jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Sic! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 jaki bóbr??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze juz nie zyje Napisano Styczeń 5, 2008 albo zarosł krzakamiw tej norze i sie nie wydostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 5, 2008 No bóbr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze juz nie zyje Napisano Styczeń 5, 2008 zarosl i sie przyklejil do nory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 bóbr taki zywy czy ten z majtków?? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdso Napisano Styczeń 5, 2008 nakarm go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 5, 2008 Ej, no niby tutaj jest ciepło, ale ja się wczuwam chyba za bardzo w to, co jest za oknem:O Ale i tak lepiej niż wczoraj... Właśnie chodzi o to, że chciałam iść wykąpać bobra, ale on się boi wyjść, bo mówi, że zimno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 no to nie kąp...wykąpiesz jutreo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 łonowe??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 nuuuu kosci spojenia łonowego...takby to było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przecierz twój bóbr ma Napisano Styczeń 5, 2008 porządne afro to czemu nie chce się kąpać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Styczeń 5, 2008 dziwna przypadłość swoją drogą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 5, 2008 afro:D No nie chce, bo mówi, że za zimno i zostaje w norze. Ale trudno, wykurzę go napalmem Jak przeżyję, to wrócę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkkl Napisano Styczeń 5, 2008 moze włoz laske dynamitu do nory i wykurz go z tamtad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach