Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwywlos

mężczyzni co sadzicie o siwych wlosach u kobiety

Polecane posty

Gość siwywlos
fralaa----- odzywiam sie dobrze, uzywam roznych suplementow i nic nie pomaga. ja widze problem w siwych wlosach bo to strasznie postarza. ale domyslam sie ze tu niektore piszecie o 3 siwych wloskach na krzyz i nie macie zielonego pojecia o czym pisze.

Gość ja mam siwe
moja koleżanka.... a ile masz lat?

Gość moja kolezanka w podstawowce
nie pisze o 3 siwych wloskach na krzyz... 3 siwe wloski to mialam z 15 lat temu :P Teraz mam sprószone wlosy siwizna. Widac :D

Gość ja mam siwe
ja mam masę siwych włosów a byłam brunetką więc wiadomo jaki problem... teraz robie baleyage bo jest najbardziej praktyczny

Gość siwywlos
wiem ze nie bedziemy cale zycie piekni i mlodzi tylko kurcze nie chce przy facecie 12 lat starszym wygladac starzej od niego :_((((

mam 30 ;) Ale tak bardzo widac juz od 5 ;)

Gość siwywlos
ale oto chodzi ze ja nie mam rownomiernie przypruszonych wlosow siwizna tylko np na skroniach mam juz wszystkie siwe a reszta jest przypruszoan

Gość mojkaa
Od około 17 lat farbuję swoją siwiznę. Naturalny kolor włosów mam ciemny blond z przewagą siwizny. Przeważnie robię balejaż na średnim blondzie, a odrosty maluję co 2 miesiące. Nie mam problemów z wypadaniem włosów. Pójdź może do dobrego salonu fryzjerskiego, tam Ci najlepiej doradzą, dobiorą odcienie farb jak też ich rodzaj.

Gość ja mam siwe
no ale w ogóle Ci to nie przeszkadza??? ja jeszcze nie widziałam młodej kobiety z siwymi wlosami to naprawde tragicznie postarza

to masz lepiej, ze na skroniach ;) JA tez na calej glowie nie mam... Tylko z przudu. ALe nie na stroniach tylko na gorze - prawie cala grzywka i po bokach - to najwiekszy rzut ;) Ty jak bedziesz nosic rozpuszczone to nie bedzie widac. U mnie widac zawsze ;) Wiem, ze postarza. Ale co ja na to poradze?

Gość siwywlos
na czubku glowy tez mam juz sporo siwych wlosow. wiem ze to lwasnie farbowanie oslbilo mi wlosy bo wczesniej nie mialam takich problemow :-(

Gość siwywlos
a macie jakies doswiadczenie z henna do wlosow. kiedys jak mialam mniej swiych to robilam te henna z venity ale jakos szybko mi sie splukiwala

Gość siwywlos
kurcze mieli pisac mężczyzni a pisza same siwulki :-))))

mojemu nie przeszkadz ;) Przynajmniej o tym nigdy mi nie wspominal ;)

Gość Ja często farbuję
też mam siwe. Duzo. Otóż jest taka farba VOILA. Dostepna w sklepach dla fryzjerów. To jest i farba i szampon koloryzujący. Szmapon jest dobry na siwe. Ładnie pokrywa. Farbuje co trzy tygodnie. włosy nie wypadają. Była kiedys taka farba KEUNE. To znaczy tez szmapon koloryzujący. Bez amoniaku. i pieknie pokrywała siwe. Teraz tylko w salonach fryzjerskich. połozyli na to łapę. :) To są łagodne szampony. Nie pownno ci po nich nic być. I farby tez łagodne. Rozumiem cię doskonale. Ale wiesz co, jedna rada: co 3 tyg: łagodna farba. Jak nawet trochę widac siwego, nic się nie przejmuj. Tak masz i koniec.

Gość Ja często farbuję
Te normalne farby ze sklepu na takie częste farbowanie są do kitu. Po palette mi garściami włosy szły.

Gość siwywlos
ale pewnie te farby sa drogie

Gość siwywlos
palette jest do bani nie dosc ze wlosy wypadaja to jeszcze kolry wychodza beznadziejene

Gość siwywlos
ta farba voila kosztuje prawie 30 zl. nie stac mnie zeby ja co 3 tygodnie kupowac :-((((((((((

Gość Ja często farbuję
Voila jest za ok 35 zł. Ale wystarcza na dwa razy. jest jej duzo, bo tam sie duzo daje wody.

Gość Ja często farbuję
To znaczy 17.50 co trzy tygodnie. :)

Gość moja kolezanka w podstawowc
To tez drugi powod dla ktorego ni farbuje ;) Nie stac mnie ;) A tandetnych farb nie bede kupowac, bo mi szkoda wlosow ;) Chociaz wazniejszym powodem sa problemy ze skora glowy... Z siwizna da sie zyc ;)

Gość moja kolezanka w podstawowc
ok, ide spac! Moze mi sie przysnia pukle dlugich, czarnych jak smola wlosow chociaz :D 🖐️

Gość siwywlos
u mnie w miescie to nawet nie ma taiego salonu fryzjerskiego w ktorym moglabym te farbe kupic. ostatnio kupilam jaks z mariona taki proszek w 2 saszetkach trzeba wymieszac z oda . nie zawiera amoniaku tania jak barszcz. tylko cos czuje ze ie pokryje moich siwych choc niby producent zapewnia ze kryje siwe wlosy. z siwymi ciezko mi sie zyje bo widze jak mnie to postarza. no i wkurza mnie ze facet starszy tyle lat ode mnie nie ma ani jednego siwego wlosa. gdzie tu sprawiedliwosc?????

Gość Ja często farbuję
Oj kup sobie te farbę, o której ci mówię. Znajdź sklep fryzjerski i już. Żadne proszki się nie zdadzą na nic. Po nich mi tez włosy wypadały.

Gość Ja często farbuję
To nie w salonach fryzjerskich, tylko sklepach fryzjerskich. Gdzie mieszkasz?

Gość leanmmm
Wiesz co, siwy włos, czytam cię i widzę że tylko mnożysz problemy jak ci coś ludzie radzą. W internecie w tej chwili wszystko znajdziesz i kupisz. i napisałam ci tam wyżej: zmień dietę, zacznij się suplementować, to ci przestaną wypadać. A ty: nieee... bo wypadają, nieeee.... koloru nie zmienię, nieee... do fryzjera nie pójdę... nieeee.... na viola mnie nie stać.... nieeee.... i nieeee...

Gość siwywlos
ale jak mmam zmienic diete skoro dobrze sie odzywiam zazywam rozne suplementy diety. nawet u drmatologa bylam i to on mi powiedzial ze przyczyna sa farby do wlosow. wszelkie badania mialam robione

Gość siwywlos
a i jeszcze u fryzjera bylam i to nie raz i musze powiedziec ze tez wlosy wypadaly a i efekty koloryzujace nie zawsze byly tak piekne mimo ze niby super salony i kasy duzo wydalam

Gość zrobiłam się na blond
i po problemie..mam 34 lata