Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość elwikra
w takim razie dobranoc i do nastepnego napisania :)

Gość Ruzmumiem...
Lubiany czy ty nie mozesz uzywac entera i pisac od nowej lini cos lub chociaz kropki stawiac? bo ja nie potrafie czasem cie zrozumiec - nie wiadomo gdzie koniec, a gdzie poczatek zdania u Ciebie...

Gość Lubiany
Witam postaram sie pisac tak jak sie nalezy, musze Ci powiedziec ze na mojej Tastaturze niema tych wszystkich liter co u was dlatego te male nie porozumienie ,to tez wynika z mego pisania sory poprawie sie .Bedzie mi milo jak bedziesz wieczorem mElwira pisala ze bedzie a wiec do uslyszenia . apropo jak zauwazysz umnie jakies niedociagniecia to napisz mi ,smialo jestem tolerancyjny i nie obrazalski a wiec do nastepnego napisania

Gość elwikra
Witam Wpadłam tylko na chwilke bo zaraz zmykam i bede dopiero pózno wieczorkiem ;) miłego dnia i do napisania papa ;)

Gość Lubiany
Hey witam elwira powoli powoli bo zgubisz maj....... i co wtedy (zaerty) Ja bede tez wieczorem jade na lodo wisko narazie

Gość Lubiany
Hey witam jestem juz , a pozatym bardzo zbultersowany ,na jednym temacie znalazlem moj pseudonim ktos sie podszyl i mnie blamuje bede musial moj zmienic na Lubiany 1 to dopiero . Bede co pare minut zagladal tu ok m narazie

Gość Lubiany
juz musze isc mam rano zajecia do jutra elwira

Gość elwikra
hej hej ja dopiero wróciłam ;) Lubiany zaczernij sobie nika to nikt sie nie podszyje;)

Gość elwikra
jakie masz zajęcia jutro ? ja dziś spędziłam miły wieczór......a dawno takiego nie miałam...wreszcie wyszłam z domu i nie było tak zle :)

Gość elwikra
w takim razie ja tez uciekam spac, do jutra, dobranoc :)

Gość Rozumiem...
cieszę się Elwikra, ze mialas udany dzien :) ja za to byłam w kinie dzis wieczorem - sama jak zwykle - ja to nawet lubie - tylko nie lubie ludzi, ktorzy w holu sie na mnie patrza jak na kosmitke mina... "sama i do kina wieczorem przyszla? " no nic - ogolnie nie jest mi zle - przywyklam do tego :) potrafie siedziec iles dni w domu nie widzac nikogo i jakos zyje :p teraz pora spac, dobranoc :)

Gość jksdhfhgfhghg
jak to nie wiesz autorko co masz robić ? korzystać z zaproszeń !!!!!!! i się rozkręcisz :)

Gość Lubiany
Hey witam mile ale malo wpisow, Rozumiem niedziw sie ze ludzie na Ciebie patrza ,oni Cie nieznaja ,napewno jestes antraktywna dziewczyna i ja jako obcy tez popatrzal bym to jest normalne .niemozna powiedziec o ten sie gapi jak ??????? Kobiety maja cos co mezczyzni nie maja taka samo i kobiety patrza ,o ten jest przystojniak ale robia to wiecej dyskretnie .To tylko moje spostrzezenie jesli mozna . Elwira narescie ruszasz cieszy mnie bardzo i "ROZUMIEM " tez sie ucieszyla A propo zajec ja chodze na takie seminarium gdzie ucza mniejako Docenta , nie nie takiego po studiach unas docent to osoba ktora jest przygotowana na prowadzenie seminarium ,albo wykladow ,publikum i sluchacze sa z urzedu pracy .Koncze wskocze pozniej milo mi Apropo "Rozumiem "Czy Ty nie mozesz spac?o Ja o tej porze to juz spie ,no nie zawsze mam scisly plan zajec i to mnie trzyma przy dobrym chumorze milo mi ze tez jestes z nami .A wiec narazie

Gość elwikra
Witajcie :) pisze z pracy..... ja tez chciałam sie wybrac do kina....sama ale własnie kiedys tak poszłam i wszyscy sie na mnie dziwnie patrzyli i od tamtej pory juz nie chodze...a mam straszną ochote sie wybrac....to samo ze spacerami, poszłam sobie kiedys na spacer na starówke i po okolicy i tez sie na mnie dziwnie patrzyli :( pewnie, ze mogłabym przyjac czyjes zaproszenie i gdzies wyjsc ale mnie to męczy poprostu strasznie...

Gość Lubiany
Oj elwira elwira nie musisz przyjmowac zaproszen od obcych wiesz co wpadlem na pomysl moze glupi a powiem wam zorganizuj moze w domu male przyjecie z znajomymi moze ktos zna fajnekko kumpla no wiesz z gwarancja ja chyba tak zrobie zaczynam sie rozjasniac bo z glupieje powaznie mama jedno zycie nie jestem ksiedzem ja bredze chyba czy nie ? pozniej napisze ok

Gość elwikra
moze byc...ja tez nie mam zamiaru zyc jak zakonnica ale mowy nie ma zebym zrobiła impreze w moim domu....po godzinie chyba bym wszystkich wyprosiła bo nienawidze ludzi u siebie. Wole posiedziec w knajpce ;)

Gość elwikra
wczoraj mnie nie było w domu i starczy mi na 2 tygodnie takiego wychodzenia;) ide na obiadek ....zajze tu wieczorkiem

Gość Lubiany
A ja tez ide na obiaded a co mialas dobrego . ja jadlem giros od greka , czasami robie sam ale 500 g jest drogo narazie

Gość elwikra
dzis miałam pieczonego kurczaka z ziemniaczkami i surówka ;) wczoraj jadłam gyros drobiowy....pyyyyyyyychotka ;)

Gość lubiany
ja z drobiu nie bardzo jadam to robia Turki a jas od nich nie jadam jak juz to grecy i yugo a tak wszystko ok ja cie zaczynam lubic jako kolezanke jesli mozna bnaczacie co ty na to narazie

Gość elwikra
chyba znów mam doła :( ale musze sie wziąść w garsc i przestac tyle myslec...

Gość elwikra
dobranoc słodkich snów

Gość lubiany
jestem nie mow tak jutro o 20 bede to pogadamy jesli bedziesz tez dobrej nocki ci zycze serio

Gość lubiany
zemna zaczyna sie niedobrze robic ja mam tez takie dni ale jutro napisze wam dobranoc

Gość lubiany
Hey no narescie troche czasu mam jest juz wszystko ok z toba elwira ?Wczoraj nie tak sie czulas kliknij pozniej ja bede tez narazie

Gość elwikra
Witaj :) a co sie z Tobą dzieje ??? ja tak sobie , poprostu nie msle i zyje dalej ;) napisze cos wiecej jak wróce z pracy...

Gość Rozumiem...
elwikra - a ja chodze i bede chodzic sama :) a niech sie patrza :p ja kino uwielbiam i nie zamierzam z niego rezygnowac. zreszta ja czesto chodze do takich kin gdzie akurat nie ma tego problemu - w takim duzym kinie - wchodzisz, kupujesz sobie picie, idziesz do sali i juz :) tylko ostatnio bylam w takim gdzie sie siedzialo jak w kawiarni prawie przed seansem ;)

Gość lubiany
Hey witam dolek ma maly ale przechodzi mi bo mamy pike pogode . pozniej napisze fajnie ze rozumiem napisala .Ja do kina chodze rzadko samemu glupio wy wiecie jak jest. a pozatym mam duzy Tv 94 cm przecietny ekran , a filmy wypozyczam z videoteki , czasami elwira pozniej napisze narazie bo szefowa lata tam i tu , a teraz mamy pause obiadowa narazei

Gość elwikra
tez mogłabym w domu obejzec ale kino...chodzi o samo wyjscie z domu ;) miałam jedną przyjaciółke ale ostatnio cos sie nie dogadujemy i widze, ze mamy zupełnie inne spojzenie na swiat...dzielą nas spore kilometry wiec widujemy sie jedynie na uczelni i mamy kontakt na gg i smsy ......ona jest z jedenj strony podobna do mnie bo tez ją ludzie męczą ale na inne rzeczy mamy inne poglady....tylko ja mamtaki charakter ze wole cos przemilczec i ustąpic niz sie kłócic... to tyle jezeli chodzi o znajomych ;) nie za wielu ich jest no i jeszcze sie znajdzą zyczliwe osoby w necie :) ja tez na razie uciekam bo jeszcze jestem w pracy....wpadne pozniej :)

Gość Lubiany
hey dzieki milo napisane , ja wychodze bo musze Ja jestem juz po pracy , narescie prawie 3 dni wolnego ale jtro wybiore sie do kina zobacze jak sie bede czuj sam bo wiekszosc t o zakochane pary albo ? Nie wiem .Elwira ja jestem otwarty i gagatliwy mam to po mamie a ze ty taka jestes to tez rozumie kazdy ma inny charakter wazne jest ze zyjemy . narazie A przy okazji pozdrow Twoja kolezanke z uczeli niech sie dolaczy do nas milo nam bedzie .