Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosieńka89

jak się uczesać na studniówkę?

Polecane posty

Gość gosieńka89

13 stycznia mam studniówkę i nie mam pomysłu jak się uczesać :( (tzn idę do fryzjera, ale pasowałoby mieć skonkretyzowany pomysł) :) może pomożecie? mam włosy do ramion, blond, podatne na kręcenie i prostowanie, krótką grzywkę na bok :) sukienkę z szelką na szyję zastanawiam się nad ufarbowaniem włosów, albo nad zrobioniem pasemek może jakieś propozycje? co jest teraz modne? raczej napewno nie zdecyduje się na koka! czekam na jakieś pomysły :) jak Wy wyglądałyście na swoich studniówkach?

Gość studniówkowiczka
radzę jak najprościej

Gdybym miała teraz iść na studniówkę to poszłabym w rozpuszczonych prostych włosach, odpowiednio utrwalonych. A na swoją studniówkę miałam upięte, nic specjalnego ;)

pokręć je bardziej i idź w rozpuszczonych ;) aaa, ale żeby wyglądały naturalnie, a nie jak cicocia klocia w papilotach :P

Gość agaciaaaa
ja mam 11 stycznia :) I ide prostować do fryzjera:) tak mi najładniej a jeszcze dojeżdzamy na ta studniówke bo na zamku robimy więc nei bede sie bawić w koki i loki. klasycnzie i elegancko :) pozdrawiam :)

Gość truigfyigi
ja tez mam studniowke 11 stycznia na zamku :D

Gość agaciaaaa
w jakim?:>

Gość hfhftututut
w rynie :D

Gość malenka alenka
upup

Gość gosieńka89
hmmm zastanawiam się nad wyprostowanymi rozpuszczonymi, ale nie wiem czy mi taka fryzura przetrzyma całą noc :) mam tzw. "podatne włosy" i martwię się, że np. pod wpływem wilgoci mogą zacząć się puszyć, bądź o zgrozo!!! kręcić!!!