Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczkaaaaa

positnor dduo...

Polecane posty

Gość kociczkaaaaa

a wiec 1 tabletke postinoru wziełam w sylwestra ok.18tej. o 1 w nocy zwymiotowałam. czytałam że tabletka wchłania się do 3 godzin. Czy moge się niepokoić? Druga tabletke wziełam o 6 rano. okres powinnam dostać wczoraj , najpóźniej dzisiaj ale go nie ma. co o tym wszystkim myśleć. czy postinor wzięty 3-4dni przed okresem mógł go opóźnić...? martwie się

Gość fergeliszys
pewnie ze moze go opuzniac. to spora dawka hormonow i nie zdziw sie jak calkiem rozreguluje ci cykl

Gość ł ... ... ... ... ...
nie ma tu tematu "Postinor"? dziwne ;D

Gość kociczkaaaaa
ale ciążą wykluczona? ja się boje, bo zwymiotowałam... :(

Gość fergeliszys
raczej wyklucza skoro na ulotce jest napisane ze wchlania sie do 3 godz a tymbardziej zarzylas druga.

Gość kociczkaaaaa
no właśnie. okres powinnam dostac wczoraj albo dzisiaj i go nie ma. i to mnie martwi.bo czekam jak na zbawienia:(

Gość Ja bym sobie dała spokój
a ten alkohol piłaś czy nie?

Gość miauuu.. to ja.. Krzyś Twój..
wszystko będzie dobrze Kochanie !

Ta tabletka zawiera duza ilosc hormonow i jest to bardziej prawdopodobne niz cokolwiek ze bedziesz sie po niej zle czula. Tabletka ta powoduje WYMIOTY-wiec reakcja twojego organizmu jest jak najbardziej normalna oraz mozesz sie bardzo zle po niej czuc. JEsli wzielas ta tabletke po stosunku to za fakt ze zwymiotowalas odpowiedzialna jest tabletka. Po tak krotkim czasie objawy ciazowe nie wystepuja! nie ma co sie nawet martwic

Gość szczeniaraWEE
co boisz sie zostac mamą??? glupia zarana diotko tylko Bog moze odbierac zycie nie ty umialas sie jebac bez zabezpieczenia to teraz masz urodzic dziecko i wychowac

ehh zawsze beda debile podpisywac sie za postinorem-morderca. do szczeniarawee: a jesli sie zabepieczala a jednak metoda zawiodla, np pekla gumka? tez powiesz ze nie uzywala zabezpieczenia? tabletka ma prawo rozregulowac ci cykl. wiec sie nie przejmuj :) i wyczekuj okresu. zawsze mozesz test zrobic za jakis czas zeby uspokoic nerwy ;)