Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1122334455667788

Dlaczego facet szukajacy kogos na boku, nie odejdzie od swoej kobiety???????????

Polecane posty

Gość 1122334455667788

Nie rozumiem facetow kompletnie. Oczywiscie baby tez nie sa lepsze:P Zastanawia mnie dlaczego osoba szukajaca wrazen nie odejdzie od swego partnera/partnerki? Ok zwiazek mogl sie znudzic, ma ochote bzyknac kogos na boku, rozglada sie, to po cholere oszukuje partnera, po co chrzani mu zycie ? Przeciez mozna odejsc, powiedziec dziekuje za zwiazek ale z moej strony sie wypalilo i pojsc sie bzykac. Przeciez to normalne ze uczucie sie konczy czasami wiec po co tkwic w czyms co nie daje szczescia a oczka biegaja na boki z anowym kaskiem? Nigdy tego nie zrozumiem.

Gość a ja a ja a ja
ciekawa jestem po ile macie lat , skoro jesteście takie idealistki ? Przyjdzie czas i na was.

Gość Wrom
Bo faceci dopiero wtedy zostawiają dziewczynę gdy już od pewnego czasu mają drugą. A jeszcze częściej gdy ta pierwsza się dowiaduje i go zostawia.

yhy..jasne:O w pewnych sprawach mam prawo być idealistką. Mysle ze czesciej kobiety tak sie zachowują,one bardziej boja sie samotności.

Gość Wrom
Faceci nie boją się samotności ale przymusowego życia w "czystości".

Gość jap
a zrozum że facet kocha swoją partnerkę,zależy mu na niej a taki skok w bok to tylko nic nie znaczący incydent

ja też potępiam takie coś, ale to rozumiem i doskonale wiem, z czego to może wynikać (przynajmniej w tych najbardziej ewidentnych i najczęstszych przypadkach) 1122334455667788 ---> naprawdę nie znasz odpowiedzi na to pytanie czy jest ono retoryczne?

Gość dżizas
dobrze ze sie szybko poprawiłaś bo to o czym mówisz to domena kobiet :]

Gość ..... //////////
jap ty chyba żartujesz :o zdeada nic nie znaczacy incydent.... jasne, najpierw jeden a potem kolejne też nic nie znaczące!!!!

Gość jap
..... ////////// nie nie żartuje to jest tylko odskocznia od codzienności

Gość fdse
zamiast koopnęłabym zmień na pocałowałabym .NIby to samo , a jakby lepiej brzmi

Gość fdse
Raczej on by mnie mógł pocałować ale na to trzeba chyba najpierw zasluzyc?

Gość rozumiem ze jap jestes
tolerancyjny, rowniez kiedy twoja kobieta rowniez pozwoli sobie na odskocznie od codziennosci prawda?

Gość SmutasRoku
a ja jestem z dziadem dwa lata i on nie odszedl od dziewczyny, a zanim sie zaczelismy spotykac, to mi wciskal bajeczki, ze nie chce z nia byc, nigdy sie z nia nie ozeni itc. Obiecal mi, ze zakonczy to rok temu.. Ona mieszka bardzo daleko i w ogole sie nie widuja, a jednak nie chce jej tego powiedziec, zeby jej nie zranic. I co ja mam powiedziec? :-/

dobrze ze moj facet ma takie zalozenie ze jak inna to juz beze mnie :D

Gość SmutasRoku
i choc jest ze mna, to wciaz mam wrazenie, ze jej uczucia nadal sa dla niego wazniejsze.

Gość SmutasRoku
ja nie wiem...ja bym nie potrafila tak na dwa fronty. czulabym sie jak szczur...chociaz i tak sie tak czuje, ze sie zgodzilam na taki uklad-bo mi wmowil, ze tak bedzie lepiej (po co niewinny czlowiek nma cierpiec) A teraz najbardziej to cierpie ja. kopnelabym tych wszystkich dziadow w krocze :-/