązań. Czuję się wykorzystany i skrzywdzony. Namawiam ją żeby usunęła, ale on się coś opiera. Mam wrażenie że chce mnie zniszczyć, robi mi na złość. Powiedziałem jej że jak tego nie zrobi, to ją zostawię. Jak na razie to nic nie pomogło:( Nie wiem już co dalej robić. Co mam teraz zrobić?

Gość wrrrrrrrrrrrr
płać alimenty i zostaw ją,bo żadna nie zasługuje na bycie z takim chamem jak ty.

skoro postawiłeś sprawę jasno a ona faktycznie próbuje cię dzieciakiem zmusić do małżeństwa to ją zostaw...jeśli faktycznie jest w ciąży a nie kłamie i urodzi dziecko to olej matkę ale dziecka nie zostawiaj bądź chociaż w niewielkim stopniu ojcem bo dziecko wychowujące się bez ojca naprawdę wiele przeżywa.

Gość Bartek 24
chyba ja otłuke i tyle

Gość Halinikahxc
włąsnie żenic sie nie muisz płac na dziecko

na pewno sobie machła dziecko na boku z kimś i chce cie wrobić. a ty głupi wierzysz jej

Rada jest tak prosta, że aż się dziwię że te kafeteryjne damy o niej milczą. Zjedz płód :classic_cool:

Jeżeli dziewczyna specjalnie zaszła w ciążę, to po prostu wykorzystała chłopaka a mnie wcale nie dziwi jego reakcja, ja na jego miejscu chyba bym ją zatłukła... Teraz będzie mial zobowiązania przynajmniej przez 18 lat, o ile to jego dziecko. Przecież nie wiadomo, czego można spodziwać się po takiej manipulatorce.

Rany, stary, spi_erdal_aj od nieji to SZYBKO. Podła manipulantka. Jak zostanie sama to się zastanowi. Pomyśl - jak z nią zostaniesz to TY przegrasz, jak nie to ona. tak czy siak szybciutko pani podziękuj

Gość marzenka----------------------
jestem dziewczyną,jeżeli specjalnie zaszła w ciąże żeby Cie usidlić to faktycznie podła osóbka.Nic na siłe,pewnie o tym nie wie.

Gość marzenka----------------------
ciekawe jeszcze czy to Twoje dziecko :(

jakby nie patrzec dziewczyna na wlasne zyczenie spieprzyla sobie zycie....jezeli faktycznie wpadke zaplanowala bo co jak zco ale zdarza sie ze nawet branie tabletek nawala

Gość dama z gronostajem
mimo, że jestem dziewczyną to Ci powiem, że to Ty masz racje!!!! Ty postawiłeś jasne warunki więc byłeś fair !!! a ta głupia ladacznica zaplanowała to i złapała Cię na dzieciaka wbrew Twojej woli... ..... współczuję, bo teraz bedziesz płacić całe życie na dzieciaka, którego przyjście na świat było jednostronną decyzją Twojej kobity. takie rzeczy planuje się we dwoje.... a ona zrobiła to świadomie!!!!! (bo co innego gdyby to była wpadka) w takiej sytuacji ja bym ją chyba jebnęła... serio, facet - współczuję Ci.... zadawałeś się z patologią!!!

Gość porąbało was
Jaka dziewczyna SPECJALNIE zajdzie w ciąże, mając takiego faceta jak ten koleś? Nigdy idioto nie słyszałeś o wpadkach pomimo brania pigułek? To poczytaj ulotkę na opakowaniu... Aż mnie mdli. Gówniarz sobie pobzykał, ale ryzyko wpadki niech laska ponosi,,,

03.01] 22:12 pain au chocolat sobie może niekoniecznie...chciała dziecko - będzie je miała ale to właśnie jemu wyrządziła największą krzywdę..

a może wcale nie \"wpadła\" specjalnie... może mimo pigułek zaszła w ciażę, przecież i takie przypadki zdarzają sie..

Może i zaplanował a może nie ... tabletki też nie dają 100% pewności zabezpieczenia zawsze zostaje ta odrobinka więc tak nie szalej , nie chcesz być z Nią to nie bądź ale pamiętaj że jak usunie to za jakieś parę lat i ty zapragniesz mieć dziecko i będziesz żałował tej decyzji i będziesz wszędzie widział 5 czy 6-cio letnie dzieci. Jak chce niech sama wychowuje . A co do tego niszczenia to Ty nie będziesz miał na głowie płaczącego Brzdąca tylko ona a do ślubu nikt Cię nie zmusi...

sobie tez ona napewno nie planowala zostac samotna matko bo bycia nie wcale nie jest frajda no sama przyznaj ze to przeciez jest krzywdzenie siebie onamyslala ze w ten sposob go usidli i załoza rodzine a chlopaka nawet to nie zmusi i dziewczyna na lodzie zostanie i nie powiecie miz e ma powody do szczescia....wiec sama spieprzyla sobie zycie facet jak to facet moze przeciec zniknac z zycia ........przeciez oni tak potrafia :classic_cool: a ona si dziecka nie pozbedzie

Mogła tego nie planować. Ale jak zaplanowała, to znaczy, ze jest nienormalna i powinieneś znaleźć kogoś, kto ma takie samo podejście do związków jak Ty. Niby kobieta rodzi dziecko, ale ono ma dwoje rodziców, a nikt na siłę rodzicem zostawać nie powinien. W ogóle ciekawe jest społeczne przyzwolenie na to, zeby "wrabiać" kogoś w dziecko... Jakby facet podziurawił gumę, albo by jej w ostatniej chwili nie założył, to by go baby utłukły gołymi rencamy:classic_cool:

najpierw się upewnij że celowo zaszła w ciążę, bo sporo jest takich co są roztargnione, zapominalskie albo po prostu trafia im się biegunka lub wymioty i zachodzą w ciążę MIMO brania tabletek...

A baaaaardzo rzadko, ale jednak się zdarza, ze na niektórych hormony nie działają tak, jak powinny i mimo dobrego ich stosowania i tak mają owulację i zachodzą w ciąże:) Po to jest wskaźnik Pearla- określa, ile par prawidłowo stosujących daną metodę w ciągu roku zachodzi w ciążę.

23:04 pain au chocolat sobie tez ona napewno nie planowala zostac samotna matko bo bycia nie wcale nie jest frajda no sama przyznaj ze to przeciez jest krzywdzenie siebie onamyslala ze w ten sposob go usidli i załoza rodzine a chlopaka nawet to nie zmusi i dziewczyna na lodzie zostanie i nie powiecie miz e ma powody do szczescia....wiec sama spieprzyla sobie zycie facet jak to facet moze przeciec zniknac z zycia ........przeciez oni tak potrafia a ona si dziecka nie pozbedzie _______________________________________ wiesz, wydaje mi się, że są kobiety, które mają tak silny instynkt macierzyński, iż muszą osiągnąć swój cel za wszelką cenę. Może akurat dziewczyna, o której piszemy należy do takich i postanowiła, że musi mieć dziecko właśnie z tym człowiekiem, nawet ryzykując, że działając wbrew jego woli może go stracić. Ja jestem w stanie to zrozumieć, chociaż trzeba być wielką egoistką postępując w ten sposób.

oczywiście bardziej prawdopodobne jest, że laska myślala, iż dziecko coś zmieni w jej związku, ale pewnie nie ma na to szans...

la_parisienne--- popieram ,a tak poza tym przez 2 lata dużo może się zmienić podejście do macierzyństwa również ... facet jest w o tyle dobrej sytuacji że odejdzie i koniec to ona zostaje z dzieckiem zaplanowanym czy też nie ...