Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka.....

czy mam przeprosić? co mam zrobić

Polecane posty

Gość idiotka.....

powiem krótko. Na sylwestrze u ns w domu byl znajomy kolega mojego faceta. Mam ostatnio troche problemow z soba czesto mam depreche ( z powodu siedzenia w domu - chorobowe) mieszkamy za granica wiec przyjaciol nie ma , jedyny znajomy to ten facet. Od trzech dni przed sylwestrem mialam glodowke nic nie chcialam jesc ale w niedziele 30 wypilam pol litra sama no i sylwester znow alkohol i efekt taki że krzyczalam wyzywalam klocilam sie i tak dalej wiec kumpel stwierdzil a znamy sie wszyscy z jednego miasta z polski ze on wspolczuje mojemu facetowi ze on ze mna jestem i mniostwo gorszych rzeczy. Moj facet mu tlumaczyl ze od 7 miesiecy siedze w domu ze mam depreche itd ( mi sie juz film urwal) Wnioski wyciagnelam sama alkoholu nie wypije do czasu pojscia do pracy itd , ogolnie szlaban na 6 miesiecy. Mam moralniaka strasznego no i jak postapic( dodam ze wszyscy mamy po 30) mam kochanego faceta chodzi przytula itd ale jak z tej sytuacji wybrnac

NIe martw się nie potrzebnie, każdy ma w życiu jakieś wstydliwe momenty. Jak Ci nerwy po alkoholu puściły to wyciągnij wnioski i żyj dalej. Przeproś uczciwie, najlepiej całe grono razem, powiedz, że jest Ci wstyd. Powinni docenić szczerość. A swoją drogą twój mężczyzna zachował się z klasą :)

Gość idiotka..
Moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość idiotka.....
Dać mu dupy w ramach przeprosin? Czy tylko wylizać odbyt i stopy?

Gość Klamowka
Przepros i bedzie po sprawie.Nie tlumacz i za bvardzo dlaczego sie tak zachowalas bo po co.Powiedz ze bardzo zalujesz i to nie bylas ty.I jak ludzie sa ok to powinno byc dobrze.

Gość idiotka..
próbowałam zadzwonilam ale nikt nie odbiera nie wiem czy specjalnie czy nie slyszy..

Gość qwertunia
Twoich słów, czy obraźliwych, czy bezsensownych jak bełkot psychicznie chorego, czy przepraszających wszyscy już mają dosyć. Starciłaś wiarygodność więc nie mów nic. Za to działaj! Musisz zrewanżować się swojemu partnerowi za jego miłosc i starania. Zadbaj o siebie, lecz się, szukaj pracy, nie rób siebie psychicznie chorej o którą wszyscy dbają a jej to na rękę. P.S. Uważasz że robisz komuś łaskę że jesz? Uważasz że jak się będziesz umartwiać nie jedząc to inni dalej będą wokół ciebie skakać? A ja myślę że masz wybór: pobyt w psychiatryku albo jedzenie, ubieranie się, szukanie pracy, niepicie, zachowywanie z szacunkiem do innych.

Gość qwertunia
wykręcanie numeru z nastawieniem że kogoś się przytrzyma przy aparacie i powie parę słów bez znaczenia (i poczuje się na moment lepiej) to działanie zastępcze raczej posprzątaj, zrób coś do jedzenia, wyjdź do kiosku po gazetę z ogłoszeniami o pracy

Gość qwertunia
jeśli naprawdę ze względów medycznych NIE WOLNO ci pracować, to zamiast pracy szukaj jakiegoś sensownego zajęcia

Gość idiotka...
zadzwonilam...i jest super ok On też mnie przeprosil bo jak twierdzi zachowal sie po chamsku .. a dalej spotkania przy soczku.