Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkolorowy

Styling na dlugie wlosy - czy wyjda fale?

Polecane posty

Gość motylekkolorowy

Mam dlugie proste wlosy, tak za polowe plecow. Marza mi sie fale, ale nie wiem jak je zrobic na stale. Czesto zawijam je na papiloty ale sa dosc ciezkie i szybko sie prostuja. Czy zrobienie stylingu spowoduje ze wlosy beda sie ladnie falowac? Moze jest jakas inna metoda, trwala chyba odpada, bo mam balejaz z rozjasnionymi pasemkami......

Gość kiki-25
musisz podciąc włoski niestety tak o 7 cm i bedzie się trzymał styling:) i powiedz fryzjerce aby lepiej zrobila mocny niż lżejszy. No i po stylingu potem jak bedziesz sobie nakręcac włosy jak bedzie ci się chciało zmienić fryzure z ugniatano-kreconej na tylko kreconą to fryzura znacznie dłużej bedzie ci się trzymać:) trochę podniszczają się włosy, ale dla układania to jest na plus, bo nawet jak ci poten styling zelżeje i nie będa sie tak kręcić, to własnie długo się fryz trzyma jak na wałki po staremu będziesz robić:) Doradzam wg własnego doświadczenia- mam naturalnie proste włosy do łopatek

Gość gość
polecam zabieg Beach Waves - fale na długich włosach na 8 tyg - tylko w salonach loreala