Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

Jak mogę przewieź z Anglii do Polski zwierzę?2 szczury

Polecane posty

Gość pracownik PPL
Możesz to załatwić ale musisz się zgłosić do naszych dziewczyn pracujących na Heatrow , powinny to załatwić na lotnisku Okęcie w Warszawie jest od wielu lat dział weterynarii i tu są odprawiane jako 'bagaż' zwierzęta po zbadaniu przez weterynarza zwierzęta , widziałem w dziale wetrynarii upolowane niedźwiedzie lub poroża jelenii albo łosia , wszystko jest z etykietą oraz jest podane nazwisko osoby , która nadaje przesyłkę , dziewczyny z LOT powinny pomóc

Gość pracownik PPL
Jeżeli możesz poczekać do poniedziałku z przesyłką to postaram się dla Ciebie zdobyć namiary do weterynarii na Okęciu i potem Ciebie pokierują

mogę poczekac ale powiedzcie mi paszport dla szczura??? rozumiem pies kot...nawet fredka, czy krolik, ale dla szczura?? ile to kosztuje?

Gość pracownik PPL
Chyba to nie jest takie tanie , z tego co widziałem na rogach łosia albo na upolowanym niedźwiedziu to cena za odprawę wynosiła 3500 USD za sztukę , zatem czy warto ?

ale co ja z nimi zrobie?? Komu oddac tak zeby dbal i kochal?:( ja je z adopcji wzielam .... szkoda mi strasznie bo sympatyczne sa jak nie wiem..glupio moze zabrzmi ale pokochalam te male pyszczki