Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joooooo

POTRZEBUJE TYTUL FILMU !plisss!

Polecane posty

Gość joooooo

no wiec byla se taka babka ona jechala samochodem i spiewala to co lecialo w radiu, no i pojechala na stacje benzynowa ale tam chyba sie czegos przestraszyla (chyba tego z obslugi) i odjechala a ktos byl na tylnym siedzeniu i jej scial glowe chyba .... a pozniej chyba byla jakas grupka studentow i oni chyba nawet mieli szkolne radio czy cus ale ich chyba tez wybil ? o jedna to zalatwil tak ze ona byla na kompie ale po cos wyszla i on na kompie (na czacie czy cus) sie chyba z nia umowil ? chyba miala z nim sex i on ja zalatwil albo cos takiego ? kurcze nie pamietamm !!! a to wszystko chyba w akademiku ? a moze to juz inny film ???? z gory dziex

Gość żona grabarza
Krzyk?

Gość lol2423
to chyba ja chyba nie wiem co to za film

Gość aaaaaaadssaaaaaaaaa
Piszcz, jeśli wiesz co robiłem w ostatni piątek trzynastego czy jakos tak, ale na pewno nie krzyk

Gość joooooo
nie nie nie piszcz bo to nie byla komedia tylko horror :P a piszcz byl ogolnie fajny :P

Ja skorzystam z okazji bo też mam film, którego nie znam tytułu, kiedyś nawet przejrzałam wszystkie filmu na filmwebie w kategorii "dramat" pobieżnie i nie znalazłam :/ Więc tak, ten film kiedyś leciał na HBO albo HBO2 i opowiada o takim internacie dla dziewcząt, w którym była taka lesbijka, która była zakochana w takiej innej ale ta inna się tego wstydziła i w nocy się kochały ale publicznie nie chciała się do tego przyznać i tamta pierwsza była bardzo nieszcęśliwa i na końcu skoczyła bodajże z dachu tego internatu, pamiętam jeszcze, że miała przyjaciela sokoła czy jakiegoś innego ptaka drapieżnego. To był dramat.

Gość to czasem nie była
Cheerliderka?

Gość sdfsadf
chodzi Ci chyba o Ulice strachu

Gość sdfsadf
słodziaczek - Tobie chodzi o film Zagubione

Gość joooooo
nie to nie ulica strachów...film nie najnowszy ale myslalam ze to jak odrbal jej glowe i byl na tylnym siedzeniu to dosc popularne

Tak, to ten film, dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze mam drugi , który mi zapadł w pamięci, też leciał kiedyś na HBO albo HBO2, mniej więcej w tym samym czasie co tamten: Chyba to był jakiś skandynawski film, ale nie jestem pewna. Rzecz ogólnie działa się na wsi, a sam film opowiadał o takiej dziewczynce (miała mniej więcej 9-10 lat), która się ciagle kłóciła z nauczycielką w szkole a raczej ta nauczycielka się jej uczepiła i ją gnębiła. To też chyba był dramat ale skończył się dobrze, bo ta nauczycielka w końcu zrozumiała swoją głupotę. Ta dziewczynka jeszcze miała młodszą siostrę, mieszkały z matką i chyba nie miały ojca. Do domu szły przez jakieś torfowiska i któraś z tych dziewczynek chyba kiedyś wpadła w takie bagno, które ją wciągało. Bardzo mi się podobał ten film. Może ktoś kojarzy?

Gość ukllll
'dr queen'

Gość ukllll
kaaaaaaaaaara- taakK!!! dzieki ! sdfsadf- tak to tez ten film :D chodzi pod dwoma nazwami :P

Gość ukllll
slodziak nie no nie wiem co to za film :P na wsi to skojarzylo mi sie z dr queen :P

Dr Queen to chyba serial a nie film, chyba, że pełnometrażowy film tez nakręcili, ale chyba by tego nie puszczali na HBO :D :D ale dzięki :) Poza tym tam akcja chyba rozgrywa się w małym miasteczku :D :D :D Tylko sama Dr Queen jest wiejska :) A tam to była typowa wieś, wszędzie daleko itd. i raczej mniej bohaterów i mniej wątków :) Ale dzięki!

Gość ukllll
heh no dr queen jest spoko :P