Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kominka 1986

doszedł od dotyku...

Polecane posty

Gość Kominka 1986

Mój problem może wydać się błahy..ale ostatnio uprawiałam grę wstępną z dojrzałym facetem(ma 35 lat ja 23)..po przejsciach(miał żonę,rozwiedziony) wiec liczyłam na doświadczenie,dobry seks..pięsciął mistrzowsko moje nagie ciało..biust...ci*ke....trwalo to min z 5-8 min..całowaliśmy sie przy tym namiętnie...on lezał w slipkach ..to on raczej skupiał sie nad dotykiem i pocałunkami mojego nagiego ciała... i gdy ja chcialam go dotknac bo widzilam ,ze sie rozpalił i przejsc do rzeczy wreszcie...chce mu zdjąc majtki..patrze a tu potok! .. on już doszedł...od asmego dotykania mnie.... przeprosił..udałam,że nic sie nie stało...ale jak to możliwe????

Gość sie napalił chłopaczyna

Gość matys 19833
heh ja bym się chyba tam cieszyl a nie umartwiał...że tak jaram faceta na miejscu dziewczyny:P ale z 2 str..nie skorzystałas zbytnio...bo z tego co czytam liczylas na namietny dluzszy seks???

Gość a moze.....
dawno nie mial nikogo i sam sie tez nim nie bawil a Ty go podniecilas!

Gość kominka1986
dokładnie Matysie... myślałam,że jak żonaty...to bardziej wprawiony..a tu bam... nawet nie wsadził a doszedł...boshe,e,,

Gość Ty kominka
Ty to młoda jestes masz 23 lata???i pewnie atrakcyjna, zadbana,jedrna itp.. to dziwisz sie ,że tak zajarałaś faceta w wieku chrystsowym???

Gość kominka 1986
poprawa...były żonaty..bo rozwiedziony ... nie wiem czy tak dawno rozwód dostał dop tydz temu:P

Gość kominka 1986
a do kiedy bzykał zone to nie wiem...nie wnikam.. ale badz co badz myslalam,ze obeznany jest w kobiece ciało... przeciez to nie 16 latek,ktory widzi pierwszy raz zywa dziewczyne nago!

Gość tej komikowa
skoro masz 23 lata to rocznik jestes chyba 84 a nie, 86, co ? czy Ci sie pomylilo ile masz lat

Gość kominka 1986
ale to nie chodzi o rocznik...ja mam 23 lata...

Gość może dlatego
był rozrwód że kiepski w łóżku był ?

Gość kominka 1986
nie rozwód był przeze mnie... ;)

Gość i to wg Ciebie powód do dumy
że rozwiódł się przez Ciebie???

Gość kominka 1986
to nie jest dla mnie powód do dumy! chcę byc z tym facetem jesteśmy zakochani-to nasze życie i nie zamierzam o tym pisac..zwracam sie na forum erotyczne z pytaniem,ktore mnie dreczy...i sie zastanawiam czy duzo facetów tak ma czy jak? bo slyszalam o krotkim stosunku i przedwczesnym wytrysku.. ale miedzy nami nie doszlo do seksu... przed rozwodem mimo iz sie znalismy-nie kochalismy sie...nie pozwolilam na zdrady..to nie w moim stylu. podjał decyzje jest ze mna...tylko ten seks...tak bardzo bym chciala.. a on?;/

Gość kominka 1986
miał ktoś podobne przeżycia? i jak sobie z tym radzic? próbowałam piescic go oralnie...za moment doszedl..odczekalam moment i mialam nadz ze teraz bedzie mógl dłuzej..a gdzie...wystarczylo by nasze jezyki sie dotkneły...a on juz za pare min eksplodowal:/ moze powinnam 3 raz:>?

Gość i to wg Ciebie powód do dumy
rozumiem :) Ale zabrzmiało tak, jakbyś była dumna z tego, że to dla Ciebie... Wiesz 35 lat, to juz nie tak mało jak na faceta :P Nasze potrzeby z wiekiem rosną, ich maleją. Przedwczesny wytrysk w tym wieku jest dość często spotykany. Do tego z czasem dojdą problemy z prostatą itd. Nie rezygnuj i próbujcie aż do satysfakcjonującego dla Ciebie skutku:) W końcu seks to przyjemność dla dwojga ludzi, apoa tym on pewnie też by wolał "pokazać na co go stać" :):)

Gość kominka 1986
Rozwiódł się z wielu przyczyn..jego żona znalazła sobie kochanka...nie bede o tym pisała bo to nie w temacie..badz co badz jest teraz ze mna..co bedzie pózniej niewiem...zycie jest nieprzedwidywalne... myslalam ,ze tylko 15-18 latkowie maja problemy z przedwczesnym... atu prosze facet po 30 i nie moze;P

kominka-> mój były kochanek miał tak samo. Mnie pieścił rewelacyjnie, miałam orgazm za orgazmem. A on niestety wystarczyło, ze wszedł we mnie i już koniec. Drugi, trzeci, piąty raz....TO SAMO!!!! to nie kwestia tego, ze napalony, ze nie miał długo kobiety...on należy do tej nieszczęśliwej grupy szybko kończących. Ale jeśli planujesz sie z nim wiązać to i na ten problem jest rada. Parę treningów i zaczniecie oboje czerpać z tego przyjemność.

Gość anulakkaa
czyzby... ale tamten za 2 razem doszedl od całowania!!! i dotykania jej! nigdzie jej nie wsadził..jak to wytłumaczyc????hymm,

Gość kominka 1986
Czyżby..jestes kochanka???? zonatego faceta? czy tez po rozwodzie juz?

Gość teodor zwyczajny
spotkaj sie ze mna to bedziesz prosic zebym przestał juz ......

Gość kominka 1986
On mówił ze z żona nie miał takich problemów..nie schlebiając sobie to jestem atrakcyjniejsza kobietą od niej... wogóle nie miał takich problemów mógł się kochac nawet 15 min,... powiedział,że tylko ja tak na niegiow pływam.. nie wiem czyżby czy twój tez na początku był tak zdenerwowany???mój to się cały trzasł..jak miało dojsc do stosunku..by dobrze wypasc na poczatku:D rany po 30 to chyba juz jakis kryzys wieku stredniego jest:)

Gość artur34 ślaskie
Dziewczyny oni sie na maksa wami jaraja...ja kochajkac sie ba calujac i dotykajac moja 21 letnia dziewczyne dochodze równiez w minute!! jestescie boskie..nie ma to jak takie pomaranczki swieze:)

Gość artur34 słaskie
heheheh..jeszcze raz zaznacze zenieraz 30paro latki wygladaja atrakcyjniej od 20 latek w epoce terazniejszyh fast foodów;)