Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okalinka27

który z Panów da do possania?

Polecane posty

Gość milkkka
okalinak :-) na mezczyzn gawedziarzy erotomanow natrafiam co rusz ,ale na kobiete rzadko :-)a poza tym krowa co duzo muczy,mało mleka daje :-) ja mam pecha do robienia lodow,bo co zrobie to od razu topnieja :-)

Gość adam1234
Chciałbym abys usiadła pod scianą, tak abym mógł cie do niej przycisnąc. Potem bys powoli zdejmował mi spodnie. A potem długo lizała mojego wacka. Pieściła go ręką. Mocno waliła dłonią, i ssała ustami. Potem bym przyparł cie do sciany i posuwał tak głeboko jak bym chciał. A potem oddał wszystko to co by wytrysło w same usta...

Gość suron
ma 18cm jest cienki chcialbym zebys mi go possala ze spustem moze byc??

Adam, ok Możesz tak robić, ale nie zapominaj, że to JA jestem królową... A ytrysk wole na piersi! Potem mi swoje nasienie wmasujesz w piersi...

Gość milkkka
ale porypani ludzie :-)i to tacy młodzi :-) kobieto ty chyba chłopa dawno nei maiąłs a ty facet chyba tylko z renia raczkowska sie widujesz :-)

Gość milkkka
wiecie co,ja nie jestem pruderyjna i zacofana,wrecz odwronie ale mysle,ze takie pisanie powinno odbywac sie poprzez gg lub maila:-)no ale coz :-) sa rozni ludzie i jak to mowi młodzez ,sa ludzie i taborety ale zeby klamka sie ur.:-)

Gość ijuz
ja tez czekam zrobisz ? dokładnie ,ja cie bede piescił

Gość co w realu
nikt ci nie da

Gość okaliznka27
Nie ma więcej chętnych Panów?

Gość ideal
A mogę się przytulić do twojego tyłeczka i deliktanie masując wsunąć tam swojego penisa? Stoi już na samą myśl o twojej mniejszej dziurce. Pewnie jest tam bardzo przytulnie i cieplutko. Wpuścisz mnie tam.

moze... Jesli mnie odpowiednio rozgrzejesz i rozpalisz. Jak kazdy facet pewnie uwielbiasz analne zabawy?

Gość dario25
Ja uwielbiam zabawiać się rodzyneczkiem, az do omdlenia kobiety. I wtedy gdy jest wyczerpana, wsunać się w wilgotną, zwartą i cieplutką szparkę;) Kocham to:)

Gość max 27
Okalnka chciałabyś wyssać moją armatkę?(23cm/18)

rudy kocur... Twoja tez :) Ale Ciebie będe ujeżdzała. Usiąde sobie na Tobie a max da mi do buzi :) fajnie?

Gość Gróby
Okalinko.... rżnę Cię między cyce, liżesz go, sperma tryska na twarz i piersi, wsmarowuję ją w Twoje ciało...

Gość jakajak
no tak kutasik z rana jak smietana

oddaje sie wam panowie-rznijcie mnie w tyleczek,cipke,usta,piersi najlepiej zbiorowo chce was poczuc-ocierajcie sie o mnie,spuszczajcie sie we wszystkie dziurki hmmmm robie sie wilgotna.......

co na ekranie to na dywanie - byłoby ciekawie! musze ptzetestować z moim chłopem, ale najpierw poszukam odpowiedniego filmu :)

Gość Kinoman
jeśli chcesz to polecam superprodukcję, przy której będziecie szaleli ze swoim chłopem po dywanach "Wiosna panie sierżancie"