Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia29

Aby mieć - PIĘKNĄ CERĘ - jak o nią dbamy - ?

Polecane posty

Gość magnolia29

Gość magnolia29
ostatnio pogorszył mi sie stan cery!!! ziemista, drobne wypryski, rozszerzone pory lat 29 cera mieszana z tenencja do tłustej zaczełam kuracje vichy noramderm, na przemian z microdermabrazją z oriflame, troche dla mnie za słaba, lorealowska była o niebo lepsza piszcie o swoich problemach i kosmetykach jakie używacie, firmy, ceny i doswiadczenia związane z produktem mtsle aby wprowadzic jakis produkt z witaminą C, co wy na to? i jaki?

Gość polecam avene diaceal

Gość ola cork
Dla mnie najlepsze jest mleczko Garniera do demakijazu Podstawa Pielegnacji+ tonik+krem nawilzajacy akurat teraz uzywam z Ziaji Maslo Kakaowe. Do tego mikrodermabrazja co jakis czas ok 2 - 3 miesiace i czasami maseczka oczyszczajaca z drozdzy lub zielona glinka. Takim sposobem doprowadzilam swoja cere do normalnego stanu bo ostatnio troche mi sie popsula. Ceny tych wszystkich kosmetykow sa przystepne mleczko i tonik ok 12 zl, krem i maseczki tez pare zlotych. Dobra tez jest seria z AA.

a ja polecam effaclar k eventualnie sebium akn-oba swietnie poprawiaja wyglad wlasnie takiej cery, jak posiada autorka.