Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina262519

beznadziejny tekst od chlopaka

Polecane posty

ostatnoi chlopak powiedzial do mnie taki tekst \"moze nie chcesz byc ze mna dlatego ze ja chodze do zawodowki a ty do liceum\" nie moglam wytrzymac i zaczelam sie smiac mu prosto w twarz. chlopaki to czasami maja smiechawskie pomysly :) :)

może nie powinnaś sie zacząć śmiać tylko go przytulić i powiedzieć, że to nie prawda? :P

Gość gitara_
jeden z moich ex powiedzial "wiesz?! traktuje Cie jak siostre!" :o czyzby kazirodztwo:o ło matko świnta!!!:o

nie bede go przytulac bo nie chce z nim byc, a dzieki temu juz rozumie ze dla mnie takie glupie podzialy nie istnieja :)

Gość paulina262519.
Następny w kolejce jest Rafał..chłopak po ZDZ-tach :) ❤️👄

Gość Kachnaaaa
Tuz przed snem lezymy wtuleni, on do mnie : " Kochanie uzylas jakiegos balsamu? " (pomyslalam, ze skoro tak zapytal, to znaczy, ze zauwazyl, ze mam bardzo gladkie cialo). Mowie "Nie, a dlaczego?" I tu z usmiechem oczekujac na komplement slysze:" A nic, bo mnie cos strasznie swedzi".... Super...

i z czego Ty sie śmiejesz? beznadziejna to jest Twoja reakcja na jego słowa, ale co sie dziwic pewnie jestes niedojrzałą nastolatką, powinnas go pocieszyc a nie wysmiewać

Gość paulina262519.
a ja odświeżając swoją przeglądarkę co 2 sekundy założę związek z firefoxem :o

Gość Kachnaaaa
Wiem, ze to byl beznadziejny tekst, ale sie nie przejelam, bo on akurat przechodzil jakas alergie na pylki no i poczatkowo nie wiedzial od czego... :-)

On jest bardzo nie dojrzały ,b,adz wyrozumiała,powiedz mu że w Twoim przypadku nie będzie mezaliansu

hehe z takiego tekstu (jak z tym balsamem) to jeszcze mozna sie posmiac ;) choc wiadomo ze dziewczyny wolałyby uslyszec coś milego jak facet juz zacznie taki temat... no ale nic sie nie poradzi:P oni już tacy sa :P

Gość kkoommaa
chłopakz zawodówki to ciemniak i prostak...bywa, że i licealista takim jest