Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociągająca

cos na katar jak woda

Polecane posty

Gość pociągająca

leci mi non stop, oczy łzawią mam już dosc... piskam sobie kupilam cos w aptece ale nie pomaga... moze jakis domowy sposob zeby miec troche ulgi w nocy - pomozcie :(:(

Gość aliseeee
Kup gripex lub tabcin z pseudoefedryna.

Gość pociągająca
lyknelam juz wczoraj gripex i dzis tez i nic :-o

Gość niebieskoookaa22
Tabcin albo Sudafed

Gość ali ali
Na coś takiego są specjalne środki NA KATAR nie tam żadne tabciny i inne. Cirrus, Akatar, Sudafed. Ja najbardziej lubię ten pierwszy. powstrzymuje katar na jakiś czas (całkowicie). Taki "wodny" katar ma w sobie zawsze sporo reakcji alergicznej.

Gość pociągająca
no wlasnie nie wiem skad taki katar :-o normalnie jak z kranu leci i łzawię ciągle czy to oznacza ze jestem na cos uczulona?? raz na jakis czas mam taki katar straszny...

Gość marzenka----------------------
Cirrus jest bardzo dobry działa 12 godz.jedna kapsułka,bierze sie rano i wieczorem.Ma w skladzie środek na katar i przeciwalergiczny.

Gość recepta na katar
Moja droga, katar leczony trwa 7 dni a nieleczony tydzień. Nie ma na to siły!!! Ale można złagodzić skutki i nie dopuścić do powikłań w postaci stanu zapalnego gardła czy obudzenia się jakichś paciorkowców. Mam receptę na zlikwidowanie kataru w 3 dni. Szczegóły w temacie "4 warunki determinujące zdrowie" na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Odpisz czy pomogło, adres na www

Gość new in town
Na mnie cirrus też działał. Poza tym dobre są takie domowe inhalacje. W aptece można dostać specjalne kropelki czy ziółka, które nadają się do takiego rodzaju zabiegów. Poza tym witamina c i jakieś kropelki :)

Gość gosc

Zamawialiśmy internetowo Novama Familino Pro od Flaem i działa bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem i tym co napisano w instrukcji. Intuicyjna obsługa, można się było nauczyć wdechu od ręki. Wygodny dla dzieci, z odpowiednią maseczką bez jakiś ostrzejszych zakończeń, atestowane bezpieczne materiały, ogolnie na duży plus zakup!

Gość dariaa

Używamy Simple od wakacji i cały czas inhaluje tak samo dobrze. Nie traci mgiełki, maseczki szczelne, nie uwierają na buzi

Gość ala

Trochę miałam obaw w stosunku do Baby jak będą wyglądać te końcówki – smoczek i maseczki. Okazało się , że rzeczywiście są dopasowane, wygodne, nie uwierają. Zwłaszcza maseczka dobrze układa się na buzi, nie pozostawia wolnych przestrzeni którymi aerozol mógłby uciekać prosto na oczy.

Gość Aniulek

Najlepsze na katar to ziołowe tabletki sinulan. Na mnie działają rewelacyjnie. Do tego inhalacje  z olejkiem eukaliptusowym. Serdecznie polecam i zdrowia życzę.

Gość Winka

Mnie najszybciej na katar pomaga miętowy spray Apicold. Nawet jeżeli cieknie, to warto wydmuchać nos i psiknąć, bo wtedy nos dobrze się oczyszcza i odświeża dzięki olejkom eterycznym z mięty i eukaliptusa.

Gość magda
Dnia 11.02.2019 o 15:58, Gość dariaa napisał:

Używamy Simple od wakacji i cały czas inhaluje tak samo dobrze. Nie traci mgiełki, maseczki szczelne, nie uwierają na buzi

Mam Alergia Stop i też mogę polecić. Lekki mobilny prosty w uruchomieniu, szybko się go czyści po inhalacji.

Gość dariaa
Dnia 19.02.2019 o 14:25, Gość ala napisał:

Trochę miałam obaw w stosunku do Baby jak będą wyglądać te końcówki – smoczek i maseczki. Okazało się , że rzeczywiście są dopasowane, wygodne, nie uwierają. Zwłaszcza maseczka dobrze układa się na buzi, nie pozostawia wolnych przestrzeni którymi aerozol mógłby uciekać prosto na oczy.

Tez polecam