Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jacieee

moj pies zjadł mi chomika na moich oczach

Polecane posty

Gość o jacieee

chyba skocze:(

Gość nieznajaca sie na niczym
podłącz kamerę do komputera i nadawaj transmisję na żywo na kafe ze swojego skoku :classic_cool:

Gość kinkakink
nie martw sie-pies bydle malo rozumne. masz teraz przestroge na przyszlosc, zeby pilnowac takiego zwierzaczka jak chomik czy swinka morska.

Gość kinkakink
przestancie! ludzie to sa jednak chorzy...:o autorko miej w d...te debilne komenty!:) i uwazaj na przyszlosc

Gość o jacieee
śmierdzą, owszem, ale jednak to zywe stwoerzenie było, przyzwyczailam sie do niego. Uwazałam, pozwalałam chomikowi pobiegac tylko wtedy, gdy pies byl na dworze...okazałao sie ze w ten feralny dzien moj ojciec go wpuscil do domu i wyskoczyl tak nagle...

Gość Okropne
No ale Ty nie wiedzialaś że pies wejdzie a pies nie wiedział że chomik nie jest przeznaczony do jedzenia

Gość nie wierzę - konfabulujesz
żaden normalny, karmiony pies nie zrobi krzywdy

Gość to terazzostaje ci
tylko poszukac chomika w kupie pieska ...pozniej mozesz go wypchac i postawic na biurku :)

Gość psa wypchać

dlatego nie mam chomików i innych małych zwierzątek choćbym nie wiem jak pilnowała i stresowała się, prędzej czy później tak by się skończyło zresztą niestety też widziałam jak mój pies zjada takie gryzonie, gdy mu się udało wykopać na łące czy złapać w trawie w każdym razie bardzo współczuję chomikowi i tobie, psu powinszować smacznego kąska...

"żaden normalny, karmiony pies nie zrobi krzywdy" ciekawa teza, szkoda że nieżyciowa nie powiem, też miałam jednego psa-pacyfistę i wtedy mogłabym pisać takie idealistyczne teoryjki (nawet w poradnikach można podobne wyczytać i się pośmiać) ale to był wyjątek, dla kolejnych największą życiową pasją jest polowanie i zjadanie szybciutko zdobyczy żeby ktoś nie zabrał

to już niczego nie zmieni ale ojcu należy się opierdol, bo chyba wie że chomik biega po mieszkaniu pod nieobecność psa i że trzeba uważać no i tobie też bo skoro nie wiedziałaś że drzwi się otwierają, nie zobaczyłaś psa przy chomiku, to znaczy że chomik w ogóle biegał samopas i różne inne nieszcześcia mogły mu się zdarzyć, bo te zwierzątka lubią wchodzić w dziwne zakamarki itd p.s. nie kupujcie nowego chomika...