Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pierwszy ten lepszy

Przyjedz do mnie....

Polecane posty

Poznałam na jedym portalu randkowym pewnego faceta...ona ma 29 lat ja 24...mieszkamy na 2 krancach Polski i w zasadzie sie nie znamy, to było tylko kilka rozmów....a on napisał mi, zebym do niego przyjechała a on o wszystko zadba. Coś chyba nie zrozumiałam albo jestem staroswiecka.....ledwo znam tego gościa i mam tak jechac do niego w nieznane?? a jak to jakis psychol??? a jak mu zalezy to chyba on powinien przyjechac do nie pierwszy?? co myslicie bo ja zgłupiałam

i jeszcze sie obraził bo powiedział, ze mnie zaprasza a ja odmawiam:( ale ja go nie znam...własciwie wcale, a nawet jakbym znała to nie pojade slepo na drugi koniec kraju....niech on sie postara

Poznałam chłopaka przez internet po tygodniu chciał do mnie jechać (tz był z drugiego końca Polski) ale ja się nie zgodziłam po dwóch tygodniach uległam spotkaliśmy się. Bardzo sobie przypadliśmy do gustu bardzo miły weekend we doje jak para zakochanych a potem ból \"\"zapomniał \'\'\" mi powiedzieć o żonie. Nie żałuje wspolnych chwil tylko załuje że juz się więcej nie spotkamy.

to niech sobie po ta cnote sam przyjedzie ;)

Gość magnolia39
Nie jedz !!! Jeszcze sie facet obraza - a to chyba swiadczy ze slabo panuje nad swoimi emocjami cholera wie co kombinuje ;) Pozdrawiam

Gość czarnulcia 85
powiedz muz eby on do Ciebie przyjechal jest starszy jest facetem jak kocha to przyjedzie!:P dla chcacego nic trudnego!

on mi sam tak powiedział, ze dla chcącego nic trudnego i jakie kocha.....to poczatek znajomosci przez net

Gość czarnulcia 85
to byla ironia....

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
ja może tez jestem staroświecka, ale uważam że w sytuacji takiej dopuszczalne są dwa rozwiązania...albo on przyjeżdża do niej albo spotykają się w polowie drogi. nie bądź grzeczną dziewczynką nie jedź

Gość Wrom
A wiesz chociaż jak ten facet wyglada?

Gość widziałam tu taki topik
lista oszustów na jednym tylko z portali typu randka... UWAGA!!!! 158 nicków

oczywiście , że to on powinien przyjechać to raz , dwa w tedy jeśli taka chce jest po obu stronach ,trzy powinien uszanować Twoja decyzje - a nie strzelać fochów :)

Co to za facet? Jakiś kretyn chyba. Ja sobie nie wyobrażam, żebym prosił dziewczynę o to aby ona przyjechała do mnie na pierwsze spotkanie. Co innego na któreś z kolei, gdy poznaliśmy się hm... trochę lepiej ;) Ale na pewno nie na pierwsze. Gdybym był kobietą to bym kolesia olał.