Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian Hłasko

Marian Hłasko - zna ktoś?!!!

Polecane posty

Gość jestem letko zadzwiona
Luuuuuuz, nie o grubość w tym wszystkim chodzi, a o jakość, przekaz, zachłyśnięcie się lekturą, nawet gdyby miała 2tysiące stron, albo jedynie 200 ;) Książka powinna Cie porwać, przenieść w inny wymiar, uruchomić wyobraźnie, przestawić ją na najwyższe obroty, pochłonąć bez reszty... :)

Gość Marian Hłasko
O o czym ten Marian (Marek ?) pisze? O milosci? Ja lubie romantyczne ksiazki ;)

Gość navoie
don't feed him! it's a troll :)

Gość Marian Hłasko
Dziekuje Wam za zainteresowanie. Oj... 200 stron to troche za duzo jak na poczatek ;) Te 40 o ktorych ktos pisal jest akurat ok ;) Kto wie - moze z czasem i 2000 przeczytam, hihihi

Gość Marian Hłasko
Czekam niecierpliwie na odpowiedzi, o czym ten pan pisze?

troll, czy nie troll.... własnie dzięki temu 'Marianowi Hłasko' pomyślałam, że zamiast siedziec na kafe, powinnam wziąć ciekawą do ręki i nie klikać bez celu. :) 🖐️

*ciekawą książkę

Gość Marian Hłasko
Ojojoj... Nie denerwuj sie tak ;) Ja tylko pytam, bo chce byc glamour. To teraz w cenie - mowie Ci. Ponoc faceci teraz an to lecą, hihihihihi

Nie wierzę w to, że jesteś aż tak głupia, żeby ktoś musiał pisać Ci, o czym ten pan pisał. Ludzie wkleili Ci linki, zajrzyj do nich. Poza tym temat uważam, za marną prowokację :P

Gość Marian Hłasko
Dzis sobie wydrukuje ten "Pierwszy krok..." i poczytam wieczorem. Jutro moge Wam opowiedziec, jak chcecie ;)

Gość Marian Hłasko
Prowokacje? Czlowiek chce sie ukulturalniac a tu go szkalują... Zal... zal ;(

Gość Marian Hłasko
Ojojoj Sisi ;* Nie denerwuj sie tak. Nie chcesz - nie musisz czytac. Taniec z gwiazdami sobe obejzyj a ja w tym czasie poczytam. hehehehe ;*

Droga Marian Hłasko, taniec z gwiazdami, to nie dla mnie lecz dla takich ignorantek, które nie dość, że nie znają poprawnego imienia pisarza, to jeszcze wysilają się na dowcip. Uważaj, abyś z tego wysiłku umysłowego nie dostała wylewu. A o mnie się nie martw, mam ciekawsze zajęcie od czytania poetów od siedmiu boleści okresu komunizmu 🖐️

Gość Marian Hłasko
Sisi - nie unos sie ;) Ja nie chcialam byc nie mila czy cos tym stylu ;) To ten Marek Hłasko pisal w komunizmie. Ja myslalam ze on jest wspolczesny ;) Trudno -wsyzstko jeszce przed mna. Dzis sobie wsyzstko poczytam z tych stronek z linkow. Kazdy musi sie jakos nauczyc, nie? Spoxik ;*

Gość Marian Hłasko
I sie nie gniewaj na mnie, sisi ;) Mylse tez by poczytac cos Wisniewskiego - np. Samotnosc w sieci, bo film byl taki romantczny az mnie serce sciaskalo

Gość Marian Hłasko
No juz idę laseczki ;* Pozniej wpadne i poczytam jeszcze jak piszecie ;) Teraz ide zrobic ciacho a wiczorem poczytam ;) papapapapapa ;* ;* ;* Naprawde mi pomoglyscie! Lubie Was!

Gość navoie
sisi, weź się tak nie unoś bo marek to nie za bardzo był poetą więc znowu nie jesteś taka "ą ę"

Gość Marian Hłasko
up