Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandrin1989

linia uśmiechu

Polecane posty

Witam! Do tej pory robiłam tipsy żelowe ale wyłącznie z końcówkami np, z hologramów albo z brokatu... Dziś kupiłam ultra bały żel z activu, no i mam problem ze zrobieniem idealnej lini uśmiechu. Oglądając zdjęcia paznokci z french linie uśmiechu są równe-moje różnie.... ;( Napiszce proszę jak je robicie? Czy wyrównujecie patyczkiem czy przyklejacie te naklejki?

Gość patyczkiem

Gość acia78
zel nakladam pedzelkiem nr4 staram sie odrazu zrobic ladny usmiech potem pedzelkiem kocim jezyczekiem wytartym w clainer tak tylko zeby byl wilgotny od srodka najpierw w prawa strone i w w lewa poprawiam

Gość Lea25
Na zdjeciach czesto jest pokazany tips french a nie prawdziwa linia usmiechu... Wiec nie masz si co denerwowac ze Tobie nie wychodzi idealnie. Oczywiscie sa dziewczyny ktore przepieknie robia linie usmiechu ale uwierz ze aby tak sie wyszkolic potrzebne im byly godziny praktyki. Dokladnie tak jak mowi Acia naloz bialy i ladnie po luku suchym lub lekko wilgotnym pedzelkiem wyrownaj linie.

dzieki, dzieki:) troche poćwiczyłam i chyba zaczyna wychodzić. Z reszta jak chcecie to sami zobaczcie i ewentualnie piszcie co robię źle:) sanderek-nails.blog.onet.pl