Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheronea123455677

Mam 16 lat, a podobam się mężczyznom o 10-20 lat starszym...Co o tym sądzicie???

Polecane posty

Gość cheronea123455677

Witajcie! Zauważyłam ostatnio, że podobam się mężczyznom o 10-20 lat ode mnie starszym. Ja mam 16 lat i uczę się w I klasie LO. Ostatnio zauważyłam, że nauczyciel od wf-u non stop się na mnie patrzy. Wszyscy w klasie mówią, że się we mnie zakochał. Tak samo miałam w III klasie gimnajum. Ja nie mogę tego zrozumieć, a wy co o tym myślcie??? Żaden chłopak w wieku 16-18 lat na mnie nie spojrzy tylko faceci po 20-tce, 30-tce. Dla mnie jest to nienormalne...A wcale nie wydaje mi się, aby była ładną dziewczyną, wręcz przeciwnie: jestem gruba i brzydka. Odp:)

może tak staro wyglądasz że niektórzy myślą że jesteś po 20-stce...a co do nauczyciela w-fu,może patrzy na ciebie bo ''jesteś gruba i brzydka'' :P

Gość cheronea123455677
Nie, tylko chcę poznać wasze opinie na ten temat-co wy o tymsądzicie i czy to jest normalne...Bo mi się wydaje, że nie

Gość cheronea123455677
Tak sądzą wszyscy w klasie a nie ja. Ciekawe dlaczego się mu podobam, co mam takiego w sobie? Bo wydaje mi się, że urodę mam przeciętną:)

Gość niebieskoookaa22
wydaje mi się, że pewni meżczyźni, głównie ci po 30tce oglądają się za młodymi dziewczynami (moze chodzi o świadomośc przemijania, albo coś :P ;) )

Gość masz zadatek
na powodzenie w Agencji Towarzyskiej, a poza tym związek ma szansę na przeżycie przy różnicy wieku max. 15 lat. Zatem mieścisz się w bezpiecznym przedziale wiekowym i możesz skorzystać z okazji.

Gość kingulaaaa

Gość nie dziw sie
wszyscy faceci to świnie i to normalne,że im ztarsi to interesuja ich małolaty.Afryki nie odkryłaś.Po prostu kazda babka powinna sie szanować i olewac tyck kut**ów!

Gość pewnie wyglądasz
dojrzale jak na swój wiek tzn. masz większe piersi itd ;) miałem koleżankę w klasie nie była zbyt urodziwa z twarzy czy ogólnie ,ale się liczyło ,że była rozłożysta no i miała...biust chyba C czy nawet D;):p

Gość gość
Zamawiałam wróżbę miłosna u Paulusa (wrozbitapaulus.pl) i wróżba ta spełniła się co do joty. Mogę szczerze polecić.