Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioritaaaa

ILE KOSZTUJE BILET DO ANGLII ???????

Polecane posty

Gość senioritaaaa

np. do londynu?

Gość lubiany
np do niemiec 70 eur taniej po co ci anglia

Gość senioritaaa
a jak uwazacie, czy jest szansa,ze po roku czasu podczas ktorych 2 osoby pracuja (praca fizyczna ofkors)i oszczedzaja na czym sie da mozna zarobic na pozadne mieszkanie tu w polsce ? mieszkanie ktore kosztuje np. 70.000 -100.000 ?zastanawiamy sie z chlopakiem nad wyjazdem, niestety jest to wyjazd w ciemno ktory rowniez moze sie skonczyc strata kasy... ale czy warto zaryzykowac?

Gość polecammm
zalezy jakie macie kwalifikacje zawodowe plus doswiadczenia, plus oczywiscie znajomosc jezyka obcego.. no i dodaj jeszcze szczescie przy szukaniu pracy..

Gość senioritaaa
ja mam dopiero licencjata z pomocy spolecznej, chlopak magistra z ekonomii, z jezykiem u mnie gorzej, ale planuje podszkolic... zastanwiamy sie nad wyjazdem dopiero w sierpniu

Gość senioritaaa
chlopak ok 2 lat pracy biurowej, ja bardzo male doswiadczenie w pracy

Oj tutaj musze przyznac racje:O Mój syn został oszukany. Wyladował na komisariacie w Londynie na cała noc i rano do ambasady Polskiej. Okradli go i to Polacy:( Niedawno w wiadomosciach mówili o tej szajce,która tak oszukiwała ludzi. Stracił 400zł na biletrazem z opłatami lotniskowymi, paliwo do balic na lotnisko i 300 funtów , które miał z soba. Ja musiałam mu kupowac powrotny bilet z Polsce na autobus. to juz było tansze 250zł. Ogólnie masakra i bardzo drogie zycie a Anglii. Jak był w Holandii i było super. Wszyscy uczciwi i płaca tez:)

I dobrze , ze jezyk zna:) Bez problemu sie dogadał z policja- pomogli mu.

Gość senioritaaa
wlasnie ktos mi mowil,ze bilet do anglii to koszt 6.000 :D teraz wiem,ze nie :P wiec wlasciwie czym tu ryzykowac... podszkolic jezyk i heja ;) a czy zapotrzebowanie na opiekunki osob starszych jest duze? ktos sie orientuje? chcialabym wykonywac taka prace.

Gość senioritaaa
up:*

Gość pocket
hejka,Ja chwilowo siedzę w Anglii.Z tego co widzę,dużo osób szuka opiekunek do dzieci.A są to w szczególności Polki,Które pracują,a dziecko jest np.za małe na przedszkole.Więc jak byście dobrze trafili,to nawet języka nie trzeba...

Gość nie ma już DO Anglii
Teraz tylko POwrotne :D

Gość senioritaaa
wolalabym do osob starszych, do dzieci to strach... chociaz...

Gość senioritaaa
łuuup :P

Gość patrycja11 12 lat i mama
mi nie roschodzi sie o niemcy!!! tylko o Anglie a więc nie podawajcie cen do niemiec bo to jest wkurzające!!:/

Gość patrycja11 12 lat i mama
po co ci anglia całowieku mamy tam z rodziną pogzeb!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
ja proponuje sobie zajrzeć na stronkę http://www.eloty.pl/ tam nie dość że często są promocje to jeszcze najczęściej najniższe ceny;-)

Gość gość
Zależy u jakiego przewoźnika i w jakim czasie kupujesz. Możesz sobie wejść na tę stronkę http://www.bilety-autokarowe.net.pl/przewozy-anglia.html i tam sprawdzić w dwóch systemach i porównać. Może akurat któryś z przewoźników będzie miał jakąś fajną promocję to wtedy faktycznie dużo nie zapłacisz. Ja skorzystałam z tej strony dwa razy i jest ok. Za bilet zapłacisz przelewem tradycyjnym albo internetowym, jak ci wygodniej.

Gość gość
Najlepiej i najszybciej podróżować samolotem, ale, że nie zawsze jest to możliwe to dobrze mieć pod ręką jakąś fajną alternatywę. Na stronie przewoźnika http://www.gron-tour.pl/57/lubelskie znajdziesz cennik transportu lądowego do Anglii np. z Lublina. Myślę, że się opłaca.

Gość gość
Fajną opcją na wyjazd do Anglii jest najpierw bus, a później samolot. Przy okazji można popatrzeć na inne kraje. Można np. pojechać do Belgii a stamtąd już samolotem do Anglii. Ja tak właśnie zrobiłam. Bilet do Belgii kupiłam w http://przewozy-interbus.pl/. Busy są bardzo wygodne, a jazda szybka. Dodatkowym plusem są przystępne ceny biletów.

Gość gość
Ja jeżdżę do Anglii busem z EastLogistics. Bardzo fajna sprawa. Jeździ się wygodnie, w miłej atmosferze, zawsze na czas.

Gość gość
w dwie strony kupilam lot za 78 zł ;)