Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce myslecc

EX SIE ZARECZYL-JA W ZWIAZKU 3 LATA I NIC ZABOLALO MNIE.....

Polecane posty

Gość nie chce myslecc

Nie tak to mialo byc. Bylam z chlopakiem, tzn on mnie kochal,. uwielbial, adorowal, mowil, ze kocha, ja jemu nigdy, bo ...jakos za szybko dla mnie to bylo.... rozstalismy sie bo mu powiedzialam kilka przykrych slow, chlopakowi sie nie nalezalo, bylam glupia. dzis weszlam na portal nasza-klasa , znalazlam go... zabolalo mnie, bo wstawil swoje zdjecie i swwojej dziewczyny/ ma imie jak ja!!!!!!!!!!!!!!/ i kilka dni temu wstawili zdjecie z ich zareczyn:( smutno mi sie zrobilo, bo jestem 3 lata w zwiazku, ostatnio mialam rozmowe na ten temat, bo powiedzialam mu, ze w te swieta oczekiwalam ze on sie jakos zadeklaruje, a dla niego ten obyczaj nie jest wazny/ nie jest polakiem/, najpierw ja musze skonczyc studia/zostalo mi pol roku/, musimy miec prace, a ja i tak wiem ze on mnie kocha:(/ jakos mi smutno, bo przeciez zareczyny nie musza prowadzic w tym samym miesiacu,roku do malzenstwa!!!! :(

Gość hyyujki
eh Ci faceci.. wiec co czujesz. tez mnie ostatnio doszly sluchy o zareczynach mojego ex.

Gość po co szukalas bylego
na naszej klasie? wiadomo przeciez, ze to zawsze boli. ja swojego nie szukam i nie mam zamiaru.

Gość ania k 8
nprzyjdzie twoje kolej, trochę szkoda, że zamrnowałaś te 3 lata dla kogoś kogo nie kochasz/

Gość poetice
To to jeszcze nic...Bylam w zwiazku z chlopakiem 4 lata rozstalismy po blachej klotni stwierdzilismy ze odpoczynek od siebie dobrze zrobi nam obojgu.Wracam po wakacjach(dwa miesiace bylam w NY u wujka)a on mi oznajmia ze poznal dziewczyne!W grudniu wzieli slub....To jest dopiero zalamka

Gość hyyujki
no.. niezle

no i co że sie zareczył ??? jestes z kims innym i to pielegnuj a nie zawracasz głowe byłym

Gość ania k 8
chyba, że nadal interesuje cię ex i dlatego tak się tym przejełaś

Gość zaaaajebiście
Zazdroszczę Ci, że z kimś jesteś.

Gość a ja uwazam wlasnie troche
odwrotnie/ Po co sie zareczac dla samego zareczania? jak zareczac to po to zeby wziac slub. Moim zdaniem bycie zareczonym z kims po 3-4-5 lat i wiecej to troche bez sensu. Zareczasz sie, znaczy ze chcesz wziac slub a nie zarezerwowac sobie ze jak by Ci sie zachcialo to masz z kim

"nie chce myslecc Nie tak to mialo byc. Bylam z chlopakiem, tzn on mnie kochal,. uwielbial, adorowal, mowil, ze kocha, ja jemu nigdy, bo ...jakos za szybko dla mnie to bylo.... rozstalismy sie bo mu powiedzialam kilka przykrych slow, chlopakowi sie nie nalezalo, bylam glupia. dzis weszlam na portal nasza-klasa , znalazlam go... zabolalo mnie, bo wstawil swoje zdjecie i swwojej dziewczyny/ ma imie jak ja!!!!!!!!!!!!!!/ i kilka dni temu wstawili zdjecie z ich zareczyn smutno mi sie zrobilo, bo jestem 3 lata w zwiazku, ostatnio mialam rozmowe na ten temat, bo powiedzialam mu, ze w te swieta oczekiwalam ze on sie jakos zadeklaruje, a dla niego ten obyczaj nie jest wazny/ nie jest polakiem/, najpierw ja musze skonczyc studia/zostalo mi pol roku/, musimy miec prace, a ja i tak wiem ze on mnie kocha / jakos mi smutno, bo przeciez zareczyny nie musza prowadzic w tym samym miesiacu,roku do malzenstwa!!!! " Albo w konia robi albo nie ma po co brać ślubu:P.

Gość nie chce mysleccc
ja jestem te 3 lata w zwiazku z obecnym partnerem, ja widze, ze mnie kocha po jego czynach, jest mi wierrny, kochany chlopak,ale on nie uznaje zareczyn. dla mnie to znak ,ze sie mysli o kims powaznie, ze to jego wybranka serca... powiedzialam mu, ze kobiety lubia dostawac kwiaty, dostalam po 2 miesiacach proszenia, zerwal z ogrodka babcizeby mi sprawic radosc:(i mi dal , w koncu ja kupilam mu kwiata z kwiaciarni, gerberka ladnego, ze taki kwiat jest ladniejszy no ale on mi przeciez dal:( a co do bylego-tak z zalosci zagladnelam ,bo powiedzialam mu okropne rzeczy, nie zaslugiwal na to, bylam jedza i gryza mnie wyrzuty sumienia ze ptzeze mnie facet mogl zniechecic sie do dziewczyn:( napisala, mu wiadomosc z przeprosinami, bo po tym numerze co mu wywinelam to zerwal wszystkie kontakty-zmienil tel, na emaile nie odpisywal itd / byl z innego miasta, 300 km od mojego/ dlatego jakos mi smutno sie zrobilo, ze on zna swoja dziewczyne rok i sie zarecZa a u mnie??? /z drugiej strony moj obecny partner mieszka 3000 km ode mnie, niwe widujemy sie czesto, wiec te 3 lata to malo czasu/

Gość nie chcee myslec
serca... a co do bylego-tak z zalosci zagladnelam ,bo powiedzialam mu okropne rzeczy, nie zaslugiwal na to, bylam jedza i gryza mnie wyrzuty sumienia ze ptzeze mnie facet mogl zniechecic sie do dziewczyn:( napisala, mu wiadomosc z przeprosinami, bo po tym numerze co mu wywinelam to zerwal wszystkie kontakty-zmienil tel, na emaile nie odpisywal itd / byl z innego miasta, 300 km od mojego/ dlatego jakos mi smutno sie zrobilo, ze on zna swoja dziewczyne rok i sie zarecZa a u mnie??? /z drugiej strony moj obecny partner mieszka 3000 km ode mnie, niwe widujemy sie czesto, wiec te 3 lata to malo czasu/

Gość eeeh dziewczyny
ja jestem dziewczyna i wkurza mnie jak to widzicie ..... dla mnie proste - nie chcialas go - to nie - koles sobie ulozyl zycie- ty masz kogos a jemu zalujesz??? coz to za moralnosc psa ogrodnika?? zyjcie swoim zyciem i zostawcie przeszlsoc za soba - ale nie - wy myslice ze ciagle nie trafilo wam sie zlote jajo !!!!

Gość nie chcee myslec

Gość elantonio
Facet kochał, ty zraniłaś on cierpiał, teraz role się odwróciły, tak zwykle bywa.

Nie tylko kobiety tak mają. Generalnie coś takiego zawsze boli, nie zależnie od płci :) Ja miałem taką historię, że rozstałem się z kobietą po 3 latach, też niby z błahego powodu. Poza tym obiecywaliśmy sobie tylko odpoczynek od siebie i ewentualny powrót do siebie. Ona utrzymywała ze mną bardzo długo kontakt, zwodziła mnie. Potem znalazła sobie innego faceta, mimo to pisała do mnie. Aż w końcu miesiąc temu dowiedziałem się (i to od niej, sms-em), że wyszła za mąż. Niby 1,5 roku po naszym rozstaniu, ale i tak strasznie mocno mnie to zabolało. Zwłaszcza, że jak sięgnę myślami to naprawdę tworzyliśmy udany związek i był moment gdy kochaliśmy się na zabój. No niestety, takie życie.

Gość nie che myslec..
to po co te wyznania az po grob?:( czuje sie oszukana. smutno mi okropnie, mam nadzieje ze tamta go nie skrzywdzi jak ja:(

Gość nie che myslec..
a dla mojego obecnego partnera liczy sie ,,jakosc,, zwiazku, a nie czas /ze po tylu i tylu latach trzeba sie zareczyc/. Przechodzimy teraz lekkie spiecia, powiedzial ,ze w obecnej sytuacji nie jestesmy gotowi na malzenstwo, /a ja chce tylko zareczyn/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sorki, za niedlugo bede miala 26 lat, on 27 i cale zycie bede mowila TO MOJ CHLOPAK?? jego siostra ma< 28, mieszka jeszcze z rodzicami, jest z chlopakiem 7 lat i co?wkrotce bedzie pod 30 i bedzie mowial-to moj chlopak...........no wybaczcie

Gość nie chce myslec
tak, to nie nasz rodak, Ukochany pochodzi z Hiszpanii.

Gość wwwwwwwwwwwwwerona
ehh masz przerabane bo i tak go nie przekonaz

Gość nie che myslec
wiem ,ze go nie przekonam, bo juz zdecydowalismy ze to temat jak narazie zamkniety i nawet dlatego, ze on nie czuje ze w tym momencie jest na to odpowiedni czas...

Gość hgfddd
nie sypiaj z nim to szybko sie zadeklaruje

Gość nie chce myslec
ale on bierze przyklad z tej starszej siostry, ze on i tyle lat sa ze soba, ze nie maja wystarczajaco pieniedzy na kupno/wynajem mieszkanka i ze wszystko musi byc przemyslane, powiedzial mi ze nie czuje ze to ma byc teraz, ale nie chce rezygnowac ze zwiazku.

Gość hgfddd
racja, jego zdanie jest najwazniejsze, twoje sie w ogole nie liczy. wszystko co on powie jest swiete. tak go nauczylas i teraz masz. i nie bron go bo to jest zalosne.

Gość nie che myslec..
znowu z

Gość nowy rok
"sorki, za niedlugo bede miala 26 lat, on 27 i cale zycie bede mowila TO MOJ CHLOPAK?? jego siostra ma< 28, mieszka jeszcze z rodzicami, jest z chlopakiem 7 lat i co?wkrotce bedzie pod 30 i bedzie mowial-to moj chlopak...........no wybaczcie" hehehehehehehehe :) ale wy macie na tym punkcie fixa, ...na tym i na byciu sama po skonczeniu ok 24 roku zycia ( niektore nawet wczesniej :) ) hehehe :)

Gość ej nowy rok co sie czepiasz
my chcemy tylko byc pewne ze jestesmy te jedyne, najdrozsze, najcudowniejsze...