Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwywlos

mężczyzni co sadzicie o siwych wlosach u kobiety

Polecane posty

Gość siwywlos

mam maly problem otoz mam 32 lata i calkiem sporo siwych wlosow. oczywiscie ukrywam to jak moge czesto farbuje no ale i tak po 2 tygodniach juz mam siwe odrosty a nie moge az tak czesto farbowac bo wylysieje :-((( poznalam ostatnio fajnego faceta. mimo ze jest sporo starszy ode mnie to nie ma wogole siwych wlosow. troche sie obawiam jaka bedzie jego reakcja jak zobaczy moje siwulki. na razie skrzetnie ukrywam ale przeciez nie dam rady i w koncu kiedys zobaczy cala prawde

Gość eroamm
Może farbuj się na blond, odrostów nie widać. Poza tym, zaiste, można robić same odrosty. Nie wiem, w czym masz problem.

Gość moja kolezanka w podstawowce
juz miala duzo siwych i zaczela farmowac... Ja troche pozniej ale teraz mam 30 i juz sproszone wlosy. To genetyczne - po mamie. ALe wole byc siwa niz lysa :D I nie farbuje - siwy tez kolor :P

Gość nokurcze
ja mam 31 i jestem zupelnie siwa....moj facet ma 44 i zero siwych wlosów masakra:(

Gość eroamm
Ja też mam sporo siwych włosów i nie widzę żadnego problemu. Robię balejaż, mniej widać odrosty, a jak się pokazują to je dorabiam.

Gość siwywlos
z natury jestem szatynka wiec na razie zmiana na blond bylaby zbyt radykalana. no tak ale taki9e co 2 tygodniowe farbowanie nawet samych odrostow oslabia wlos

Gość siwywlos
nokurcze-----i co na to twoj facet? u mnie tez jest podobna roznica wieku

Gość siwywlos
nokurcze---ale jak to zupenie siwa???? masz juz tylko i wylacznie siwe wlosy. ja mam na skroniach prawie wszystkie siwe i to bardzo widac musze caly czas chodzic w rozpuszczonych wlosach chocaz czasem ammochote je zwiazac

Gość moja kolezanka w podstawowc
Jaby mojemu mezczyznie to przeszkadzalo to droga wolna ;] Nie moge farbowac nawet bo mam problemy ze skora glowy ;)

Gość ja byłam siwa w wieku 18 lat
też genetycznie, po mamie :D od tamtej pory mniej więcej co miesiąc używam szamponu koloryzującego i jest super, włosy nie są zniszczone, kolor wypłukuje się stopniowo i równomiernie, więc odrostów brak, polecam

Gość siwywlos
na mnie szampon koloryzujacy nie dziala bo po pierwszym myciu juz sie splukuje i widac siwe . a i niektore to wogole mi nie pokrywaja siwych np te z palette. jak mialam pojedyncze siwe to szampony byly ok ale teraz mam juz sporo tej siwizny a nie tylko gdzie niegdzie pojedyncze wlosy

Gość ja byłam siwa w wieku 18 lat
hm, a na jaki kolor farbowałaś tym szamponem?

Gość siwywlos
ja przed swietami farbowalam farba dokladnie 22 grudnia a juz dzis mam siwe odrosty. juz wlasciwie od kilku dni je mam tak ze nawet nie co 2 tygodnie a co 10 dni musialabym je farbowac

Gość siwywlos
jestem szatynka wiec szampony zawsze dobieralam zblizone do naturalnego koloru czyli rozne brazy

Gość nie rozumiem..
Nie rozumiem w czym rzecz. Ja i tak robię odrosty co dwa tygodnie, bo odrosty wyglagają paskudnie i tyle. Jak nakładasz tylko od skóry to nic się włosonm nie dzieje, bo rosną i nakładasz farbę na nową partię, nie?

Gość siwywlos
dokladnie teraz nie pamietam ale np czekoladowy braz palona kawa itp

a ja wole regularnie siwe niz odrosty ;)

jakbym miala farmowac to i tak nie od skory... a ze odrostow nie cierpie to nie farbuje w ogole. I sie nie przejmuje :P Mam gorsze problemy ;) Wyluzuj ;)

Gość siwywlos
ale mi farba zle dziala na skore glowy i po takim nalozeniu farby nawet na odrosty wypadaja mi strasznie wlosy. po takim zabiegu i slukaniu farby mam cale mnostwo wlosow w wannie. no i potem tez wypdadaj podczs czesani i mycia. gdy nie farbowalam tak czesto nie mialam takich problemow

Gość ja mam siwe
37 lat i gdybym ne farbowała to mam tak około 50 lat jak w banku :-O

Gość frealala
Acha, to ja już rozumiem, czemu kobiety chodzą z niechlujnymi siwymi odrostami na brązie albo czarnym. Tylko wiecie co, może w ogóle dajcie sobie spokój z farbowaniem. To już noście te siwe, wszystko lepsze niż 3 cm siwe odrosty na ciemnym.

Gość siwywlos
moja kolezanka w podstawowce--- pewnie jeszcze nie masz duzej siwizny wiectak mowisz. a z natury jaki masz kolor??? siwy kolor przecie cholern9e postarza nie ma co ukrywac

nie farbuj - moja rada :) Ja nic zlego w siwych wlosach nie widze ;)

Gość frealala
Farbuje całe życie i nic mi nie wypada. To może kup jakiś suplement, tabletki, witaminy, odżywki. Albo najlepiej zmień dietę. Dużo warzyw i owoców, mało słodyczy i śmieciowego żarcia.

Gość siwywlos
freala--- nie badz taka madra . nie mam az 3cm odrostow . mnie juz draznia 2 minimetry siwych odrostow przy skorze. max to 1 cm i farbuje

Gość ja mam siwe
mi nie wypadają robię co 2 - 3 miesiące u fryzjera

mam bardzo siwe, naprawde, wszyscy sie pytaja czemu nie farbuje :D A wlosy mam brazowe, wiec bardzo widac ;) Nie bede farbowac, bo nie moge za bardzo. A odrosty wg mnie wygladaja nieciekawie wiec wole miec siwe ;) Naprawde mam ich duzo. Postarzaja - to fakt ;) Ale przeciez mloda i piekna nie umre :P