Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonameno

co zrobic by mogl dluzej?

Polecane posty

Gość nonameno

jestem z facetem od ponad 2 lat. oboje lubimy seks i robimy to dosc czesto (choc ostatnio raczej nie bylo nastrojow i bylo troche przerwy), problem w tym ze te stosunki sa dosc krotkie. max to moze minuta, 2 we mnie. wczoraj po dluzszej przerwie wystarczyly 3 ruchy. ja szybko dochodze i przewaznie ta minuta mi starcza ale chcialalbym sie troche dluzej poseksic. jak mu pomoc? myslalam ze to przejdzie samo po jakims czasie ale chyba ten jakis czas juz minal...

no to masz przesrane... to chociaż zrób mu loda i ustami dokończ

Gość nonameno
up

Gość Kubaxx
ja uprawiam z moja dziewczyna sex od 3 lat, znamy sie 3,5. Nie wiem czemu, ale u mnie z dlugoscia stosunku jest roznie. Czasem mam tak, ze np. w danym miesiacu moge sie z nia bzykac nawet i 40 min, a sa takie okresy, ze zrobie pare ruchow i juz jest finisz... nie wiem od czego to zalezy. Dlatego nie powinnyscie skreslac faceta od razu. Spowodowane to jest chyba tym jak czesto to robimy, choc nie zawsze to potwierdza ta teorie.... Ale jesli jej nie widze dlugo, i nie kochalismy sie dluzej niz powiedzmy tydzien to wystarczy pare ruchow i juz jest finisz :/ a wlasnie wtedy po takiej przerwie marzy mi sie mage dlugo stosunek. Jesli natomiast sie seksimy czesto, to moge i moge... cos chyba w tym jest, ze "trening czyni mistrza"... proponowalbym ci zrobic mu dobrze ustami za pierwszym razem i potraktowac to jako gre wstepna, za 2 razemna pewno bedzie mogl dluzej....

sa specjalne prezerwatywy, opozniajace wytrysk. Mozna je kupic w sex shopie, ale chyba tez durex takie produkuje.

Gość Play27
11 minut,nie wiem skąd Coelho o tym wiedział ale u nas się sporawdza..niestety

Gość A jaaa...
Te z durexa naprawdę działają... Do stopnia , że ja wymiękłam, a partner nic i dalej by mógł. Ale to tez jest tylko substytut rozwiązania.

Gość niech sobie zmarszczy freda
przed :classic_cool:

Gość ze mną też jest różnie
zwykla pierwszy raz jest taki szybki i zaraz mi troche opada potem już jest normalnie

Gość ashantii
40 min???czystego stosunku w kobiecie?? buhahahah:D kto to pisze? napalone prawiczki? ludzie fizjologicznie, sredni czas stosunku od chwili wprowadzenia czlonka do pochwy do ejakulacji to 2,5 min!!!! poczytajcie naukowe opracowania jak czytam na kafe ze ktos moze bez przerwy 2 godz. ...to sie tylko smieje ale jak czytam posty ludzi co w to wierza to mi wszystko opada:D

problem w prezerwatywach o opóźnionym wytrysku jest to że poryte są kremem znieczulajacym i dziala to rowniez na zmniejszenie czucia cipki

Gość i znowu przepis mam
dać niech se gość powiesi zdjęcie pani kanclerz,gwarancję daję,że dużo czasu upłynie jak się zrealizuje;)

Gość ashantii
nie kompleksy ale wiedze:::::::D oczywiscie to jest sredni czas wiec sa odchylenia w obie strony:D ale opowiesci o godzinnyv=ch NIEPRZERWANYCH stosunkach to totalne bdzdury uklad krazenia takiego mezczyzny by nie wytrzymal ... moge tak twierdzic z racji wyksztalcenia pozdro:D:classic_cool:

Gość Kubaxx
jak pisalem wczesniej jest roznie... moze to byc chwila a moze to byc nawet te 40 min, takich akurat stosunkow mialem klika, po alkoholu 20-30min to normalne u mnie, ostatnio mialem taki okres ze doslownie chwilke moglem sie kochac z kobieta, no z 3-5 min bo zaraz byl finisz, a od jakiegos tygodnia mam z nia stosunki po 15 min. Nie wiem jak to wyjasnic..............

Gość nonameno
prezerwatywy ze srodkiem opozniajacym odpadaja bo np unimile dzialaja na niego tak ze owszem konczy duzo pozniej ale po wielu trudach albo nie konczy wcale bo mu penis dretwieje :D nie skreslam go bo przeciaz ma jeszcze jezyk irece ;)

Gość cholerkaaa mala
po durexach opozniajacych moj facet tracil erekcje ehhh nie polecam kasa w bloto:o

Gość nonameno
no wlasnie;d a chyba nie o to chodzi zeby mu oklapl:P

Gość durrex performa
skuteczne :) Pisze ze sa tylko okryte tym srodkiem od srodka, ale ja mam wrazenie ze faktycznie znieczulaja pochwe. Ja mam tak napalonego faceta ze fakt dzialaja na niego ale nie az tak super

Gość durrex performa
a z tym pzestawaniem przed orgazmem to prawda :)