Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Menszczyzna

Ekshibicjonizm

Polecane posty

Witam Wszystkich :) Ma ktoś z Was jeszcze takie jak ja zainteresowania? rajcuje mnie pokazywanie publicznie swojego... hmm... wiecie. Czasami niby przypadkiem a czasami gdzieś za krzaczkiem... Zapraszam do dyskusji. Chętnie nawiąże kontakt z miłośnikami \"pokazywania\".

taaa ja pokazuje mojego wacka 17 razy w miesiącu :O doczepiam sobie silikonowego i wskakuje w zarośla czychając na małoletnie oraz starsze panie :O :P

Ja, gdy spotykam miłośników takich rozrywek, nieodmiennie szczuję ich psem. Śmiesznie biegają i tak im zabawnie łopocą te płaszczyki:)

Gość ekshibit
ja swojego wystawiłem wczoraj na pokaz w dzielnicowym parku...trochę mi zamarzł. Dzisiaj włożyłem go do wełnianej skarpety, którą zrobiła mi moja babcia. Powoli wraca mi tam czucie :classic_cool:

Gość kanadol56
jestem ekhibicjonista. Rozbieram sie w parku do naga i wiedzac zostawiam ubranie . Codze nago nawet do godziny od ubrania, jest to niesamowite doznanie erotyczne .czasem nie udaje mi sie uniknac spotkania z przypadkowymi osobami, masturbuje sie wtedy i pokazuje caly goly.

Gość kana77
Zawsze lubialem sie pokazywac nago w parku, zostawiawialem swoje ucchbrane i pokazywalwm sie nago chodzac po parku .

Gość kana77
Zawsze lubialem sie pokazywac nago w parku, zostawiawialem swoje ucchbrane i pokazywalwm sie nago chodzac po parku .

Wiem, że stare, ale... Pokazać chuja publicznie się nie wstydzi, ale napisać chuj to już problem. :classic_cool: