Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czikulinka 23

Odchudzanie od 4.01.08 kto mi potowarzyszy?

Polecane posty

Hehe pewnie Ritta,ze z humorem:) No to Wam powiem,ze dzis zjadlam 8 pierogow,plywaly jak rybki w masle,ale co mi po pierogach bez masla ;/ Potem wpadla do pokoju Mama z okrzykiem,ze w tym domu nie da rady sie odchudzac i wniosla kremowke... Jak myslicie zjadlam?:] Aha i jescze jedno najwazniejsze.Jak sie kiedys wazylam to wyszlo mi 54 kg,ale ja mam stara wage,taka ze strzalka i patrzylam z gory,jak odczytywalam wynik.A dzis siostra mnie wazyla i wyszlo,ze 52:) Wiec uwazam,ze to liczba od ktorek schodze w dol. Czyli dla przpomnienia Wrzost 1,53 waga 52 kg Cel 48 :) do 23 stycznia. Co tam jadlyscie Laseczki?

Hehe pewnie Ritta,ze z humorem:) No to Wam powiem,ze dzis zjadlam 8 pierogow,plywaly jak rybki w masle,ale co mi po pierogach bez masla ;/ Potem wpadla do pokoju Mama z okrzykiem,ze w tym domu nie da rady sie odchudzac i wniosla kremowke... Jak myslicie zjadlam?:] Aha i jescze jedno najwazniejsze.Jak sie kiedys wazylam to wyszlo mi 54 kg,ale ja mam stara wage,taka ze strzalka i patrzylam z gory,jak odczytywalam wynik.A dzis siostra mnie wazyla i wyszlo,ze 52:) Wiec uwazam,ze to liczba od ktorek schodze w dol. Czyli dla przpomnienia Wrzost 1,53 waga 52 kg Cel 48 :) do 23 stycznia. Co tam jadlyscie Laseczki?

A Rozowe Anielisko to chyba po tych chrupkach calkiem zaniemoglo, albo pojadla za bardzo i sie wstydzi napisac:D Nie wie jescze co ja robie:D

Hej dziewczynki :) kolejny dzien diety... nie mówie co dzis zjadłambo powiecie ,że przegiełam..no ale cóż przyznam sie na śniadanko mama przygotowałami 2 paróweczki ;( zjadąłm je :( potem na drugie śniadanko w szkolebółeczke z słodkimi powidłami :( potem naobiad tłuste ziemniaczki ;( 2 jabłka zupke vifon ( tzw.hińską) z herbatka :( i wiem ,ze to na dzis jeszcxze nie będzie koniec :( ale stałosie coś dziwnego schudłam 1 kg:D :)

Rozwe Anielisko buhahaah no pojadlas - pewnie, ze tak :D Ale przynajmniej smacznie bylo;) Nie musisz poprawiac bledow, bez przesady, wiadomo, ze ze wzgledu na to, ze co godzina robimy Wszystkie przysiadow ze sto:] to piszemy szybko;) Oczywsicie zart z tymi przysiadami( ja tam nic nie cwicze poki co;]) Ja dzis tylko te pierogi i kremowke ale hola hola jest dopiero 17 godzina ;D Cos sie jescze zje na pewno:D

Jezu Swiety - siostra przyniosla mi do pokoju salatke jarzynowa i 2 kromki z boczkiem;( to wiadomo, ze wieczorem ja zjem bo juz odlozylam sobie ba biurko;( Wrrrrrrrrrrrrrrrr bede gruba kulka na wieki W tym domu nie ma szans sie odchudzic wrrrrrrrrrr

Gratulacje Czikulinka:) matkooooo ja nic nie robie całymi dniami i na necie siedzę , porażka:( ale przynajmniej te diety znalazłam:)

Dzieki Rittka:D Ja tez nic kompletnie nie robie, bo jestem na 5 roku i uczelnie mam raz na tydzien, do pracy nie chodze poki co bo pisze mgr ;/ i w domu to tylko net, tv i lezenie na lozku, wiec naprawde stuprocentowy brak ruchu ;/ Ritta glodujesz dzis?

No widzisz ciebie jeszcze coś tłumaczy, a mnie? magisterkę obroniłam pod koniec października i od tego czasu nic.... szukam pracy, ale bardziej napalona na staż jestem, bo to akurat w zawodzie by się udało.. i niby wszystko na dobrej drodze ale ciągle odwlekają:/no:(! w domu staram się jak najwięcej sprzątać, bo to jakiś ruch i teraz za gimnastykę się wzięłam, bo tak dłużej nie można.... na razie nie głoduję, powiem sczesze , że takie jedzonko mi odpowiada:), właściwie to ograniczyłam słodycze, a to połowa mojego dziennego menu i białe pieczywo i jest git! ;) jak na razie.....

Gość Czikulina 23
Ritta! Ale ja nie mam szans na prace po moich studiach(filologia rosyjska). Czekam do czerwca do obrony, a potem sklep z ciuchami;( Chce byc nauczycielka do jasnej cholery;( Eh przez te wszystkie stresy i siedzenie w domu tak przytylam. Rozowe Anielisko- o takich slodyczach Ja i Ty to jescze nie slyszalam.Wez je nam opisz na smaka:) A mandarynkami sie nie przejmuj- ja zjadlam banana.

Ritta! Ale ja nie mam szans na prace po moich studiach(filologia rosyjska). Czekam do czerwca do obrony, a potem sklep z ciuchami;( Chce byc nauczycielka do jasnej cholery;( Eh przez te wszystkie stresy i siedzenie w domu tak przytylam. Rozowe Anielisko- o takich slodyczach Ja i Ty to jescze nie slyszalam.Wez je nam opisz na smaka:) A mandarynkami sie nie przejmuj- ja zjadlam banana.

Gość ell_ka
no niestety wczorajsza czekoladka nie byla ostatnia...buuuu,ale poza tym malym grzeszkiem ktory juz jest spalony na silowni to nawet niezle mi poszlo,oby jutro nie bylo gorzej.....

Hej dziewczynki :) Czekoldki ty i ja to sa takie pomadeczki czekoladowe z nadzieniem pyszne :) dzisiejszy dzien nie zaliczam do najlepszych :( no ale pod względem wagowych jest świetnie jeszcze wczoraj 64 a ty dzi 61 :) jestem szczęśliwa :) w czym tkwi sekret chudnięcia?? hmy sama nie wiem :) ale jestem z siebie dumna :) pokaże wam co sobie na allegro zamówiłam :)

http://mmo.pl/odchudzajacy-solar-belt-p-96.html?gclid=CKff2KDk5pACFQ1ZMAodFU17OQ wejdzcie sobie i poczytajcie ja sobie to zamówiłam w niedziele :) ale na allegro :) jak mi przyśla to powiem wam jaki jest i czy sie opłacało go nosic :) wiecie co.. chudne ale i strasznie słabne , keci mi sie w głowie , bolą mnie oczy , czasem mam zabużenia wiedzenia..i ino bym, piła wode :( ale ważny jest efekt :) już do 55 kg coraz bliżej :)

Hej dziewczynki ja od dzisiaj zaczynam i tak o to nie poszlam do pracy zeby sie nie stresowac :P ja dzisiaj na sniadanko zjadłam jogurt naturalny 200g ale troche sie bede wspomagac tabletkami :) o 16 bedzie kolejne jedzono ale co to jescze nie wiem:P

no gdzie sie wszystkie podziałyście ja właśnie zrobiłam 8 min abs na brzuch i teraz leże:P

Gość bezowa
A ja od jutra będę jadła kapuściankę-właśnie ją sobie gotuję i od jutra będę sie katować. Mam w planie do wakacji zrzucic 15 kg.Jak myślicie,uda mi sie?

ja juz kapuscianke przechodziłam ale po trzech dniach nie mogłam patrzec na kapuste i na sama mysl mnie mdlilo :( a po za tym mialam po tej diecie efekt jojo i to straszny

Gość bezowa
Muszę czegos spróbowac,bo juz nie radzę sobie z tymi kg.Cwiczę ,ale potrzeba mi czegos wiecej.Może mi sie uda!A jak nie będę mogła jej jesc to spróbuję czegoś innego.

ja juz po obiedzie miałam sałatkę ogórkowa następny i ostatni posilek o 18 damy radde:) bezowa a ile masz do schudniecia bo ja ponad 12 kilo

hello dziewczyny! przestańcie! nie wolno się głodzić, tylko jeść racjonalnie i zdrowo+ wysiłek fizyczny i powinno być git:) a nie jakieś kapusty i .in. :p

Gość bezowa
Postanowiłam zrzucic 15kg. do wakacji,tak ze mam troche ,nie?A czy któraś z was odchudzała się jedząc sałatkę z buraczków?Moja znajoma straciła 10kg. w ciągu 3miesiecy i to bez większego wysilku.Ja tez próbowalam ,ale nie wytrwałam.

Gość bezowa
Ciekawe ,czy wytrzymam z ta kapuscianką?!

buraczków nie próbowalam ale ja generalnie nie zamierzam stosowac zadnej diety teraz będe jeść zdrowo :) porzucam ziemniaki i chleb :) zobaczymy co z tego wyjdzie