Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17nastkkkaaa

nie wiem gdzie rozwiać swoje watpliwosci

Polecane posty

Gość 17nastkkkaaa

na forum wyborczej mnie wywalili a ja potrzebuje opini jakieis dorosłej obeznanej osoby. Współżyje od niedawna z facetem on jest starszy ode mnie... I mowiac szczerze jestem troche rozczarowana naszym współyciem na fiilmach to troche inaczej wyglada...fajniej:)tak romantycznie,miło i w ogóle inaczej... Mój facet jest bardzo silny i w łózku zachowuje sie jak by mnie w ogóle nie kochał i jak by mu w ogóle na mneinei zalezało...chodzi mi o to że nawet mnienei przytuli...niejest delikatny a wrecz przeciwnie..ciagnie mnie za wlosy wchodzi bardzo mocno i szybko z reguły od tyłu nie patrzy na to ze nieraz mnei boli i mam zły w oczach zdarza sie że podczas seksu nawet mnie uderzy..:-( czy on mnie nei kocha czy jak?moje kolezanki opowiadaja o zupełnie innym seksie..zciemniają?

sory dziewcze, ale pozwalasz sobie, żeby tak cię traktował? i jeszcze pytasz czy cię kocha? :o

Gość jagooo
twoje kolezanki maja racje a ty uciekaj od tego faceta

Gość 17nastkkkaaa
najgorsze jest to ze on mi cały czas mówi ze to ja jestem za delikatna i ze to dlatego tak odczuwam bo od niedawna wspolzyje...ale sie wyrobie i "wprawie jak to powiedzial że kwestia przyzwyczajenia.. Ale to nei chodzi o to czy ja sie przyzwyczaje i uodpowrnie na ból chodzi o to że mnie sie taki sesk nie podoba i nie czerpie z niego przyjemnosci tylko modle sie zeby skończył

Gość jagooo
moze poszukaj sobie innego faceta a nie fana sado maso

Gość sonda..
Dzieczę, dajesz się szmacić za darmo. Gość traktuje cię jak kurwę, a ty się pytasz czy on cię kocha???

Gość sonda..
Nie masz pojęcia na czym polega miłość fizyczna. Służysz temu facetowi za lalę do dmuchania i rozładowywania napięcia seksualnego.

Gość fkakaka
I może dlatego nie warto zaczynać tak wcześniej i z facetem dużo starszym od ciebie. Tak się to właśnie kończy.

Gość 17nastkkkaaa
ja mu mówiłam i rozmawialiśmy o tym to mi tlumaczył że w seksie tak jest ze raz sie ma ochote delikatnie i namietnie a raz mocno.. Tylko że on nigdy nie miał ochote na delikatny inamietny seks nawet jak traciłam dziewictwo to w ten sposób!!!

Gość 17nastkkkaaa
dlaczego nie widze zadnych innych wpisów tylko swoje a obok tematu wyswietla sie że wpisów 8?

Gość jak tak mówi
to chyba ma cię za jakąs kureffke,jak to masz się wyrobić :o chyba jakis chory jest;( dupek zwykły ,albo traktujecie sie powaznie albo spadówa...

daj sobie spokój a tym "facetem" . 🌼 za chwile przejdzie do bicia na codzien ("bo sie wyrobisz" ) . to nie tak ma być .!!!!!!!!!!!!!

Gość jest z toba
tylko dla seksu to nie miłosc

Gość gdzie ty masz oczy
nie pozwol sobie na nic takiego pozatym masz 17 ja w zyciu w tym wieku bymsie nie zdecydowala na seks. moj chlopak czekal 1,5 roku az bede gotowa pozatym mam duzo mniejszy temperament niz on i seks jes tylko wtedy kiedy ja chce a koles jest czuly delikatny i nie zrobi nic na co nie pozwole POZATYM SLYSZALAS OPOCHWICY? PO TAK TRAUMATYCZNE PRZEZYCIA MOGA RZUTOWAC NA CALE PRZYSZLE ZYCIE SEKSUALNE. CHCESZ SOBIER POPSUC ZYCIE??? Na pewno jest piekna mloda dziewczyna. troche wiecj pewnoosci i wiary w siebie