Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgielka poranna

co na obolale dziasla

Polecane posty

Gość mgielka poranna

juz nie moge:( kupilam nowa szczoteczke, niby soft a kiedy myja nia zeby wydaje sie taka twarda i mam lekko poranione dziasla przez nia. teraz mnie bola i nawet swedzam a mycie zebow sprawia bol

mialam to samo...najmiekciejsza szczoteczka to colgate 360, super soft. Jest naprawde miekka i dobrze myje sie nia zabki, a przy tym nie podraznia dziasel....a pasta meridol, regeneruje podraznione dziasla...mam ja , bo moj stomatolog mi ja polecil...Ja po jej przetestowaniu tez ci ja polecam...

próbuj płukac sobie szałwią dwa razy dziennie nie pij gorących ani zimnych napojów a od kiedy bolą cię te dziąsła??

Gość nonameno
moze sachol?

Gość Agaga
Szczoteczk elektyczna wbrew pozorom. Na początku wydaje się że jest gorzej, ale potem wszystko się uspokaja. I dentosept do płukania po szzotkowaniu, plus dobra pasta (Lacalut, Elmex)

Gość anabelka
za agresywnie mylas zeby poprostu,tez tak mam czasami, i wtedy poprostu staram sie unikac kontaktu z dziaslami

Gość mgielka poranna
dziasla mnie bola jakos od poniedzialku, a na dodatek mam odsloniete szyjki zeba (ale to juz od bardzo dawna) , faktycznie chyba powinnam zmienic szczoteczke bo myje zeby pasta lacalut i plucze dentoseptem a i tak nic to nie pomaga. jejciu a teraz mam ochote zadrapac swoje dziasla, ale to chyba oznacza sie sie troche goja?