Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta60

seks z młodszym

Polecane posty

Gość jolanta60

Mam 48 lat i pragnie mnie kolega syna.Prawde mówiąc on też mi się pododoba.co o tym myślicie?

Gość dziewczynkiii
a ile kolega syna ma lat?

Gość jolanta60
On ma 28 lat i w tym chyba jest problem.

Gość bruno tassi 33
a skad wiesz,ze Cie pragnie? powiedzial ci to?

Gość jolanta60
Jestem pewna bo już coś się kiedyś wydarzyło podczas imprezy z okazji urodzin syna.No,ale za długo by o tym opowiadać.

Gość opowiedz latwiej
bedzie doradzic

Nie masz chyba wyobraźni, kobieto 48 letnia. Jeśli się wydarzyło, to tylko dlatego, że sama tego chciałaś. A tak naprawdę wątpię, żeby z jego strony było jakiekolwiek zainteresowanie starszą o tyle lat kobietą. Alkohol i impreza wyzwala nieraz komfort rozluźnienia. Nie znaczy to jednak, że ten 28 ltni człowiek bierze pod uwagę trud życia ze starzejącą się kobietą.

Gość jolanta60 jola60intera.eu
grażka_b -jestes głupia zazdrosnica!!

Gość karolewicz
ciekawa propozycja - chyba chce sie poduczyć w bzykaniu

ja bym sie zgodzila, tyle przyjemnosci, masz szczescie, tylko zeby syn sie nie dowiedzial

Gość karolewicz
a co myślicie o męzu? Ten tez nie powinien sie dowiedzieć....

Ani mi w głowie Ci zazdrościć. :D Ja po prostu nie myślę naiwnie jak Ty. Szczerze współczuję, naprawdę 🖐️

Gość jolanta60
Być może i tego chciałam i nadal chcę.I nie chodzi tu o "trud życia..." tylko o seks.Widze jak na mnie patrzy a ja jestem jak myśle bez przesadnej skromności dość atracyjna.Dbam o siebie(kosmetyczka,solarium itp.)Pozatym jestem samotna i coś mi się od życia należy.

Gość Dobry doradzacz
Nie ma się tu nad czym zastanawiać, bierz się za niego

Gość przespi j sie nim i juz

Gość dziwie sie
osobom, ktore tak watpia w pozadanie tego chlopaka. uwazam, ze nie jedna kobieta dojrzala jest bardziej pociagajaca niz wiele mlodych, a co wiecej wiem, ze wielu moich znajomych mysli podobnie. a jesli dodac do tego, ze sa osoby, ktore maja ze swej natury sklonnosci do interesowania sie osobami od siebie sporo starszymy, to zachowanie tego 28 latka jest dla mnie calkowiscie zrozumiale/prawdopodobne.

Do autorki - no, jeśli chodzi Ci tylko o spuszczanie z krzyża, to do dzieła :D na co czekasz ? do hellis...[coś tam ;)] - spuszczanie z krzyża jest przyjemne ale jeśli brak w tym uczuć, to jednak jest to tylko spuszczanie z krzyża, a więc czynność mechaniczna. Miłego rżnięcia ! :D 🖐️

Postanowiłam,że to zrobię.Jutro syn zaprasza paru przyjacół m.in. Krzysia,więc będzi okazja poflirtować.ubiorę się w strój działający na wyobrażnie i ...

Gość majki000

Gość majki000
A opowiesz nam jak bylo?Bardzo prosimy:-)

seks z mlodsza nikogo nie oburza, ale juz seks z mlodszym wzbudza wspolczucie:O moj ojciec jest w zwiazku z 30latka (tylko 3 lata starsza ode mnie, czyli kolezanka) i wszyscy sa zadowoleni, ale gdyby moja mama byla z jakims moim kolega to . . .ojejciujejciu a ja uwazam, ze wszystko jest dla ludzi ;) Jola60 jesli naprawde tego chcesz to.....przeciez to Twoje zycie:)

Witam ponownie.O 18 zaczyna się imprezka syna a ja nadal myśle co na siebie włozyć by wyglądać seksi(dla Krzysia),ale nie jak pani lekkich obyczajów.Macie jakieś pomysły?

Gość eugeniatolska
oczywiście - mamy pomysł. idź jako Pani domu elegancko ubrana w futerko, a jak tylko zostaniecie sami to zdejm to okrycie i juz bedziesz naga pięknosc. A potem okryje cię swoim ciałem usztywniajac srodek okrycia....

Na impreze ubrałam się w biała koszule,czarną spódniczke i czarne rajstopy.Zrobiłam taże delikatny makijaż.Myśle,że zrobie dobre wrazenie na Krzysiu.A co wy o tym myślicie?