Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda9922222

Mój facet wtznał mi że ma fantazje

Polecane posty

Gość Magda9922222

o tym jak dominuje nademnia ostro rznie mnie w gardło a ja sie dławie i wymiotuje..a on dociska mnie do sciany ciagnie za wlosy i rznie dalej:/ Tak mnie cos tkneło i zapytałam go o jego fantazje...teraz tego załuje bo sie leko przerazilam moze nie powinnam go pytac... co o tym myslicie?

Gość Magda9922222
czyli mam sie tym nie przejmować? Narazie nie wprowadza tego w zycie :dchociaż nieukrywam że od czasu tego wyznania przy seksie oralnym jak wykona jakis gwałtowny ruch albo dotknie moich włosów to sie wzdrygam...

Gość cóóż
moze troszke tez bym sie na pocztku przestraszyma ale to sa przeciez tylko fantazje

jaja sobie z Ciebie zrobił a nie bierz tego na serio tacy są faceci czasami sobie tak pożartują

Często fantazje to na prawde tylko fantazje i wcale nie chce się ich realizować.

Magda9922222 - oj, niedobrze jak sie wzdrygasz. znaczy sie za bardzo wrylo ci sie w pamiec. sluchaj, nie kazda fantazje trzeba wprowadzac w zycie, poza tym niektore sa fajnym dopalaczem jesli wlasnie zostana w glowie :). skoro dobrze ci z twoim mezczyzna, to raczej wrzuc na luz :)

Gość Magda9922222
dobra toja staram sie juz o tym nie myslec ale wiecej o jego fantazje go pytac nie bede niech to pozostanie jego slodka tajemnica:)

hmm a wyobrażasz sobie faceta mówiącego na serio że chce lub marzy mu sie ostre rznięcie Cię w gardło aż sie dławisz i wymiotujesz a potem do ściany za włosy i rżnie Cię dalej.. A ty na sobie masz resztki wymiocin zresztą on na sobie też .. No i myślisz że mówił to na serio? jestem facetem i wiem że robił sobie pewnie jaja

Gość .k.
mnie tez kreci walenie w gardelko mojej kobiety i tez czasem sie dlawi a mnie to nieukrywam kreci ale o szarpaniu za wlasy i wymiotach nie ma mowy