Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolanta60

seks z młodszym

Polecane posty

Gość ejejejejej
Loda mu zrob, a nie makijaz! W samych ponczochach!

Gość eulalia24
i jak było w tych pończochach? Zdjął je czy udawałaś cnotkę.....?

Gość Dobry doradzacz
Też jestem ciekaw. Może autorka wyjaśni jak skończyła się cała historia...

Gość jov
Młodzi mężczyźni szaleją za pięknymi dojrzałymi kobietami!!!

Gość Koneserowicz
jov, powiedz nam coś czego nie wiemy

Gość lubie dobre
Mnie np bardzo podniecaja dojzale kobiety.sam bym chcial uprawiac sex z taka Pania.POZDRAWIAM JOLUŚ:*

Jov masz racje, duzo mlodych facetow szaleje za dojrzalymi pieknymi kobietami, tylko ilu z nich chcialoby miec taka kobiete na stale, ulozyc sobei z nia zycie? otoz niewielu, ta wiekszosc chcialaby tylko zabawic sie z takimi kobietami, uprawiac seks.

Gość jov
To zalezy od dojrzałości emocjonalnej i oczywiscie o miłości a nie tylko od seksu czy można kochać dojrzałą kobietę? pewnie że moża i moża z nią być !!! na stałe

Ja nie powiedzialem ze nie mozna byc na stale, wiekszosc mlodych facetow woli mlodsze kobiety na swoje partnetki, a te dojrzale do seksu, pobawic sie, oczywiscie sa tez tacy ktorzy mogliby byc z dojrzalymi kobietami, ale to jest mniejszosc.

witam was wszystkich ponownie na moim forum.Cała historia sończyła się dość dziwnie,wiec o niej nie pisze,ale dziekuje tym,którzy się tu wypowiadają i przede wszystkim nie mają mnie za dzi...ę.

Gość lubie dobre
Napewno ja i wielu z nas tak nie uwazamy.Popieram to ze taki zwiazek moze laczyc tylko sex a moze i cos wiecej.ale wik tu niczego nie wyklucza.Tak wiec powodzenia Jolu...Swoja droga musisz byc interesujaca;)

Gość atka1972
a to mozecie sie ciupciac

Gość fhgj
bierz się za niego kobieto nie trać czasu będziesz szczęśliwa tak jak ja. pozdrawiam

Gość lubie dobre
hej a czemu ja nie moge trafic na taka dojzala kobiete?A bardzo bym chcial:(:(

Gość tedzik
szkoda bo bylem zainteresowany cala ta historia

Gość lubie dobre
no wlansnie a moze nam opowiesz jak sie skonczyla ta historia???

Gość zosia////
takich kobiet jest wiele ! gdzie ty sie chowasz

Gość lubie dobre
ale ja nie mowie ze wcale nie mialem takiej Kobiety,chodzi mi bardziej ze dlugo juz nie mialem a bardzo bym chcial bo to jest dopiero za....ste.

Mam troche czasu więc wam opiszę całą sytuacje.Na imprezie syna skończyło się tym,że podczas tańca,kiedy byliśmy sami w pokoju \"tzw.tanecznym\" tańczyliśmy czule na tyle,że nie panując nad sobą włożyłam mu ręke w spodnie.Poczułam twardego członka,ale po kilku ruchach skończył po czym wybiegł z pokoju a po chwili opóścił impreze.Pojawił się u mnie w domu po paru dniach.Na szczęście syna nie było w domu ,więc mogliśmy sobie wszystko wyjaśnić.Wyjaśniłam mu,że nie ma czego się wstydzić bo takie rzeczy się zdarzają i następnym razem będzie lepiej.Wydusił z siebie tyklo \"dziękuje\" wyjaśniając czemu tak się skończyło.Otoż ponoć od paru lat mnie pragnie.Ma tylko przed oczami widok jak jestem ubrana w samą czarną bieliznę czyli doładnie w stanik,stringi i rajstopy.Mowi że mnie tak kiedyś widział i od tego czasu nie pragnie nikogo innego.To tyle,ale nie wiem co o tym myśleć bynajmniej bezwzględu na wszysto dobrze mi z tym że pragnie mnie dużo młodszy meżczyzna.Pozdrawiam.JOLA.

A JAK NA TO ZAREAGUJE SYN,GDY SIE DOWIE?DLA CIEBIE TO TYLKO SEX ,A JA WIDZE ZE DLA TEGO CHłOPAKA TO JAKAS FANTAZJA SKRYWANA OD LAT.wARTO DLA KILKU CHWIL ?nIE POMYSLAłAS O TYM ,ZE DLA NIEGO TO MOZE NIE BYC TYLKO JAKIS TAM SEX TYLKO LICZY NA COS WIECEJ?

Gość lukrecjaaaaaaaaaaaa
Przeciez on nie jest nastolatkiem( i syn i ten adorator) więc cgyba żadnej tragedii nie będzie. Aże facet liczy na cos więcej niz seks, to chyba dobrze. Autorko topiku- powodzenia. Trochę zazdroszczę. Mam klilanaście lat mniej i kręcą mnie młodsi mężczyźni.

eee tam to dojrzaly facet , nie ma sie oco martwic , w wieku 34 przytrafila misie taka sytuacja calosc nie trwala wiecej jak 30 eekund ale bylem taki nagrzany na ta panne z eniewiem ..... ona powiedziala tylko "krotko i bezbolesnie?" wpierw pekalismy ze smiechu a potem poprawilismy ;-)

Gość lubie dobre
nie widze w tym niz zlego.jeskli on tez wpadl ci w oko to tym bardziej .

Gość sasarasa
co dalej?

Gość Z czym dalej
Jak wyżej... :)

Gość Davidekk
Ja mam 17 lat i kochankę starszą o 16