Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szefffowa

slaby okres... ciaza??

Polecane posty

Gość szefffowa

witam mam malego nerwa, biore pigulki lecz w dzien kiedy bralam ostatniom sie kochalam z moim chlopakiem ale przez gume i na drugi dizen tez i tez przez gume. Nie pekla ani nie bylo zadnych problemow. wczoraj dostalam okresu dosc wczesnie ale tego samego dnia co planowalam lecz jest dosc slaby on, nie mam takiego krwawienia jak zazwyzaj mam teraz slabsze troche. czy moge byc w ciazy?

jak moze byc ciąża bez zapłodnienia jezeli bierzesz tabsy i do tego zabezpieczasz się guma to jak ten biedny plemnik może zapłodnic ci komoreke jajowa,a to ze masz słaby okres to spowodowane jest pigułkami i zupelnie sie tym nie przejmuj.

Gość szefffowa
hm a co moze byc jesli mam sluzu w normie ale mniej krwi, znaczy sie jest krew ale jest jej mniej niz normalnie. niepokoi mnie ten slaby okres

Po co współżyjesz jeżeli mimo pigułek i prezerwatyw masz urojenia, że jesteś w ciąży?????? Może zwyczajnie nie jesteś gotowa na współżycie?? Pozdrawiam

Gość szefffowa
wlasnie chyba szukam dziury w calym;/ wiem ze 2 zabezpieczenia i nie zawiodly ale niestety czasem czlowiek sie przejmuje tym bardzo;/

Kobieto, wyluzuj :D Ja od 4 lat używam jedynie prezerwatyw, partner "kończy" wewnątrz i w ciążę nie zaszłam :) A w dni niepłodne zdarza się nam kochac bez zabezpieczenia, więc sama widzisz, że Ty zupełnie nie masz powodów do strachu :)

Gość szefffowa
21 mam, wiecie tak to chyba jest jak czlowiek sie boi o to ze ciaza przekresli edukacje, widze ze mam byc dobrej mysli, po waszych jazdach pomnie

Gość szefffowa
a czym moze byc spowodowany ten slabszy okres? bo nigdy mi sie to niezazylo.