Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktoto

jaki make-up na studniowke??

Polecane posty

Gość jaktoto

mam brązowe włosy, niebieskie oczy, bede miala czarne sukienke i srebrne dodatki

Gość Vanessssa
dołączam sie z takim samym pytaniem :) JA mam złoty blond włosy, ciemno-niebieskie oczy, żółtawą skórę z różowymi policzkami. Będę mieć bordową suknię a z biżuterii perełki. Proszę o jakieś propozycje :)

Gość katia_27
jakoto.. pomaluj sie na swiecacy sposob, znaczy polskliwie.. polecam w salonach inglota pylki opalizujace do ciala, naklada sie je na cienie, super sie trzymaja. umaluj sie nie na szaro tylko srebrno, oczy na okolo czarna kretka poprawione czarnym cieniem zeby bylo delikatniej, w kacikach oczu jasniutki cien perlowo bialy i im dalej tym bardziej srebrno...

Gość katia_27
vanessa, dla ciebie bedzie idealnie w kolorze zlota jasnego, miedzi i bordo.. super zestawienie.. kup cienie opalizujace, nie matowe. bordo tylko od polowy oka, tak jak bys chciala je wyciagnac do gory jak kocica, ale przewazac ma tu kolor zloty, a w wenetrznych kacikach bardzo jasny bez z drobinkami - polecam cien dostepny w kazdej drogerii - vision, chyba firmy viper - maja duzy wybor opalizujacych cieni, super jest taki z gwiazdka w srodku -bezowo-brazowy..

Gość Vanessssa
dzięki Katia! :)

Ja jestem brunetką, zielono- brązowe oczy, Sukienka czarna z wstawkami czErownymi. POMOCY!