Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość lubiany
jestem tu

Gość lubiany
Eliwa jeste jeszcze tu powiedz to Twoj e-mail ? napisalas tak ,no nie ma Cie juz no to pa do jutra a propa ja sie ubieram normalnie nie tak sztywno no levi,s pollo albo koszule itd .A powiedz mi nie balas sie dac e mailu bo wiesz rozni tu pisza i dziwni no juz dam spoku dobranoc do jutra

Gość lubiany
JESTEM JUZ

Gość lubiany
A MYSLALEM ZE PRAWDZIWY A CO NIE SPISZ JESZCZE ? ja zaraz wskakuje do lozka i bede spal do 10 ba mam na 13 i do 16.30 w zime to mi obojetnie ale w lato wole na 8 do 13 teraz ti juz na prawde ide pa przyjemnych snow niech ci sie cos ladnego przysni i niech bedzie fajny dzien dla ciebie papa

tez zaraz sie kłade spac......ja wstaje o 7 , do pracy mam na 8 cały czas.... miłego dnia i słodkich snów :) papa

Gość Lubiany
Witam cie w tak piekny poranek jak dzis przynajmniej u nas -3 ale bedzie napewno ladnie juz wstalem bo to grzech tak spac dluzej hehe.Masz czasami sny ? ja mam czasami dobre a czasami zle napewno juz juz pracujesz , sprobuj miec dobry chumor a bedzie Ci troche lepiej tego Ci zycze narazie papa , wieczorem napisze ok trzymaj sie

Ja moge podac maila - to przeciez nie problem. Mozna sobie zalozyc takiego na o2 czy gazecie tylko do uzytku na tym forum - ja wlasnie taki mam na te potrzeby :) Milego dnia wszystkim :)

Witam u mnie ładna pogoda, słoneczna....uciekam bo za pare minut mam ksiedza po koledzie ale wpadne pózniej ;)

Gość lubiany
Hey wita cie Rozumie podowiedz mi jak to z tym mailem ? Moze mi sie uda zalozyc ok, a tak co u Ciebie slychac Elwira ostatno ma fajne samopoczucie ja osobiscie sie bardzo ciesze a Ty tez ?

Gość lubiany
Elwira witam nie stety unas kolendy nie ma .Opowiem ci cos o kiedys dostalem od kumpeli na urodziny aniala stroza w przezroczystym jak akry - pleksa ja elipsa jsztalt ,i poszlem do kosciola zeby mi ksiac poswiecil musialem w zakchristi termin zrobic ,no i ksiadz mi muwi omk zaraz to zrobimy ja sie ucieszyle bardzo wzio tego aniala byl w ciwilu ubrany , a wiec wzial i wyszedl po prawie 10 minutach wrocil i mowi domnie prosze juz jest a ja do nie go jak to juz ja myslalem ze na mszy a on to nie ma roznicy i wyszedl a ta sekretarka to nie zakonica mowi domnie no juz to bylo a ja do nie onas tak nie robia myslalem , mowie do niej ze troch z mala ceremonia na mszy a ona jak to inaczej u was , a ja no tak i Monachium tez tak jak una ,,Mialem caly dzien smutny konien napisze pozniej ok narazie

Gość lubiany
Hey jestem juz

Gość lubiany
Elwira a co ksiadz Ci zepsul humor ?Co sie stalo myslalem ze masz dalej dobry nastroj no , ja pomimo cieszkejgo dnia mialemm i mam dobry nastruj , bede do 22, 15 moze zdarzysz kliknac ok

Gość lubiany
nie smuc sie bedzie lepiej jak rano wstanies ,a moze to ja jestem przyczyna i glupoty pisze ?czy nie ?

ojj nie Lubiany to nie Ty....to cos innego ale trudno jakos trzeba dalej isc...

Gość lubiany
jak ty smutna to mi tez tak jakos nie swojo serio polubialem cie na tym forum i byloby glupie gdybym cos nie tak piasl , to prosze mnie zaraz korygowac ok a teraz ide pomaju spac troche jestem na ladowany , glowa pelna ale mysle ze jutro bedzie lepie nie tylko dlamnie ale dla ciebie tez a wiec do jujtra spij spokojniej pa pa

mnie cos dzis głowa boli :( nie przejmuj sie mną....ja tak czasami mam... spij spokojnie i dobranoc papa

Gość lubiany
ok rozumiem zycze ci dobrej nocki jeszcze raz + pa pa

Gość Rozumiem...
Lubiany wchodzisz na przyklad tutaj http://tlen.pl/rejestracja.php i zakladasz sobie konto jakie tylko chcesz... i mozesz je podawac komu tylko chcesz ;) co to za problem ? :) Pozdrawiam i zmykam spac :) mi chumor poki co w miare dopisuje...za duzo mam roboty by miec czas sie smucic ;)

Gość ....O
może na to zerkniesz autorko: Vademecum udanych postanowień 1. Stawiajmy sobie konkretne cele, zależne od nas, w granicach własnych możliwości. 2. Sporządźmy listę korzyści – od małych do poważnych i od doraźnych do długofalowych – żeby mieć pewność, że nic nam nie umknęło. Ważne: to mają być nasze, nie cudze priorytety! 3. Cel bardzo duży i trudny podzielmy na podcele, które łatwiej osiągnąć. Cel superambitny czasem zbyt przytłacza. A jak mawiał chiński mędrzec Lao-Tcy, żeby dojść gdziekolwiek, trzeba zrobić pierwszy krok. 4. Zorganizujmy sobie harmonogram, jednak unikajmy nadmiernej perfekcyjności. Trzeba uwzględnić zdarzenia losowe, choroby itd., ale pamiętać o powrocie do wdrażania zmiany, gdy tylko sytuacja wróci do normy. Uwaga: gdy zmiana zwiększa obciążenia w pracy lub w domu, nie zapominajmy o czasie na relaks. Człowiek zrelaksowany nie zniechęci się łatwo. 5. Wyobrażajmy sobie pozytywne skutki zmiany. Niech to, co chcemy zmienić, nabierze barw, niech pachnie, niech nam smakuje. Zobaczmy to i usłyszmy. 6. Poinformujmy innych, że oto od jutra zaczynamy inaczej żyć i co konkretnie zmieniamy. Żeby nie czuć się osamotnionym, ale także po to, żebyśmy wstydzili się zrezygnować. Za wszelką cenę unikajmy osób przeszkadzających, wyśmiewających. 7. Nagradzajmy się za każdy krok w dobrym kierunku. 8. Zawsze kończmy jeden podcel przed rozpoczęciem następnego. Bałagan dezorganizuje. Pozdrawiam 🌻

Witam dzis kolejny ładny, słoneczny dzien dziekuje za rady ale ja nie mam celów...poza chyba jednym zeby skonczyc studia ;) wpadne pózniej...

Gość Lubiany
Hey witam mialem pane z internetem . Przy robotach na mojej ulicy Bagger ( Koparka) natrafil na Kabel Internetowy , no i ani Telefon ani nic . tak ze jestem Elwira ,gdybym sie pare dni nieodzywal tz nie znaczy ze mam dos ,,jesli bede mial dosc to poinformuje Cie ok ale ,nie tak szybko ,Wczoraj ogladalem siadkowke Polska - Niederland (Holand) Polki wygraly a dzis juz graja z niemkami tak ze ja ogladam i pozniej napisze To jest na EuroSport -live Rozumiem dziekuje ci za dobry typ pozdrawiem zachodz czesto O ten komentarz byl dobry ale na zewnatrz a wewnatrz u czlowieka jest roznie .to nie krytyka ladnie napisany alle? Elwira narazie

Witaj Lubiany :) ja dzis znów miałam bardzo pracowity dzien...potem poszłam na małe zakupy ;) poza tym nic sie u mnie nie dzieje...jak zwykle.... wpadne pózniej...