Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka sss

hmm.. dziwne

Polecane posty

Od dwóch dni mam swedzenie w delikatnych miejscach... i mój chłopak powiedział ze ma jakies zmiany na członku (w srodku, jak się skórke sciagnie) Czy to mozliwe zeby sie ode mnie zaraził? jak ma sie leczyc? ja dostałam maśc od lekarza.. on moze ją stosowac?

Gość ennka
poczytaj na ulotce,ale jesli do użytku zewnętrznego to moze używać.Oczywiście,ze mógł się zarazić,jakbyś powiedziała lekarzowi,to by coś przepisał dla niego

Dodam jeszcze, ze jego tez bardzo swedzi.. czy to tez moze byc takie zapalenie jakie ja mam? czy moze stosowac taka sama maśc jaka mi lekarz pzepisał? prosze o pomoc... pozdawiam

Gość mam odpowiedź
dziewczyno, on także mógł być źródłem zakarzenia dla ciebie tego nie wiadomo - poza tym Twój chłopak przede wszystkim powinien również iść do lekarza, a nie leczyć się Twoimi maściami - z pewnością leczyć musicie się oboje jednocześnie, bo to które się nie wyleczy będzie zakażać drugie - podsumowując chłopak też musi iść do lekarza i niech się nie wykręca - może iść do Twojego lekarza, tak oni też leczą facetów, albo do skórnego.

Gość ksdjjdsas
nie panikuj- diewczyno- niech chłopak tez sobie pasmaruje członka i bedzie ok, napewno mu to nie zaszkodzi ja tez czasami mam taki problemy, wtedy uzywam masci clotrimazolum i moj ukochany rowniez